Kızlar benim yaklaşık 5 senedir hızmam var.Ama benim bu süreciğim bayağı sancılıydı.Toplamda 3 kere deldirmiş oldum tabancayla.İlk 2si lise zamanlarımdaydı tatilde deldirmiş olmama rağmen okulda yasaktı sürekli çıkartıp taktığım için mikrop kaptı ve hızmanın topu kadar şişti.Ben hep oldum olası halka takmaya meraklıydım ama burnum alışana kadar top taktım ama hep şişti,kanadı.Ben de inat ettim kapattım lise bitene kadar.Lise bittikten sonra 3. ve şimdi kullandığım deliği deldirdim,o zaman da şişti takıp çıkartmamama rağmen bu uğurda doktora bile gttim tentürdiyot sürdü,yasakladı ama ben gene taktım ,sonra eczaneden bir krem aldım çok iyi geldi ama ismini şu an bilemiyorum.beyaz altın hızma da aldım.öyle öyle alıştırdım şimdi artık çok rahatım ama çıkartınca delik izi kalıyor ben de hiç çıkartmıyorum.eğer deldirip merağımı alıcam derseniz deldirin ilk 1-2 sene iz kalmaz.ama uzun vadeli hiç çıkartmadan takarsanız iz kalıyor,bunu göz önünde bulundurun derim.ben halimden mutluyum hiç çıkartmayacağım için :))