Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

ben gümüşçü de deldirdim bana 1 hafta dursun dedi okula gittiğim için çıkardım ufak bişey taktım 1-2 gün sonra iltihap kaptı ve şişti. arkadaşımda bana terramycin diye bir krem önerdi kremi kulak çubuğunun ucuna sürüp burnumu üstüne ve içine sürüyorum artık iltihaplı değil hafiften bir şişik var ama yavaş yavaş inmeye başladı. ayrı olarak da hızmanın ucuna da çok çok az kremden sürüyorum ve kremi sürmeden önce kolonya ile burnumun üstünü ve hızmamı temizliyorum bayağı etkili deneyin bence

Ben geçen yaz deldirmiştim, ilk deldirdiğim zaman şişti ve kabuk oldu okulda da sürekli çıkarıp taktığım için sorun çıkarttı ama 3-4 ay sonra düzeldi şuanda da hiç sorun yok. Tabii bende sorun çıktı diye herkeste öyle olucak diye bir şey yok deldirip çok memnun kalanlar da oluyor. Ben bu piercing olaylarında eğer insan istiyorsa direk yaptırmalı diye düşünüyorum sonuçta deldirip pişman olan çok yok olursanızda çıkartmak zor bir şey değil, içinizde kalmamış olur en azından.

çok fazla sayfa var okuyamadım sımdı...yaklasık 4 saat once deldırdım burnumu acı sızı yok...ama bu burnumdakı steril hızma ne kadar duracak,krem filan surecek mıyım...gumuscude deldırdım de adama pek bı sey sormadım...bilenlere bi danısayım dedım

tamizliğine dikkat et dedıgınız nedir yani..krem mi surucem ne yapıcam ilk gunlerde..ay bi yardımcı olun lutfeeen

ben de tabancayla deldirmiştim 6 yıl önce hala da piercing takıyorum halka şeklinde. ilk zamanlar mikrop kapma gibi sorunlar olabiliyor bepanthen bir de deri pomadı vardı iltihap için hemen iyileştiriyor.

merhaba kızlar.ben birşey sormak istiyorum. burnumu iki yıl önce deldirmiştim. 1 yıl kullandım ve sonra çıkarmak zorunda kaldım şimdi tekrar deldirmek istiyorum yalnız bundan önceki çok iltihaplanmıştı yine aynı olur diye korkuyorum. tabancayla deldirmiştim. piercing daha hijyenik diye duydum . size sormak istediğim ankarada bildiğiniz temiz deldirebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Sakın tabanca ile deldirme. Kıkırdağın kırılabilir, zedelenebilir.
Piercing titanyum olanları tercih et. Biraz pahalı ama inan bana çok faydasını görürsün sıkıntı yapmaz.
Her gün bepanthene krem sür. Piercingi çevir. Yoksa yapışır iltihaplanır. İlk bir ay çok fazla piercing değiştirme mikrop kaparsın.

çok teşekkür ederim öyle yapayım o zaman inş yine iltihaplanmaz çok kötü duruyor
peki önerebileceğin bir yer var mı nerede deldireyim

Çok önceden burnumu deldirmiştim,delinen yerin hemen yanında içi beyaz sivilce görünümlü bir şey oluştu.Sıkıp durdum bir şey çıkmadı ama sivilce geçmedide.Bende 6 ay kadar sonra hızmayı çıkarttım,kısa süre sonra o sivilce geçti.Ama burnumda hala hızmanın deliği var.Geçmiyor bir türlü,keşke deldirmeseydim diyorum.

