burasıda benim topiğim olsun

burda herkes egeli anlaşılan seviyorum insanımızı sıcakkanlı, sempatik bir de konuşmaları yok mu

pinkbird neresinden

evet tatlım insanı kesinlikle bambaşka bugün pazar gittim ilk kez burda pazarı bile kasfetli buranın bizim orda insanın pazardan çıkası gelmiyor

yeni yerleştik buraya daha sitede 1 kişi sen kimsin demedi aparman 12 katlı düşün yani kaç ev var apartman görevlisi bile yeni geldiniz hoş geldiniz demedi o kadar soğuklar

siz geri dönün ben hoşgeldine gelicem size lokma tatlılarını alıp

tamam tamam ona gore ayagımı denk alır da konusurum merak etme

valla ilk baslarda cok zorlandım izmir dısında baska bi sehire gitmemistim hic. ilk geldim agladım zırladım hep cok tuhaf gelmisti istanbul bana cok buyuk kalabalık her yer araba bina.. nereye geldim ben falan olmustum. ama sora alıstım guzelmis istanbul:) zaten alısmayıp da ne yapcaktım bi seneyi gecti ben evleneli

senin bölümü çok güzel benim de hayalimde pedagog olmak vardı.

kız meslek lisesi çıkışlımısın Okumanı tavsiye ederim dışarıdan çok okuyan var
yok kız meslek cıkıslı degılım acıklıse sosyolojı okuyorum okulum bıtınce ögretmenlık sınavına gırıp ücretli öğretmenlik düşünüyorum calışmadan nasıl olcaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…