burasıda benim topiğim olsun

ay tabi doğuyu bilmiyorum ben pek ama inşallah ayrılmazsınız ya çok zor ben 1 hafta göremesem sevdiğimi özlüyorum

ay tabi doğuyu bilmiyorum ben pek ama inşallah ayrılmazsınız ya çok zor ben 1 hafta göremesem sevdiğimi özlüyorum

bende bilmiyorum doguyu hic gitmedim daha ama arkadaslar gidenler falan ole soluo. özlenmez mi yaa bende esim bi gun nobete gidio hemen ozluom simdiden dusunuyorum işte giderse nasıl geccek o kadar zaman die

takmıyorum tabi taksaydım evlenemezdik asla

sevgiliyken 2 ay gördüm görmedim vana gitti vandayken nişanlanalım dedi tamam dedi daha evlilik lafı ağzımızdan çıkmadan nişanlandık
sonra ırak a gitti geldi kırıkkaleye gitti trakyaya gitti sonra yine ırak a gitti ve 8 ay sonra geldi 8 ay hiç görmedim ıraktan sonra nereye gitti hı urfa zaten urfadan geldikten sonrada evlendik

şimdi samsundayız beraberiz mutluyuz 1 sene burdayız sonra nereye gidiceğimizi şimdilik bilmiyoruz

aşk insana herşeyi yaptırıyor

düğün albümüm var profilimde bakabilirsin

bende bilmiyorum doguyu hic gitmedim daha ama arkadaslar gidenler falan ole soluo. özlenmez mi yaa bende esim bi gun nobete gidio hemen ozluom simdiden dusunuyorum işte giderse nasıl geccek o kadar zaman die

herkesin başına gelmez o ya annemle babam da henüz ben bu dünyaya düşmemişken doğuda yaşamışlar iş sebebiyle ama öyle birşey gelmemiş başlarına tabii nereye gittiğiniz yere de bağlı ama güvenli bir yer vardır mutlaka yaa sevenler ayrılmasın

göremiyorum canım gizledin mi? seninki de amma gezmiş 8 ay görmesem kaprislerim tavan yapardı herhalde iyi dayanmışsın

göremiyorum canım gizledin mi? seninki de amma gezmiş 8 ay görmesem kaprislerim tavan yapardı herhalde iyi dayanmışsın

merak etme bende çok çektirdim ırakta zaten çekilmezdi senin sayende 8 ay işkenceye döndü dedi hala yüzüme vurur yaptıklarımı

amin canım aminn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…