burasıda benim topiğim olsun

burda herkes egeli anlaşılan :KK16: seviyorum insanımızı sıcakkanlı, sempatik bir de konuşmaları yok mu :KK16:

pinkbird neresinden

evet tatlım insanı kesinlikle bambaşka bugün pazar gittim ilk kez burda pazarı bile kasfetli buranın bizim orda insanın pazardan çıkası gelmiyor:KK19::KK19::KK19:

yeni yerleştik buraya daha sitede 1 kişi sen kimsin demedi aparman 12 katlı düşün yani kaç ev var apartman görevlisi bile yeni geldiniz hoş geldiniz demedi o kadar soğuklar :63::63:

evet tatlım insanı kesinlikle bambaşka bugün pazar gittim ilk kez burda pazarı bile kasfetli buranın bizim orda insanın pazardan çıkası gelmiyor:KK19::KK19::KK19:

yeni yerleştik buraya daha sitede 1 kişi sen kimsin demedi aparman 12 katlı düşün yani kaç ev var apartman görevlisi bile yeni geldiniz hoş geldiniz demedi o kadar soğuklar :63::63:

siz geri dönün ben hoşgeldine gelicem size lokma tatlılarını alıp :KK9:

pek tatlı oluyor minik minik anasınıfı öğretmeni ol diyen çok olmuştu bana da :KK53:

nasıl dayanıyorsun oralarda sen canım ya izmir tadı alan başka yerde yapabilir mi hiç :KK16: bana da 25 gösteriyorsun diyorlar ha ona göre :KK37:

tamam tamam ona gore ayagımı denk alır da konusurum merak etme :KK37:

valla ilk baslarda cok zorlandım izmir dısında baska bi sehire gitmemistim hic. ilk geldim agladım zırladım hep:KK1: cok tuhaf gelmisti istanbul bana cok buyuk kalabalık her yer araba bina.. nereye geldim ben falan olmustum. ama sora alıstım guzelmis istanbul:) zaten alısmayıp da ne yapcaktım bi seneyi gecti ben evleneli:KK12:

kız meslek lisesi çıkışlımısın Okumanı tavsiye ederim dışarıdan çok okuyan var
yok kız meslek cıkıslı degılım acıklıse sosyolojı okuyorum okulum bıtınce ögretmenlık sınavına gırıp ücretli öğretmenlik düşünüyorum calışmadan nasıl olcaksa

X