- 15 Mayıs 2009
- 17
- 0
- 43
- Konu Sahibi dark princess
bende de var çok düşünerek deldirmiştim ama iyiki deldirmişim çok seviyorum bir süre sonra varlığını unutuyorsunuz zaten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bide merak ettiğim daha dün deldirdim burnumu.. Bu delik zaman geçtikte yaş ilerledikçe seneler sonra delik büyüyomuş. Öle bişey var mı die merak ettim korkuttular beni bi an deldirdiğim an çıkartıp kaparmak bile istedimm.. CVP BEKLİYORUM LÜTFENN!!! bilmiyorumkismile :1no2:
ya ben de hızmayı çok yakıştırıyorum kadınlara,böyle orta doğulu kadın imajı veriyor,çok karizmatik duruyor bazısında.ama işte çıkarınca delik bir burunla gezcen
benim 4 senedir hızmam var.büyüme olmuyor kesinlikle için rahat olsunyaa bide merak ettiğim daha dün deldirdim burnumu.. Bu delik zaman geçtikte yaş ilerledikçe seneler sonra delik büyüyomuş. Öle bişey var mı die merak ettim korkuttular beni bi an deldirdiğim an çıkartıp kaparmak bile istedimm.. CVP BEKLİYORUM LÜTFENN!!! bilmiyorumkismile :1no2:
yaa bide merak ettiğim daha dün deldirdim burnumu.. Bu delik zaman geçtikte yaş ilerledikçe seneler sonra delik büyüyomuş. Öle bişey var mı die merak ettim korkuttular beni bi an deldirdiğim an çıkartıp kaparmak bile istedimm.. CVP BEKLİYORUM LÜTFENN!!! bilmiyorumkismile :1no2:
banada öyle oldu canım yeni olduğu için sıcağı sıcağına tekrar takamazsın ben bayağı uğraşmıştım hem çok acımıştı hem de kanamıştı ama dayandım sonuç olarak ve taktım istersen bekle kapansın yenidn deldir ve arkası top olandan tak hızmanı arkası toplu olanlar daha rahat oluyo ama bekle uğraşma derim bekle 1hafta filan tekrar deldir derim benArkadaşlar ben bişey sormak istiyorum. Burnumu deldireli 3 gün oldu. 3 gün önce tabancayla deldirmiştim, fakat 2. gün uyandığımda hızmam çıkmıştı. Klipsi de vardı benimkinin. Kalktığımda yoktu. Hemen aynaya baktım burnumun iç kısmı şişmiş sanırım klips de o yüzden çıkmış. Kaybettim bulamadım zaten. Çok denedim küpelerle falan açmayı ama çok acıyo içi. Kolonya , silverdin falan sürdüm baya ama hala inmedi şişlik. Hızmayı kullanabiliyorum önden giriyo ama arkadan çıkaramıyorum arkadaki deliği bi türlü bulamadım. Böyle kullansam sorun olur mu sizce? Çok hevesliydim daha hevesimi alamadan böyle bişey başıma geldi :18: