burasıda benim topiğim olsun

tmm canım beklerim izmir deki evimize

lokma sözünü unutma bak

aa eli boş gelmek olur mu unutmam

sen de izmir köfteleri yap ohh olsa da yesek

ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum ikna et kaçır eşini bu taraflara

ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum ikna et kaçır eşini bu taraflara

oyle bi imkanım yok canım malesef keske olsa:) esimin işi dolayısıyla sehir sehir dolascaz:)

senin bölümü çok güzel benim de hayalimde pedagog olmak vardı.

pedagog kavramı kalmadı artık türkiyede sınırlı sayıda var o da eskiden okuyanlar ancak psikoloji okuyup da anaokulu da işletebilirdiniz isteseniz aman olmuşla ölmüşe çare yok öğretmenler de bir psikolog gibi çalışmak zorunda kalıyor bazen, sizin meslek yasanız var yine devlet adamdan sayıyor sizi bizi kovalayacaklar artık inşallah iş bulma sıkıntısı olmaz

yaparım tatlım kısır da yaparım börek falan tatlılar ohh bi güzel sohbette ederiz

kahve falıda bakalım tam olsun

yaparım tatlım kısır da yaparım börek falan tatlılar ohh bi güzel sohbette ederiz

kahve falıda bakalım tam olsun

bizi 70 kilo kapıdan geçiremesinler sonra allaah

sen dönene kadar 60 olurum ben bu gidişle zaten

kahve falı nasıl bakıyorsunuz bir allahın kulu öğretsin bana şunu hiç anlamıyorum

bizi 70 kilo kapıdan geçiremesinler sonra allaah

sen dönene kadar 60 olurum ben bu gidişle zaten

kahve falı nasıl bakıyorsunuz bir allahın kulu öğretsin bana şunu hiç anlamıyorum

evlendim 10 kilo aldım 3 ayda çaktırma
bende bilmiyorum kahve falı baktırcak birini bulalım ozaman

evlendim 10 kilo aldım 3 ayda çaktırma
bende bilmiyorum kahve falı baktırcak birini bulalım ozaman

normalde o koşuşturmada zayıflanır diye düşünmüştüm ben ama potansiyel boğaz var bizde canım galiba

yeri gelmişken sorayım eşinin doğru insan olduğunu nasıl anladın

esinin isi dolayısıyla mı canım:) her yazılanı okuyamadım arada soledysen kacırmıs olabilirim:) bi yandan kuzenimle konusurum bi yandan buraya yazıorum:)

evt tatlım eşimin işi dolayısıyla eşim mühendis enerji santrali yapıyor şehir şehir geziyoruz :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…