Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

burnunu 2 kez deldiren bri olarak size tavsyede bulunabilirim ilk seferde delme küpesi gece çıkmıştı burnum yara olmuştu ve bir süre sonra hızmayı çıkarıp attım fakat daha sonra bir kaç yıl geçti ve ben tekrar burnumu deldirmeye karar verdim çok fazla acımıyor öncelikle onu söylim ki benim cnm tatlıdır kulak deldirmekten biraz daha çok acıyor sadece deldirdikten sonra delme küpesini 1 hafta takmaya özen gösterin çünkü o titanyum ve alışmanızı sağlar ilk gece pamuk ve yara bandı yardımıyla koruyun 1 hafta sonra yara falan kalmaz istediğiniz hızmayı takabilirsiniz :KK8:

slm arkadaslar ben burnumu deldireli yaklasik 2 ay oldu tabanca ile deldirdim hic acimadi ilk 1 hafta acidi sonra agri falan kalmadi delen kadin 10 gun sonra cikar dedi,cunku taktigi hizma kalindi.. ben 13 gun sonra falan cikarip baska gumus daha ince bi hizma taktim..ama bu hizma her gece elim degdi,biyerlere takildi cikti uykularimi bozdum kapanmasin diye uyanip taktim son on gunde icinde bi sertlik olustu deligin etrafinda burnumun üstundede sivilce gibi bisey cikti morarmis durumda bu normalmi?2 ay gecti nerdeyse hala iyilesmemsi normalmi? agri sizi bisey yok ama bu gun dus yaptim bay abi kanadi icten iltahapmi kapti acaba ? cvp lutfen cok onemli tsk ederim

slm arkadaslar ben burnumu deldireli yaklasik 2 ay oldu tabanca ile deldirdim hic acimadi ilk 1 hafta acidi sonra agri falan kalmadi delen kadin 10 gun sonra cikar dedi,cunku taktigi hizma kalindi.. ben 13 gun sonra falan cikarip baska gumus daha ince bi hizma taktim..ama bu hizma her gece elim degdi,biyerlere takildi cikti uykularimi bozdum kapanmasin diye uyanip taktim son on gunde icinde bi sertlik olustu deligin etrafinda burnumun üstundede sivilce gibi bisey cikti morarmis durumda bu normalmi?2 ay gecti nerdeyse hala iyilesmemsi normalmi? agri sizi bisey yok ama bu gun dus yaptim bay abi kanadi icten iltahapmi kapti acaba ? cvp lutfen cok onemli tsk ederim

geçmiş olsun öncelikle sanırım beze gibi bişey oluşmuş. mümkünse gece yatarken halka takmaya çalış çünkü bende aynı korku ile hiç normal hızma takamadım. hep halka kullanıyorum. bactroban adlı kremi al. antibiyotiktir. eğer bir hafta içinde geçmezse doktora göstermen şart sanırım.

slm kızlar benim burnum şu anda yara 6 senedir kullanıyorum ama 6 senedir istediğim gibi takıp çıkartamıyordum
çıkmıyordu.zorluyordum çıkartmak için hızmayı çeviriyordum ama iş çıkaratmaya gelince olmuyordu en sonunda yara oldu şiş kızarıklık morartı sağlık ocağına gittim focicort verdi antibiyotik 2 hafta kullandım işe yaramadı özel e gittim artık korktum burun çok hassastır kan toplandı geçmedi allah korusun kangıren olurum diye korktum enfeksiyonda olabilir insanı öldürür ayyy doktor şimdi dermovate vermiş bakalım artık çok seviyorum ama sonum hüsran

canım aynı sorun bendede oldu hızmayı çıkarmak zorunda kaldım sende çıkar öyle ilaç kullan geçmez yoksa

Kızlar hızmanızın kalitesine önem verin, olur olmaz her yerden hızma almayın derim ben. Yaklaşık olarak 4 senedir burnum delik, hiç problem yaşamadım... Ne morarma ne kanama, ne de aksi bi durum söz konusu olmadı çok şükür.
Hızma benim vazgeçemeyecğim tek takım. Kolye takmam, yüzük takmam... Hızmam olsun yeter diyenlerdenim:)

Öncelikle tavsiye edebileceğim bi krem ya da benzeri bişey yok çünkü hiç sorun yaşamadım. Hızmanızı sık sık değiştirmenizi öneririm sadece ve gümüş olmasına dikkat edin. Yanlış takı enfeksiyona sebebiyet verebilir.

