- 20 Temmuz 2012
- 799
- 0
siz nerelisinizbende bekarım cnm 3 yıllık bi ilşkim var inş atandıktan sonra onla evlenmeyi düşünüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz nerelisinizbende bekarım cnm 3 yıllık bi ilşkim var inş atandıktan sonra onla evlenmeyi düşünüyoruz
Hoşbulduk aranızda istanbulda olan var mıııı
hangi bölüm ? Ben anasınıfı öğretmeniyimallah yardımcın olsun canım inşallah evlenirsiniz
bende bekarım cnm 3 yıllık bi ilşkim var inş atandıktan sonra onla evlenmeyi düşünüyoruz
ben varııım. neresindensin
öğretmen misiniz
gaziosmanpaşa tarafı sen neredensin
burda herkes egeli anlaşılan seviyorum insanımızı sıcakkanlı, sempatik bir de konuşmaları yok mu
pinkbird neresinden
evet 7 senelik:)
ben simdi besiktastym canım. izmirdeyken konaga cok yakındık:)
beşiktaştayım ben de
öğretmen misiniz
ben acıkögretim sosyolojı okuyorum anasınıfı ögretmenlıgı düşünüyorum nasıl olur bakalımhangi bölüm ? Ben anasınıfı öğretmeniyim
pek tatlı oluyor minik minik anasınıfı öğretmeni ol diyen çok olmuştu bana da
hangi bölümdensin?
evet tatlım insanı kesinlikle bambaşka bugün pazar gittim ilk kez burda pazarı bile kasfetli buranın bizim orda insanın pazardan çıkası gelmiyor
yeni yerleştik buraya daha sitede 1 kişi sen kimsin demedi aparman 12 katlı düşün yani kaç ev var apartman görevlisi bile yeni geldiniz hoş geldiniz demedi o kadar soğuklar
kız meslek lisesi çıkışlımısın Okumanı tavsiye ederim dışarıdan çok okuyan varben acıkögretim sosyolojı okuyorum anasınıfı ögretmenlıgı düşünüyorum nasıl olur bakalım
hangi bölümdensin?
ben öğretmenlik okumuyorum canım psikoloji okuyorum pedagojik formasyonla öğretmenlik yapabiliyoruz ama düşünmüyorum hiç :)
siz geri dönün ben hoşgeldine gelicem size lokma tatlılarını alıp
nasıl dayanıyorsun oralarda sen canım ya izmir tadı alan başka yerde yapabilir mi hiç bana da 25 gösteriyorsun diyorlar ha ona göre
yok kız meslek cıkıslı degılım acıklıse sosyolojı okuyorum okulum bıtınce ögretmenlık sınavına gırıp ücretli öğretmenlik düşünüyorum calışmadan nasıl olcaksakız meslek lisesi çıkışlımısın Okumanı tavsiye ederim dışarıdan çok okuyan var