- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
Kesinlikle Emin misiniz? Çünkü şuan sizinle konuşan her üyeyi zan altında bırakıyorsunuz.Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline
Şuan başka bir şeylerle de ilgılenıyorum
Yanı ben atıyorum sizle konustum siz de dedınız sen erkeksin konumu silmem ki kendime guvenıyorsam profilime kısıtlama sa getırmemHahah panik yaptın kendini açıklarken :))
Endişelenme mune den saklayamaz profilini, adminden saklayacağıni düşünüyorsa beyne kan gitmiyordur şu an onun
Yazdım ama ben yonetıcı kim bılmıyordum o yuzden konu açtım umarım kadındır benKesinlikle Emin misiniz? Çünkü şuan sizinle konuşan her üyeyi zan altında bırakıyorsunuz.
Yazdığı mesajların altında şikayet et butonu var. Oraya basın ve rahatsız olduğunuz konuyu kısaca yazın. Onlar halleder.
Yani biz bile merak ettik kim olduğunu yapmayın böyle şeyler.
Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline
EvetDaha sakin bi zamanda yazsaydın o zaman keşke. Cümlelerinin başı sonu belli değil, ne anlatmaya çalıştığın belli değil.
Leyla6576 mı bahsettiğin üye?
Tanımadığım bir üye özelden bişeyler yazınca cevaplamıştım. Sonra numaramı falan istedi. Bende yeniydim bi şaşırdım ne oluyoruz diyeHahah panik yaptın kendini açıklarken :))
Endişelenme mune den saklayamaz profilini, adminden saklayacağıni düşünüyorsa beyne kan gitmiyordur şu an onun
Ona gonderdım ama konu açma sebebımı haklı olarak insanlar anlamadı ben kendiaine özelden mesaj gönderdimmune çözer panik yapma..
Sana da mı yürüdüDaha sakin bi zamanda yazsaydın o zaman keşke. Cümlelerinin başı sonu belli değil, ne anlatmaya çalıştığın belli değil.
Ona gonderdım ama konu açma sebebımı haklı olarak insanlar anlamadı ben kendiaine özelden mesaj gönderdim
Hahaha size de miSana da mı yürüdü
Sağolunvalla ben anladım:)
anlamayanların neyi anlamadığını anlamadım asıl:)
Ayy bu bana da msj attı. Teşekkür ederim yazmış bende neden yazdım. Cevap vermemiştiDaha sakin bi zamanda yazsaydın o zaman keşke. Cümlelerinin başı sonu belli değil, ne anlatmaya çalıştığın belli değil.
Sana da mı yürüdü
Ya bakın burası sosyal medya hepımız kendimize nick alıyoruz gizliliğimizi koruyup rahatca derdımızı anlatmak içim arkadaş ısrarla şehrimi soruyor.ben burada ad sormaya çekinirken ısrarcı bir şeyler kazanacagımıı iddia ediyorAyy bu bana da msj attı. Teşekkür ederim yazmış bende neden yazdım. Cevap vermemişti
@Vander size ne yazdı da bu kadar panik oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?