Kızlar hızmanızın kalitesine önem verin, olur olmaz her yerden hızma almayın derim ben. Yaklaşık olarak 4 senedir burnum delik, hiç problem yaşamadım... Ne morarma ne kanama, ne de aksi bi durum söz konusu olmadı çok şükür.
Hızma benim vazgeçemeyecğim tek takım. Kolye takmam, yüzük takmam... Hızmam olsun yeter diyenlerdenim:)

Öncelikle tavsiye edebileceğim bi krem ya da benzeri bişey yok çünkü hiç sorun yaşamadım. Hızmanızı sık sık değiştirmenizi öneririm sadece ve gümüş olmasına dikkat edin. Yanlış takı enfeksiyona sebebiyet verebilir.

birazda vücut yapısına da bağlı canım ben çok öenm vermişimdir sık sık hızmamı değiştiridim altın veya gümüş takmışımdır onun dışında kullanmam zaten sık sık temizlerdim ben o hızmayı burnumdan çıkartamazdım zorlayınca böyle oldu sanki burnumda yapışmış gibiydi dönderiyordum ama çıkmıyordu neyse anlıycağın hijyen mijyen pasa piso tabi bunlar doğru ama bende geçersiz kılındı vücut yapısıda önemli

birazda vücut yapısına da bağlı canım ben çok öenm vermişimdir sık sık hızmamı değiştiridim altın veya gümüş takmışımdır onun dışında kullanmam zaten sık sık temizlerdim ben o hızmayı burnumdan çıkartamazdım zorlayınca böyle oldu sanki burnumda yapışmış gibiydi dönderiyordum ama çıkmıyordu neyse anlıycağın hijyen mijyen pasa piso tabi bunlar doğru ama bende geçersiz kılındı vücut yapısıda önemli

Haklısın canım... Bir de duştan sonra çıkarmaya çalış vucut yumuşadığı için hiç sıkıntı yaşamazsın. İlk bikaç ay bende senin gibi oldum daha sonra duştan cıktıktan sonra değiştirmeye başladım gerçekten ne acı ne ağrı kalıyor.
Şuan takıyor musun tatlım?

çok üzgünüm ama şu anda yok ve ordaki morartıda 2 haftayı geçti hala toplaşma var bi türlü gecmedi ama biraz azalma var gibi ben 6 sene kullandım canım çok seviyorum vazgeçilmezim bakalım herseyin bası sağlık

Benımde Burnm delik hızma kullanıyorum. Bir süre cıkarılmaması gerekıyor kapanmaması ıcın fakat abartıcak kadar bır acı yok. Bir bayanda gayette hoş duruyor :)) yapıştırmalar, mıknatıslılar vs. cok banel ve de kötu duruyor.. :/

Kimse cevap vermeyecek mi?.. :KK31:

benim burnumda hızma yok ama şöyle bişi söyleyim slaniam
arkadaşımla beraber gitmiştik o burun ben kulak deldircektim arkadaşımın burnu büyük ve genişti hafifte kemik vardı yakışmaz diye düşündük ama çok hoşuma gitti bende bi deldirsem mi hevesine girdim de vazgeçtim.
illa düzgün burun olmasına gerek yok

bende deldirdim burnumu bugün 3.günüm ama hızmam uzun heralde burnumun iç kısmına değiyo dolayısı ile esneyemiyor ve hapşıramıyorum :KK43:

bugün bu ilk takılan büyük hızmayı çıkarıcam küçük takıcam işallah aynı sorunlarıda orada yaşamam

bende deldirdim burnumu bugün 3.günüm ama hızmam uzun heralde burnumun iç kısmına değiyo dolayısı ile esneyemiyor ve hapşıramıyorum :KK43:

bugün bu ilk takılan büyük hızmayı çıkarıcam küçük takıcam işallah aynı sorunlarıda orada yaşamam

merak eden olursa diye yazıyorum 3 gün sonunda büyük olan hızmayı çıkarttım küçüğü taktım bu 6.günüm her gün teramiciyn krem sürüyorum ve artık acayip rahatım allaha şükür iltihap falan problemim olmadan atlattım

Kızlar bende burnumu deldirmek istiyorum tabancayla deldirenler sonrasında bir sorun yaşadımı bunu öğrenmek istiyorum tedirginim bu konuda.

bu ilk delimde takılan ucu kıvrık l şeklindeki piercingler nasıl takılıyo arkdaşlar.Kolay yolu falan yok mu bi türlü takamıyorum kıvrık olanı :KK14:

X