burasıda benim topiğim olsun

hu huu kızlar bende geldim aranıza:)

çoğunuz evlisiniz sanırımm:) napıyosunuz bakalı.

aaay topiğin hayırlı olsun bak artık yanlız değilsin :KK16::KK16:

normalde o koşuşturmada zayıflanır diye düşünmüştüm ben ama potansiyel boğaz var bizde canım galiba :KK9:

yeri gelmişken sorayım eşinin doğru insan olduğunu nasıl anladın :KK17:

evlencem diye diyetisyene gittim evlendim hemen saldım kendimi potansiyel var dediğin gibi :KK9::KK9:

eşimi ilk gördiğimde ona aşık olduğumu hissetmiştim çok farklı bi histi için bi cayıp oldu şu meşur kelebekler bastı beni :KK16::KK16::KK16:
7 ay sonra nişanlandık zaten 2 sene 4 ay sonrada imzalar atıldı mutlu son :nazar::nazar:
biraz şans biraz kader biraz aşkın sevdiği tesadüflerde işin içine girince doğru inanı buluyorsun:KK16::KK16:

hu huu kızlar bende geldim aranıza:)

çoğunuz evlisiniz sanırımm:) napıyosunuz bakalı.

aaay topiğin hayırlı olsun bak artık yanlız değilsin :KK16::KK16:

hosgeldin sende diger topicdensn gormustum orda:))

oraya yazdık ama kimse takmadı bizi bizde buraya geciş yaptık:))

evlencem diye diyetisyene gittim evlendim hemen saldım kendimi potansiyel var dediğin gibi :KK9::KK9:

eşimi ilk gördiğimde ona aşık olduğumu hissetmiştim çok farklı bi histi için bi cayıp oldu şu meşur kelebekler bastı beni :KK16::KK16::KK16:
7 ay sonra nişanlandık zaten 2 sene 4 ay sonrada imzalar atıldı mutlu son :nazar::nazar:
biraz şans biraz kader biraz aşkın sevdiği tesadüflerde işin içine girince doğru inanı buluyorsun:KK16::KK16:

kendi geleceğimi gördüm ama sen takmıyorsun gördüğüm kadarıyla pek :KK9:

ben de çok tartıyorum kafamda bu insanla bir ömür geçirmek ister miyim diye ama işte :44: bir gün bir delilik yapıcam ben de bakalım :KK1:

hoşbulduk kızlar valla hemen kaynaşmışsınız:) aranızda bende fransız kaldım ama:)
önce ben tanıtayım:
izmirliyim yaş 22 öğrenciyim bekarım alayına bakarım :KK53::KK53:
sizler??

hoşbulduk kızlar valla hemen kaynaşmışsınız:) aranızda bende fransız kaldım ama:)
önce ben tanıtayım:
izmirliyim yaş 22 öğrenciyim bekarım alayına bakarım :KK53::KK53:
sizler??

bir izmirli daha geldi topicin adını izmirliler mi yapsak acaba ya da egeliler :KK9:

Son düzenleme:
yaşasınn izmirliler çoğunluktaaa çok sevindim:)))

geneldem istanbullular basardı topikleri :KK55::KK55::KK55:

tanıştığımıza memnun olduum:)

ben olsam giderdim kocadan ayrı o kadar zaman geçer mi :KK5:

bende gitmek istiyorum ama gidemiosun işte canım bazı yerlerde lojman sıkıntısı oluomus:KK43: dısarda da kalamazsın gelip evi taslıolarmıs filan bi sürü sey. :KK43:( insallah bizim ole olmaz ama ayrı kalcaz gibi duruo martta:KK43:

X