Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

Sağol cevabın için :) Deldirdiğim yere gittim durumu anlattım bi kaç gün bekle kapansın yeniden deleriz dedi :) Benim de baya kanadı çok uğraştım ama içi şiştiğinden bi türlü arkadaki deliği bulamadım :) bekliyorum şimdi. Dün çıkardım şişlik indi biraz bikaç güne bişey kalmaz sonra deldiricem tekrar :)

rica ederim ne demekk ben tam 3 defa deldirdimm bide benimkinnde hala içi şiş galiba.ilk deldirdiğimde hiç bişey olmamıştı.bu defa canm hala yanıyor.neden böyle oldu anlayamadım.keşke uğraşmasaydın sende.bephanten filan sür.daha çabuk iiyileşir..

benim bütün burnu delik tanıdıklarım bepanten kullanıyor..doktorada gitseniz onu verir yada eczacıya filan sorsanız..zaten burun delen her yer bepanteni söyler..

Aynı yeri deldirsek sorun olur mu acaba? Yarın deldirmeye gidicem de, içi hala şiş ve acıyo. Diğer tarafı deldirmeyi düşünüyorum

aynı yer olmaz bence..ben burnumu deldirmiştim geriden olmuştu..tekrar gittim hızmanı çıkar 1 hafta bekle öyle gel demişti..aynı tarafı deldirmiştim ama daha önden deldirdim..

bana da böyle olmuştu
ama sadece deliği denk getirmek önemli
bence bekleme kaynamadan kendin uğraş
ilk delikten geçir hızmayı ve parmağınla burnunu sürekli hareket ettir yani alttaki deliğihızmanın ucuna getirmeye çalış
yani bilemiyorum tam anlatamadım galiba ama uğraş kendin yapabilirsin

Ya, ben ilk olarak 2 sene once deldirmistim. Deldirdikten kisa sure sonra, kirmizilik olustu (ve sirf deligin orda degil, burun ortasinda da oldu mesela maalesef) ve bazen azalan, bazen cogalan yogunlukla o kirmizilik ve cilt tahrisi (az duzeyde de olsa tahris, bayagi belirgindi) devam etti. 2 ay kadar tahammul ettim ve sonra cikardim. Bir sure sonra gecti cilt problemi.

Aradan 1 sene filan gecti. Gecen sene yine heves ettim. Deldirdim. Yine ayni sorun....sonra o maddeyi cikartip hemen gumusten bir tane taktim....yine ayni sorun......sonra altini denedim...yine ayni sorun ! Ve, ikinci piercing'li donemime de son verdim, deldirdikten yaklasik 4-5 ay sonra. Bu sefer, tahrisin gecmesi daha da uzun surdu.

Ya, deldirdigim yerlerdeki kalitesizlik filan yuzunden mi oldu bu durum (ortalama yerlerdi ikisi de aslinda ; hijyen bakimindan sorun olacak yerler gibi degillerdi aslinda) acaba ; yoksa benim burnum, piercing'e hicbir zaman alisamayacak bunyede bir burun mu (yani, nerde deldirirsem deldireyim, ayni sey olur durumu). Her iki seferde de, deldirme sonrasi hijyen durumuna cok dikkat da etmistim.

Ha, sunu belirteyim : kulak pierincing'lerimde bu sorunu hic yasamadim.

Cok buyuk ihtimalle, bir daha burnumu deldirmeyecegim, her ne kadar cok sevsem de.

Son düzenleme:
ben 3 kere deldirdim. ilk deldırdıgımde uyurken burnumdan cıkmıstı hemen taktım ama kapanmıstı hemen gıttım tekrar deldırdım. uzun sure kullandım sıkıldım cıkardım ama kapanmıstı. gecen yaz yıne deldırdım bı kaç ay önce cıkardım kapanmaz dıye dusundum ama yıne kapanmıs sımdı yıne deldırmek ıstıyorum bu 4 olacak bı sorun olurmu acaba

Benim burnumda 2 yıldır hızma var hiç bir sorun yaşamadım.Tabi hijyenik bir ortamda ve güvenilir bir yerde olması şart sonra ciddi sorunlar yaşanabilir.Onun dışında gayet hoş duruyor bence :87:Sadece ilk takıldığı gün biraz sızı olur okadar...:81:

Burnumu 7 yıl önce deldirdim ve 7 yıldır bir kere bile sorun yaşamadım. İyi, temiz bir yerde deldirdikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.

Deldirirken çok acıdı canım ki canım hiç tatlı da değildir. Ama o anda acıdı yalnızca. Sonrasında hiç ağrısı sızısı olmadı. Benim gümüşe alerjim olduğundan altın hızma almıştım. Aman alerjilere dikkat.

2 sene kadar önce deldirdim bende burnumu ucu törpülenmiş hızmayla el ile deldirdim ve hic bir sorun yasamadım ilk bi hafta bepanten ve teramicyn kremlerıyle temizledim.iyilesnce hızmamı degstrdim.gercekten uzun süreli kullanmak istiyorsanız el ile deldirin derim tabancayı kesinlikle önermiyorum.

el ile deldirmişsiniz öyle mi ? öyle daha çok acı vermez mi yahu şimdi içim bir tuhaf oldu :S
ben 3-4 yıl önce tabancayla deldirdim ve hiç bir sorunum yok
iyi bakıp temiz tuttuktan sonra zaten hiç kapanmaz

evet benimde minik bir hızmam var çok yakıştırıyorum nedense esmerlere ayrı hoş duruyor sanki neyse bende hızma olduğunu bile unuttum ama muhakkak işinin ehli birine deldirin kızlar ben daha önce takı satan bir dükkanda deldirdim hiçte hijyenik olmyan bir yerdi 2 gün sonraa yüzümün yarısı şişti acayip bişey oldum hemen çıkardım ....iltihaplanmıştı sanırım temizleyip pansuman ettirdim delik kapandı 1 sene sonra izmir de işinin ehli bir yere gititm ve tekrar deldirdim ve sonuç harika oldu acımadı ve şişmedi hızmamı seviyorum :)

ben yaklaşık 4 yıldır hızma kullanıyorum.benim cildim de hassas olduğu için iltihap çok defa atlattım.burnum şişti kızardı filan. 9-12 ay boyunca elim yanlışlıkla değdiğide hemen ertesi gün zonklama hissediyordum. mikrop öldürücü özelliğinden dolayı tuz sürmeyi denedim. hafif bi acımada küçük bi parça pamuğu ıslatıp tuza batırıp burnuma tuttum.yatarken de deliğin tam üzerine gelecek birkaç tuz tanesini burnumun üzerine ıslatıp koydum. ertesi gün acıyan burnum iyileşti.
burnunu derdirecekler şişer kızarır diye korkmayın.tuz kesinlikle süper çözüm. artık gerek duymuyorum zaten.delik yeterince yerine yerleşti

ben burnumu deldireli 3 hafta oldu . çok araştırdım ve çok hijyenik bir piercingcide deldirdim burnumu. şimdiye kadar sorun yaşamadım. 20 gün boyunca denize havuza vb. girmedim ve 1 gün su değdirmedim. piercingciden aldıgım bir solisyon vardı krem surmek yerine günde 2 defa 2 damla ondan kullandım şimdi çok rahatım. sanki hiç deldirmemiş gibiyim. burun deldiricek olanlara tek tavsiyem sakın tabancayla deldirmeyin , hijyenik olan piercingcide deldirmek daima en iyisidiir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…