- 11 Aralık 2009
- 116
- 0
-
- Konu Sahibi dark princess
slm arkadaslar ben burnumu deldireli yaklasik 2 ay oldu tabanca ile deldirdim hic acimadi ilk 1 hafta acidi sonra agri falan kalmadi delen kadin 10 gun sonra cikar dedi,cunku taktigi hizma kalindi.. ben 13 gun sonra falan cikarip baska gumus daha ince bi hizma taktim..ama bu hizma her gece elim degdi,biyerlere takildi cikti uykularimi bozdum kapanmasin diye uyanip taktim son on gunde icinde bi sertlik olustu deligin etrafinda burnumun üstundede sivilce gibi bisey cikti morarmis durumda bu normalmi?2 ay gecti nerdeyse hala iyilesmemsi normalmi? agri sizi bisey yok ama bu gun dus yaptim bay abi kanadi icten iltahapmi kapti acaba ? cvp lutfen cok onemli tsk ederim
canım aynı sorun bendede oldu hızmayı çıkarmak zorunda kaldım sende çıkar öyle ilaç kullan geçmez yoksa
Kızlar hızmanızın kalitesine önem verin, olur olmaz her yerden hızma almayın derim ben. Yaklaşık olarak 4 senedir burnum delik, hiç problem yaşamadım... Ne morarma ne kanama, ne de aksi bi durum söz konusu olmadı çok şükür.
Hızma benim vazgeçemeyecğim tek takım. Kolye takmam, yüzük takmam... Hızmam olsun yeter diyenlerdenim:)
Öncelikle tavsiye edebileceğim bi krem ya da benzeri bişey yok çünkü hiç sorun yaşamadım. Hızmanızı sık sık değiştirmenizi öneririm sadece ve gümüş olmasına dikkat edin. Yanlış takı enfeksiyona sebebiyet verebilir.
birazda vücut yapısına da bağlı canım ben çok öenm vermişimdir sık sık hızmamı değiştiridim altın veya gümüş takmışımdır onun dışında kullanmam zaten sık sık temizlerdim ben o hızmayı burnumdan çıkartamazdım zorlayınca böyle oldu sanki burnumda yapışmış gibiydi dönderiyordum ama çıkmıyordu neyse anlıycağın hijyen mijyen pasa piso tabi bunlar doğru ama bende geçersiz kılındı vücut yapısıda önemli
Arkadaslar burnu cok güzel ve düzgün olmayip da hizma takan var mi? Takiyorsaniz nasil tepkiler aliyorsunuz cevrenizden.
Kimse cevap vermeyecek mi?..
bende deldirdim burnumu bugün 3.günüm ama hızmam uzun heralde burnumun iç kısmına değiyo dolayısı ile esneyemiyor ve hapşıramıyorum
bugün bu ilk takılan büyük hızmayı çıkarıcam küçük takıcam işallah aynı sorunlarıda orada yaşamam