• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa ya gelin gelenler hadi tanışalım...varmısınız!!!!!!!!!!

Uzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.

:46:
ataevler tarafında yaşıyorum ailemle birlikte, çakirge tarafında çalışıyorum. sizler ne taraftansınız? çalışıyor musunuz?

Ben ev hanimiyyim cnm demirtasta oturuyorum evliyim 2 yillij sende evlemisin ...

Uzun zmndır uğrayan olmamış topiğe ama ben yinede yazayım. Benim de 2 yıl oldu bursaya gelin geleli.

ataevler tarafında yaşıyorum ailemle birlikte, çakirge tarafında çalışıyorum. sizler ne taraftansınız? çalışıyor musunuz?

mrba bende 2 yıl önce bursaya gelin geldim

Merhaba hanimlar :3:

Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)

Bende 2 yil oldu bursaya gelin geldim tatlim.arkadaslik kurmak istetim bende sizle umarim yakinda tanisiriz...

Merhaba hanimlar :3:

Ben de Bursa`ya geri doneli yaklasik 1 yil oldu, 10 senelik ayriliktan sonra. Ev-is ikilisinden kiz muhabeetini ozler duruma geldim, umarim guzel bir arkadaslik kurabiliriz =)

gelin gelmedim ama bursalıyım hoşgeldin bursamıza nasıl alışabildin mi :3:

Sultanecim seninlede 1 kez msjlasabildik ama kaldigimiz yerden devam edelimarkadasliklarimiz pekissin ;))))

Ben 28 yaşındayım memleket ist., 2011'de Bursa'ya gelin geldim. Oğlum var 1 yaşında.Nilüfer Beşevler tarafında oturuyorum şimdilik çalışmıyorum ama bu yaz çalışmak istediğim için Yıldırım tarafına taşınıcaz büyük ihtimalle. Benden bu kadar :))

Ben 28 yaşındayım memleket ist., 2011'de Bursa'ya gelin geldim. Oğlum var 1 yaşında.Nilüfer Beşevler tarafında oturuyorum şimdilik çalışmıyorum ama bu yaz çalışmak istediğim için Yıldırım tarafına taşınıcaz büyük ihtimalle. Benden bu kadar :))
bende 24yasindayim. calismiyorum 2012de evleendim cocugum yok. olur insaallah. antalyadann gelin geldim .demirtastayim terminalin asagisinda yani...insaalah guzel arkadasliklar kurariz cnm bnm;)))

bende 24yasindayim. calismiyorum 2012de evleendim cocugum yok. olur insaallah. antalyadann gelin geldim .demirtastayim terminalin asagisinda yani...insaalah guzel arkadasliklar kurariz cnm bnm;)))

İnş. canım bütün arkadaşlarımı dostlarımı İst.da bıraktım maalesef ve burda hala doğru düzgün arkadaş bulabilmiş değilim.Güzel olur yani :D

İnş. canım bütün arkadaşlarımı dostlarımı İst.da bıraktım maalesef ve burda hala doğru düzgün arkadaş bulabilmiş değilim.Güzel olur yani :D

Evet aynen valla bnde hicbiriyle gorusemiyorum uzagiz cunku ...burda da bende bulamadim herkes menfaat arkadasligi dost diye guvenemez olduk o yuzden sikinti yassiyoruz iste.hem ikimizde yabanciyiz anlariz birbirimizi ;)))

İnş. canım bütün arkadaşlarımı dostlarımı İst.da bıraktım maalesef ve burda hala doğru düzgün arkadaş bulabilmiş değilim.Güzel olur yani

Olsun bi gun olur elbet bizimde cocugumuz ;))) senlede baya uzakmisiz felindacim ama olsun gonuller bir oldumu heryer yakin olur ;))

Calisiyormusun tatlim sen...

Bu arada telden giriyorum.o yuzden msjlariniz bana gec geliyor.emaile bagladim oradan anliyorum msj attiginizi ....

Olsun bi gun olur elbet bizimde cocugumuz ;))) senlede baya uzakmisiz felindacim ama olsun gonuller bir oldumu heryer yakin olur ;))

Calisiyormusun tatlim sen...

Şuan çocuk istemiyorum zaten tatlım eşimle beraber ofisimiz var.belki seneye çocuğu düşünmeye başlıycaz :)):1:

Şuan çocuk istemiyorum zaten tatlım eşimle beraber ofisimiz var.belki seneye çocuğu düşünmeye başlıycaz :)):1:

İnş seninde gönlüne göre verir kaç yaşındasın.bizde seneye bakıcaz uğraşcaz mı hemen olcakmı bilemiyoz kısmet.

Olur insaallah kuzum.ben 24 yasindayim cnm ...bende ilk sene istemedim sonra bi bakarim ki olmiyo 1 yildirda ugrasiyom iste

ben de calısmak ıcın geldım sonra gelın oldum kocamı getirdım yanı kocam hanım köylu oldu :) nilüferde oturan kk varmı...

Back