Arkadaşlar iğneyle deldirenler acı durumunu yazabilir mi? çok korkuyorum

İki yontemide denemis biri olarak yaziyorum burnumu 4 kez faln derdimdim ayni yerden
İlk zamanlar tabancayla deldrdim kapandi falan gbi seyler yasadim bide son deldrmemde sisti mosmor oldu sivilce gbi bisi cikti deligin yaninda..
Bi sure takmadim kapttrdim deligi en son igneyle deldrdim uyusturma vs yaptirmadan cokta memnun kaldim hic bi sorun olmadi
Acida duymadim baska yerlerimdede var bana aci hissi vermedi hic
Sadce igneyi gecirdiklerinde aynaya bakma
2 yil kadardir takmiyorum hala delik var ve morluk gecmiyor malesef

Son düzenleyen: Moderatör:
İki ay oldu bende deldireli deliğin yanında ufacık bi sivilce gibi bi şey var ne zaman geçer bu sinir oldum ben

Benim kini eczanede tabanca ile deldiler.İlk birkaç ay yara oldu mikrop kaptı.Sonra hızmamı çıkardım kapandı.Bir daha deldirdim bende. 3 yıldır kullanıyorum çok rahat.

slm kızlar bende 2 sene önce bir istekle deldirdim tabanca ile ama çok iyi bir yer tercih ettim sırf bu işi yapan sonuçta iyi bir yer olması çok önemli acır sandım ama acımadı tabi ilk 3 gün burnuna yanlşlıklaa elin kolun yada biri değse zonkluyor beynine gidiyor acısı sonra kremleri felan sürdüm bir kaç kez iltihap oldu ama olmadığı zamanda hızmayı çıkartırken o delik küçülüyor ve hızmanın yani burnunun içinde kalan top kısmı çok acıyarak çıkartıyorsun saatlerce uğraşıyordm birde kanıyor içi deliğin o kan kuruyor yani bi yorgan takılsa battaniye takılsa hoop fırlıyor saçım bile takılıyodu birde kaş aldırıken ip takılmıştı fırlammıştı :)) hımm birde ameliyat olcam hızmamı çıkarmam lazım ama çıkmıyor delik kapandı yok alamayız çıkcak dediler ağrı kesici yapın çıkarayım felan dedim ama yok ayy o günü hiç unutmam ne zor çıkarmıştım 1 gün bile takmasanız delik kapanıyo ve en son dedim ben uğraşamam çıkardım şimdi burnumda iz kaldı.benim olaylı günlerim böyle tercih sizin.

Arkadaşlar burnumu iğneyle(piercing yöntemiyle) deldirdim. gitmeden bir saat evvel emla krem sürdüm korktuğum için. deldireceğim yere vardığımda delecek kişi de emla surdu ama ben zaten onceden bı saat bekletmıs oldugum ıcın sadece 15 dakıka beklettı. sonra da deldi. kremin cok etkısı oldgunu dusunuyorum. gercekten de ıkı sanıye falan surdu ve hıc hıssetmedım dıyebılırım. kormya ahıc gerek yokmus. ve gayet guzel ıyılestı ıcerıde sısılık olmadı. bı haftada cok rahat cevırebılecek duruma geldım. cok temız baktım. yırmı gunde piercing degıstırebılecek duruma geldım. ilk ay sonunda degıstırdım. cok da gzuel ıyılesmıstı. ancak ıkı ay dolmadan denıze ve havuza gırdım. malum denız ne kadar yararlıysa havuz o kadar zararlı bu duurmlarda. maalesef havuzdan sonrakı gun kızardı. yara olmasın ız kalmasın dıye dırekt pıercıngımı cıkarttım ve kapansın tekrar deldırırım dedım. aynı sekılde tekrar deldırıcem.

bende burnumu deldirdim yaklaşık 1 sene oluyor ilk haftalarda sürekli teramıcyn krem kullandım herhangı bır sorun yaşamadım taktıgın hızmada çok farkediyor ben ılk aldıgım hızmalrdan bırıyle cok rahat ettım sımdı yenı alınca alısamıyorum tekrar eski hızmama dönüyorum :)))

ben 1 ay önce deldrdm ama deldrkten 15 gün snra orda et gbi bişey olştu bnde hızmayı çıkrdm halen duruo o et 15 gündür ne yapmlym bilen vrsa ltfen yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…