son durumu anlatayım,
dün aksam bulustuk, yüzünü gülerken görmeden gitmek istemedim dedi. ben de aksilik etmedim, normal oturduk yedik içtik konustuk. bir daha ayrılık lafı etme lütfen dedi, bizim öyle bi opsiyonumuz yok, çünkü birbirmizii cok seviyoruz dedi, haklısın dedim, yanlıs yaptım, bi daha yapmamaya calısırım.
neyse kavgadan cok bahsetmedık zaten az vaktımız vardı, sarıldık, gitti..
herkese yorumları için tesekkur ediyorum, sunu anladım, insan dısardan baskalarının yorumlarından cok etkileniyormus cidden.. o yuzden dıkkatlı yorum yapmak lazım demek.. esimle ilgili olumlu yorumları okuyunca, ay adama haksızlık ettim, güzel güzel barısalım diye gecti içimden, sonra bi de olumsuz yorumları okyunca yani hani onu elestiren, bak iste diyorum benim gibi düsünenler de var, o bana haksızlık etti resmen fln.. neyse bizim aramız düzeldi. ama hala içimde kaldı yaptığı, ben haksız yanlarımı gördüm ve bunun ıcın özür diledim ondan, ama o Kabul etmedi haksız oldugunu, yani haber vermeden bekletmekte bsy yoktu dedi durdu hala, sadece madem rahatsız oluosun senı bi daha bekletmem dedi.. yani olay kapansın diye.. ben hala saygısızlık oldugunu dusunuyorum o aksini.
bu kavgalar içimizde yer edip edip sonrasında kocaman bsye dönüsecek diye korkuyorum. ben huysuz olabiirim ama o da aşırı sınırlenıp asırı tepkıler verıyor. neyse.. allah herkesin yuvasına huzur versin.