yaşasınn izmirliler çoğunluktaaa çok sevindim:)))
geneldem istanbullular basardı topikleri
tanıştığımıza memnun olduum:)
bende izmirliyim yas 25 evliyim istanbuldayım:)
bende gitmek istiyorum ama gidemiosun işte canım bazı yerlerde lojman sıkıntısı oluomusdısarda da kalamazsın gelip evi taslıolarmıs filan bi sürü sey. ( insallah bizim ole olmaz ama ayrı kalcaz gibi duruo martta
hiç aydınlı yok bu topikte
açıklıse sosyolojı okuyorum kredılı sıtem derslere konsantre olup gcmem lazımcanm nerde ne okuyosun?
ailemden izin koparsa tabı evet yakın sayılırkız olsun yakın sayılırız kaç arada gel izmire:)
ahh ahhh izmiri ne özlüyosundur sen ama şimdiiinasıl gdiyo evlilik:)
ay tabi doğuyu bilmiyorum ben pek ama inşallah ayrılmazsınız ya çok zorben 1 hafta göremesem sevdiğimi özlüyorum
kendi geleceğimi gördüm ama sen takmıyorsun gördüğüm kadarıyla pek
ben de çok tartıyorum kafamda bu insanla bir ömür geçirmek ister miyim diye ama işte :44: bir gün bir delilik yapıcam ben de bakalım
bende bilmiyorum doguyu hic gitmedim daha ama arkadaslar gidenler falan ole soluo. özlenmez mi yaa bende esim bi gun nobete gidio hemen ozluomsimdiden dusunuyorum işte giderse nasıl geccek o kadar zaman die
öyle canım sızıde beklerımhehhe ..
takmıyorum tabi taksaydım evlenemezdik asla
sevgiliyken 2 ay gördüm görmedim vana gitti vandayken nişanlanalım dedi tamam dedi daha evlilik lafı ağzımızdan çıkmadan nişanlandık
sonra ırak a gitti geldi kırıkkaleye gitti trakyaya gitti sonra yine ırak a gitti ve 8 ay sonra geldi 8 ay hiç görmedim ıraktan sonra nereye gitti hı urfazaten urfadan geldikten sonrada evlendik
şimdi samsundayız beraberiz mutluyuz 1 sene burdayız sonra nereye gidiceğimizi şimdilik bilmiyoruz
aşk insana herşeyi yaptırıyor
düğün albümüm var profilimde bakabilirsin
öyle canım sızıde beklerım
göremiyorum canım gizledin mi? seninki de amma gezmiş 8 ay görmesem kaprislerim tavan yapardı herhalde iyi dayanmışsın
herkesin başına gelmez o ya annemle babam da henüz ben bu dünyaya düşmemişkendoğuda yaşamışlar iş sebebiyle ama öyle birşey gelmemiş başlarına tabii nereye gittiğiniz yere de bağlı ama güvenli bir yer vardır mutlaka yaa sevenler ayrılmasın
evet canım öle.........%50 izmir % 50 aydınlıyım bende