- Konu Sahibi dilber akin
Bu olmadı. Benim dediğim gibi olsaydı daha ekşınlı olurduannemden geri döndüğümde eşimi ütü yaparken buldum.:)
Boşuna kavga etmeyin yahu,ne dertler var hiç mi okumuyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olmadı. Benim dediğim gibi olsaydı daha ekşınlı olurduannemden geri döndüğümde eşimi ütü yaparken buldum.:)
sirket burası esime ait değil ama esim onun müdürü. bence de erteleyebilirdi. bence zaten birini bekletmek için ertelenmez bisey yapıyor olmak lazım. yani yarına bırakılamayacak bsyse ancak bekletilir.Konu sahibinin eşi iş verense ve bir çalışanının derdini dinlediyse haklı olabilir kocası. ancak sıradan bir şirket çalışanı ise birinin derdini daha usturuplu bir zamanda dinlemesi gerekirdi. Eşini 1 saat bekletmesi çok kaba. Ben olsam ben de kızardım ama olay fazla büyümüş. Bunun bir nedeni konu sahibinin büyük beklentileri. Kocasının küs anında yalvarması, çiçekler hediyeler göndermesi.
Bence normal evliliklerde sorunlar büyük olmadığı taktirde bir seramoniye gerek yok barışmak için. Bu kadar yıllık evliliğimde hiç çiçek ve yalvarma karşılığında barışmadım. Evlilik bu tartışılır ama benim bakış açımdan sabah uyanınca kaldığı yerden devam eder hayat.
allah korusun.. doğru ne dertler var.. ama iste insan sinırıne hakım olamıyor.Bu olmadı. Benim dediğim gibi olsaydı daha ekşınlı olurdu
sirket burası esime ait değil ama esim onun müdürü. bence de erteleyebilirdi. bence zaten birini bekletmek için ertelenmez bisey yapıyor olmak lazım. yani yarına bırakılamayacak bsyse ancak bekletilir.
bela mela agzımdan kactı iste hatalıyım orda tabi..
bir de, bi arkadasımın ablası var, esi kendi dogum guununde bile kadına cicek gonderıp iyiki dogmusum iyiki senınle evliyim diyor.. bunları gorunce insan kıskanıyor iste..:)
Eş ayrı iş ayrı. Bir patron, çalışanının derdini 1 değil 10 saat de olsa dinlemek zorundadır, yönetmek bu kadar basit değil.Kadına abarttın demeyin şimdi Bir kadının derdini dinlemek için karısını bekleten adamı süründürmek gerek
Evet detaylı detaylı yazıncaBu olmadı. Benim dediğim gibi olsaydı daha ekşınlı olurdu
Olsun bu ne samimiyet bee İğrençEş ayrı iş ayrı. Bir patron, çalışanının derdini 1 değil 10 saat de olsa dinlemek zorundadır, yönetmek bu kadar basit değil.
Anladığım kadarıyla o konuştuğu kadın çalışanıymış, yani komşu kızı değil.
çok haklısınız, gerçekten ben onu bekletince mahcup oluyorum resmen, hıc olmazsa arada bir haber verirdim yani. ben sormadan haber bile vermedi. cok bozuldum. kaldı kı konu ertelenmeyecek bir konu degıl. kalkmam lazım esim bekliyo de, çık ki, esine verdiğin değeri görsün o da. çok değersiz hissettim kendimi. sonrasında arabada hemen bir ksuura bakma deyınce ikna olmamı bekliyo, halbuki beni tnaıyo, cabuk düzelemiyorum.Haklı ya haksız taraf olarak bakmadım.
Sadece bir kadın için bekletilen başka bir kadının kıskançlık tiriplerine girebileceğini düşünüyorum. En doğal hakkı :)
Erkek bu durumda daha alttan alan taraf olmalıdır.
Aynı durum kendi başına gelseydi eminim ki kadın mahçupluktan on defa yazardı. Adamda kıyameti koparırdı.
İş miş ne fark eder ki gönül almak çok mu zor ?
Arabada 1 saat beklemek oldukça zor. Heleki uyarı mesajı gelmiyorsa. Karısına yemek yiyeceği yerin adını söyleyip orada bekletebilirdi işinin çok uzayacağını söyleyerek..
Kavga sırasında da nankörlük yapılması kadını en çok üzen durumdur. Başka konuları karıştırması üstünede vefasızlık yapması..
Şimdi yemek yemeği teklif ettiyse ve uzun yola gidecekse bunu da bir barışma teklifi olarak görün.
Çiçek sizin kriteriniz olmasın. Gonul almanın birçok yolu var.
Eşiniz son bir kez görmek istiyorum diyerek bu adımı atmıştır.
Buradaki abartıyorsun diyen çoğu kişi eminim ki aynı durum karşısında dudağını bükerdi..
evde bana yardım ediyor, mutfakta vs. her konuda aslında. sanırım boyle beklemıyordu evliliği ve prenses halimi bu evde de surdurdugumu dusunuor. bundan rahatsız galıba. ama kusura bakamsın ıkımız de calısıyoruz. o daha ozverılı olmamı ıstıyordu sanrım.Çalışanın cinsiyeti ne olursa olsun, eşiniz dinlemesi gereken bir konumdaysa işini yapmaya mecburdur, üstelik mesaisi de bitmemiş. Kadın kendince özür de dilemiş, eşinizde beklettim kusura bakma demiş, konuyu bu hale getiren sizsiniz.
Her erkeğin huyu suyu farklıdır, kimisine biraz surat yaparsın deli divane olur, kimisine ortalığı yıkarsın tınlamaz, eşinizin tepkilerini bilmeniz ve ona göre hareket etmeniz gerekir, çok da yeni değil evliliğiniz. Benim x,y kadınlar kadar değerim yoktan girerseniz mevzuya mutsuz olursunuz, kendi eşinizi olduğu gibi kabullenin daha mutlu olursunuz, erkeğin yapması gereken budur kurallarına bakarsanız hepimizin kocaları boşaması lazım, maalesef ki gerçek hayatta öyle olmuyor bu işler. Bu tartışmada haksızsınız bence ancak eşinizinde işi uzatarak başka konuları ısıtıp ısıtıp ortaya koyması hatadır. Bir de bu evin prensesi mi olmak istiyorsun, hanımı mı olmak istiyorsun cümlesi bir hayli manidar geldi bana, eşinizin başka sıkıntıları da var belli ki sizinle ilgili. Medenice çözmek en iyisi, eşiniz o medeni adımı atmış, siz de devamını getirin, naçizane fikrim budur