Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

Veee o burnumun yanındaki sivilce gibi şey geçmedi kan topladı doktora gittim
Hızma kılcal damara denk gelmiş o yüzden oluyo dedi ilaç verdi kullan ama geçmezse mecbur çıkartman gerekir dedi.
Ve bi sabah kalktım ki zaten hızmı o şişlikte nolsun çıkmış kendisi bende geri takmadım kapandı hemen.
İyi bir yer bulup tekrar deldirmek istiyorum ama çok sinirim bozuluyo bu duruma

ben kulaklarımı ve burnumu kendim deldiğim için bu konularda rahat bi insanım ve çok şükür hiç sorun yaşamadım:)hatta elimde alet olsa göbeğimide kendim delicektim:)burun deliderenlere kesinlikle tavsiyem tuzlu su pansumanı.içme suyunun içine bol miktarda tuz koyun ve hergun 3 kez falan pamukla tuzlu suyu deydirin.1 ay üşenmeden yapın yara olmasa bile yapın çünkü yara oluşumunuda engeller hiç zararı yok ve kesinlikle çok faydasını görürsnz.ben iyi baktm ve şişlik bile olmadan iyileşti.

arkadaşlar ucu toplu hızmalardan kullanıyorum ama burnuma tam oturmuyo yapışmıyor. çıkıyor öne doğru kayıyor. çok kolay girip çıkıyo burnuma. neden ki? acaba burnuma tamamı girmiyo mu

canım benim yaklaşık altı yıldır hızmam var ve şu ana kadar hiç problem yaşamadım iltihap filan da olmadı ayrıca görsel olarak çok kibar duruyo... Bi cesaretle deldirdim ama hiç pişman olmadım

arkadaşlar ucu toplu hızmalardan kullanıyorum ama burnuma tam oturmuyo yapışmıyor. çıkıyor öne doğru kayıyor. çok kolay girip çıkıyo burnuma. neden ki? acaba burnuma tamamı girmiyo mu

canım topu küçükse ondan kayıyodur biraz büyük toplu olanlardan alırsan problem yaşamazsın

mrb kızlarr..
ben burnumu deldirmek istiyorum ama karar veremiorum cünkü bazı deldirenler yara,kabuk oluyor diyor.deldirsem mi karar veremedim bi de hoş durur mu acaba

Benimde burnum 7 yıldır delik ve çok memnunum. Deldirme hikayem ise saniyelik bir kararla oldu. Arkadaşlarım çok memnun oldugunu söyledi, hemen yolumuzun üstü olduğu için girdik ve deldirdim. İyikide deldirmişim 24 saat burunda kalması gerekiyor deldiği pirsing, sonra çıkarıp yenisini takabiliyorsun ama kanıyor ve şişiyor delinen yer fakat korkmanıza gerek yok geççek ve keyfini sürceksiniz

Arada uykumda burnumdan çıkıyor arıyorum onu battaniyenin içinde

Bugün tan 1 hafta oldu. küçük bir aksesuarcı da deldirdim tabancayla hiç acı hissetmedim.
Hiç bir sorun da yaşamadım. ikinci günü hızmamı unutarak burnumu kaşıdım ondan sonra iltihap kaptı ancak sık sık ilhitabı temizledim. bazı sabahlar iç taraftaki delik kapanmış oluyordu bastırıp yeniden deldim. Üç gün sonra çıkartıp yeniden taktım hala tabancadaki küpe takılı biraz daha kalsın değiştiricem :)) Herkese tavsiye ediyorum

bnm de yaklasık bı aydır delık ıltıhap cok az oldu terramycn kullanıorum aklıma geldıkce tavsıye ederım herkese tek sorunum aldıgım her hızmanın gece yatakdan dusmesı ve kaybetmem surklı hızma alıyorumbır takım hep kalsın ıstyorum ama malesf olmuor.

salı günü tabancayla deldirdim bende burnumu 3-4 senedir istiyordum bir türlü cesaret edememiştim bir anda görünce deldirdim delinirken birazcık acıdı eve gelince hemen bepanthol sürdüm sık sık arada döndürdüm hareket ettirdim hızmayı 3 günün sonunda o iğrenç küpemsi şeyi çıkartıp ucu toplu bir hızma taktım şuan için iltihap falan yok ama nefes alamıyormuşum gibi geliyo bazen çıkarıp atasm gelio:))

tabancayla deldireceğinize piercing konusunda uzmanlaşmış birisine deldirmenizi öneririm
ben iğneyle deldirmiştim. hiç fikrim yoktu sonradan videolara baktığımda iğneyle deldirmenin ciddi bir işlem olduğunu anladım
yapan kişi iğnenin daha sağlıklı ve sorunsuz olacağını söylemişti
tabancaya göre pahalıydı ama iyi ki iğneyle deldirmişim
hiç sıkıntı yaşamadım
ne şişme, ne enfeksiyon, ne bir iltihap
yıllardır sorunsuz ve sağlıklı kullanıyorum.

Ben her gece düşmesinden ve deliğin hemen kapanmasından sıkılıp çıkardım 1 sene oluyor çıkartalı.
2 kere deldirdim hatta, ilki iğneyle ikincisi tabancayla. 4 sene kullandım ama çıkartınca iz kaldı tabi şimdi sırf o iz görünmesin diye tekrar mı taksam diyorum bu izin geçme ihtimali yok mu acaba
İlltihap vs sorun yaşamamıştım ama burun hassas olduğu için en ufak harekette kızarıyordu bütün burnum..

bende 16 yaşında burnumu tabancayla deldirdim.Tavsiyem burnunuzu deldirdikten sonra yatmanıza yakın bi ağrı kesici almanız çünkü gece burnunuz sızlayabilir.İkincisi ise hijyen çok dikkat edilmesi gereken bi konu.burnunuza terramycin krem sürün.gerçekten çok etkili güzel bi krem.ben bu şekilde aynı günün gecesi çıkarmıştım o küpeyi.aldığım hızmayı takmıştım.çok şükür ne şişme ne iltihap hiçbir sıkıntım olmadı.

ben de deldirmek istiyorum burnumu ama çok korkuyorum iltihap olur şişer sürekli kanarsa diye ya da takmaktan vazgeçersem de iz kalırsa diye.. çok acıyor mu? nerde deldirdiniz kızlar? burnumu deldirdikten sonra fondöten falan kullanmam sorun yaratır mı ? ne kadar sürede iyileşir ? ve takmadığınız zaman delik kötü görünüyor mu vs. vs. yardımcı olun lütfen

Benim yaklaşık 5 yıldır delik ilk sene hiç değiştirmedim hep aynı hızmaydı ondan acı mikrop kapma vs yaşamadım şu an da 2 3 ay takmasam da delik kapanmıyor ama makyaj yaptığım zaman o delik zaten yok oluyor ve küçücük olduğu için makyaj yapmasam da dikkat çekmiyor benim tek sıkıntım gümüş bile olsa çabuk kararıyor hızma yüzünü yıkıyosun denize havuza giriyosun dolayısıyla kararıyo bu bakımlardan üşenmiyorsan bence çok güzel duruyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…