Yalarım değil de açıkçası açtığı konu yeniErkek üye yasak, bildir Mune abla direkt banliyor.
Bana özelden öffff yalarım bilmem ne yazan iki kişi oldu
Ayrıca lezbiyense bile kimsenin kimseye yürüme, rahatsız etme hakkı yok bana kalırsa.
Anlatamıyorum ya da anlamıyorsunuz arkadaşlar ben erkek yazdım ya önce ya da cinsel tercihi farklıdır ama kadındır yanı üstümde kalmasın diye yazdım çıldırıyorumAyyy konularim fake olmasi icin neler vermezdim
Malesef dibine kadar gercek.
Hem sizene insanlarin cinsel tercihinden.
Lezbiyen olunca erkekmi olunuyo
Ay meraktan öldümYalarım değil de açıkçası açtığı konu yeni
Üye olması ve biraz ısrarcı olması öyle dusundurttu
Yani açtığı konuda konu değilmiş önceden ben bir arkadasıma ssleri attım da nasıl etıketlenır bılmıyorumAy meraktan öldüm
Yeni konulari gezip yeni uye arayayım.
Anlatamıyorum ya da anlamıyorsunuz arkadaşlar ben erkek yazdım ya önce ya da cinsel tercihi farklıdır ama kadındır yanı üstümde kalmasın diye yazdım çıldırıyorum
Kadın profili açıp erkek olan ya da kadın ama belki lezbiyendir başka bir yorumum yok malesef
Sakince anlatsanız herkes anlayacak ama
Çıldırmadan anlatmayı deneseniz?
Kim kimin üstünde kalıyor anlaşılmıyor
Hah bunu diyorum sağolunDiyor ki ; bir üye sanırım bana yürüyor erkek gibi geldi ama belki de lezbiyen bir kadındır.Rahatsız olmuş.
Hah bunu diyorum sağolun
3 sayfa sonunda anlamıştık zaten :))Diyor ki ; bir üye sanırım bana yürüyor erkek gibi geldi ama belki de lezbiyen bir kadındır.Rahatsız olmuş.
Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profilineyazdığı şeyi kib yapın. incelerler.
Aynen öyle ben neden karısayım insanların tercihlerine 21.yy dayız ama sosyal mecra olunca insan ayrı pimpirikli oluyorKonuyu aciklamaya calismak da ayrica stres sebebi olmustur:))
Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline
Şuan başka bir şeylerle de ilgılenıyorumAllah aşkına bir sakinleş, düzgün cümleler kurarak anlat anlatmaya çalıştığın şeyi. Bulmaca çözüyoruz resmen.
Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?