• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastalık hastası

adaletbu904

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
237
29
28
34
Lütfen ama lütfen bu konu hakkında panikleyen endiselen ne olur yazsın ben kabız oldum ve kabızlık sonucu tuvaletinde kan geldi ama çok fazla kan klozet kan oldu o an öyle bı oldum ki bayilacaktim hemen genel cerraha gittik eliyle baktı ve makatta yırtık var dedi krem oturma banyosu verdi geçti çok şükür ama gel gelelim bende geçmedi bu gitmiyor Allah'ım tuvalete girerken kalbim ağzımda atıyor yerinden çıkacak sirkeli bakiyorum sürekli kırmızı kırmızı noktalar çizgiler görüyorum kan sanıyorum bı anda panik atak tutuyor beni elim ayağım boşalıyor Co kkotu oluyorum artık kafaya takmaktan mafoldum kimselere bişey diyemiyorum eşim Dr baktı eliyle yırtık var dedi neden böyle yapıyorsun diyor bana ama ben sürekli artık bakmaktan incelemekten kafam hep orada 😭😭 lütfen ama lütfen böyle olanlar yazsın birbirimize yardimci olalım nolur

Geçmiş olsun canım benimde kanama sıkıntısı olmuştu.korkma iyilesmissin ya.klozet degilde eski tuvalet tarzına gitsen görmeyince unutman daha kolay olur belki.kaygi bozukluğunu bende yasiyorum umarım iyilesiriz

Hastalık hastası olduğunuzu düşünüyorsanız destek alın. Burdan başkalarının düşüncelerini dinler ardından sende nasıl belirtiler vardı, sende şu var mıydı, bende bu var vs vs gibi konuşarak sadece hastalığınızı azdırırsınız.

Geçmiş olsun canım benimde kanama sıkıntısı olmuştu.korkma iyilesmissin ya.klozet degilde eski tuvalet tarzına gitsen görmeyince unutman daha kolay olur belki.kaygi bozukluğunu bende yasiyorum umarım iyilesiriz
Malesef evde normal tuvalet yok eve yeni taşındık zaten o yüzden oluyor klozettte. Dolayı illa bakicam incelecim aşırı tskinti yaptım geçmiyor takıntı beni mafetti resmen direk sifonu bassam bişey vardiysa ya gormediysem dire bu sefer takıntı yapıyorum 😭😭

Malesef evde normal tuvalet yok eve yeni taşındık zaten o yüzden oluyor klozettte. Dolayı illa bakicam incelecim aşırı tskinti yaptım geçmiyor takıntı beni mafetti resmen direk sifonu bassam bişey vardiysa ya gormediysem dire bu sefer takıntı yapıyorum 😭😭
Umarım en kısa zamanda hepimiz hayırla kolaylıkla atlatiriz

Back
X