Piercing, Hızma Burnunu Deldirenlerin Önerileri, Soruları, Cevapları

bende de var çok düşünerek deldirmiştim ama iyiki deldirmişim çok seviyorum bir süre sonra varlığını unutuyorsunuz zaten...

bide hiiiç korkulacak birşey değil bence anlık bir acısı var beni çok korkutmuşlardı bu muymuş demiştim... buarada her hızma aldığınızda alkolle mutlaka temizleyin derim

yaa bide merak ettiğim daha dün deldirdim burnumu.. Bu delik zaman geçtikte yaş ilerledikçe seneler sonra delik büyüyomuş. Öle bişey var mı die merak ettim korkuttular beni bi an deldirdiğim an çıkartıp kaparmak bile istedimm.. CVP BEKLİYORUM LÜTFENN!!! bilmiyorumkismile :1no2:

1 senedir burnumda varrr felaket acidi tabancayla yapti adam taktigi anda gozumden yaslar fiskirdi wallaha bazen yattigimda sabah kalktigimda kupe yok burnumda hayret benimm askitomm seviyoor

"canim benim teyzeminde var yillardir cikartitigna evet delik kapanmiyor o kotu iste ama buyuyormu bilmem

ya ben de hızmayı çok yakıştırıyorum kadınlara,böyle orta doğulu kadın imajı veriyor,çok karizmatik duruyor bazısında.ama işte çıkarınca delik bir burunla gezcen

benim 4 senedir hızmam var.büyüme olmuyor kesinlikle için rahat olsun

Hic öyle bisey yok canim ben 7 sene önce taktirdim hizmami hatta 3gün falan takmazsan delik kendiliginden kapaniyor,tatilde denizde yanimda yedek hizma tasirim suda cikar kaybolur falan delik kapanmasin diye..

ileride derken tam olarak neyi kastettiğine bağlı... yaşlanınca da takmaya devam ediceksen kapanmayabilir, sonuçta yaşla alakalı olarak vücut deforme oluyor ve dokular kendilerini eskisi gibi çabuk yenileyemiyor. Ben 7.5 yıldır hızma kullanıyorum, halen arada takmayı unuttuğumda veya çıktığında çok çabuk kapanmaya başlıyor, bu yüzden hep yedek hızma bulundururum yanımda.

benim hızmamla derdim var 1 yıl oldu alışmadı her gün alışsın diye çıkarıp takıyorum dezenfekte edip ama 2gün çıkarmasam acıyor anlamadım kulak kıkırdağı deldirdiğimde böyle bir sorun olmamıştı :26: bide burnumun iç kısmı şiş duruyor kıkırdak yapısı mı bozuldu burnumun bilmiyorum ama iltihap gibi bir durum olmadığına eminim çünkü daha önce iltihapta kaptırmıştım dişime kadar vuruyordu ağrısı... :94:

ben ilk olarak 2.5 sene önce deldirmştim. hiç yara olmamıştı acımamıştı da . hatta 5dk sonra eve gidip başka hızma takmıltım sonra takmamaya başladım 1.5ay önce yine deldirdim hem çok geriden oldu hem bu seferki bidaha iyileşmedi 1hafta sonra biraz daha önden deldirdim hala iyileşmedi şişti biraz acıyo bu ssefer neden böyle oldu anlamadım valla:S

kızlar bu hızmadan dolaayı şişme için ne kullanıyorsunuz yada ne önerirsiniz.burnumda deligin oldugu yerde şişme oluyor temizligime dikkat ediyorum fakat 2 aydır burnumun içinde top gibi küçük bir şisme var sanırım gümşü kabul etmiyor..ama bn takmak istiyorum..acaba altın alsam aaynı etkiyi yapar mı..
şişi indirecek bir krem var mı

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Burnumu deldireli 3 gün oldu. 3 gün önce tabancayla deldirmiştim, fakat 2. gün uyandığımda hızmam çıkmıştı. Klipsi de vardı benimkinin. Kalktığımda yoktu. Hemen aynaya baktım burnumun iç kısmı şişmiş sanırım klips de o yüzden çıkmış. Kaybettim bulamadım zaten. Çok denedim küpelerle falan açmayı ama çok acıyo içi. Kolonya , silverdin falan sürdüm baya ama hala inmedi şişlik. Hızmayı kullanabiliyorum önden giriyo ama arkadan çıkaramıyorum arkadaki deliği bi türlü bulamadım. Böyle kullansam sorun olur mu sizce? Çok hevesliydim daha hevesimi alamadan böyle bişey başıma geldi :18:

banada öyle oldu canım yeni olduğu için sıcağı sıcağına tekrar takamazsın ben bayağı uğraşmıştım hem çok acımıştı hem de kanamıştı ama dayandım sonuç olarak ve taktım istersen bekle kapansın yenidn deldir ve arkası top olandan tak hızmanı arkası toplu olanlar daha rahat oluyo ama bekle uğraşma derim bekle 1hafta filan tekrar deldir derim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…