- 10 Ekim 2013
- 35
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi dark princess
Meraba arkadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.Yarin gidip bakirkoyde Vagon denen yerde burnumu deldiricem.Duyduguma gore cok hijyenik bir yermis ama ben cok korkuyorum igneyle deldiricem ve canim cok tatlidir.Kimisi demis ki cok aciyo kimisi demis ki hic acimiyo.Tam olarak anlayamadim daha cok korktum yani.Burnumu igneyle mi yoksa tabancayla mi deldirmeliyim hangisi daha az acitir hangisi sagliklidir? yardimci olursaniz cok sevinirim cunku cok istiyorum ama canimin yanmasindan korkuorum.Kulagimin birinde 2 birinde 1 delik var hic acimamislardi ama buna benzer bi his mi daha mi kotu helppp
Igneyle çok fazla acimiyor. Zaten 2 dakka suruyor surmuyor. Sadece benim gozumden yaş gelmişti aci hissetmedigim halde. Ayni yer 2 sene sonra tatilde plajda hizmami kaybettigimde kapandiginda bu kez tabancayla deldirdim o nispeten daha fazla acimisti. Sonrasinda hafif bir sizi ama en fazla 2-3 saat suruyor. Ilk bir kac gun dokununca aciyor ilerleyen zamanlarda varlığını bile hatırlamıyor insan.
Cok tesekkur ederim cok buyuk moral oldu bu bana.Peki uyusturu krem surmeli miyim orda surseler bile ben surunce etkisi olur mu? emla falan
Hiç gerek yok. Dayanılmaz bir aci değil. Orda surdukleri epey idare ediyor. Yaptirdiktan sonra arkadaşlarinla takıl kendini dinlemeye firsatin olmaz
Deldirdim sonunda ve hic bekledigim gibi bisey degildi nerdeyse hissetmedim bileSprey siktilar orda adam da cok sempatik biriydi korku falan kalmadi.3 saat gecti ustunden biraz kizarik o kadar.Moral icin cok tesekkurler bu da resim Eki Görüntüle 842165 ]
Çok yakışmış gule gule kullan. Bir kac gun hassas olur sonra geçer merak etme.
ben 4 yıldır kullanıyorum
deldirmeden önce arastırma yaptım tabancayla kulagıma 3. delik açtırdıgımda enfeksiyon kapmıstı tabancanın zarar verdigini de duydum
piercing takan iyi bi yere gittim eve ortalamanın 4 katı bi fiyat verdim ama delmeden önce sprey sıktılar hiç acıma olmadı sonra koruyucu bi sprey sıktılar bi kaç gün kullanmam için bepanten verdiler ilk bi kaç gün geceleri üstüe yatınca acı verdi ama sonra hiç bı sorun olmadı simdi hiç cıkarmıyorum sanki bi parcam gibi bi kaç ayda yeniliyorum ( ama ucuz olan hızmalardan kullanmayın derim )
çokta memnunum
eğer düşünen ve korkan varsa bu şekilde deldirsin derim
ben deldireli 2 gün oldu da bildiğin küpe taktılar kocaman ya, 1 hafta dursun ilaçlı falan dedilerde iğrenç duruyor bu kızlar sizce ne yapayım ya? çıkarıp başka taksam bişey olur mu acaba
Bende 2 hafta once ayni sizin gibi deldirdim su an iyilesti sayilir dokununca hafif aciyor ama ben deldirdigimden beri cok oynuyorum surekli ittiriyorum delige bakiyorum falan krem suruyorum bazen de elim carpiyor canim aciyor ama korktugum sey deligin genislemesi.Krem surunce yumusuyor orasi ve piercing yerinden oynuyor bir genisleme olmus mudur ya:18: