Burada fake olan hiç oldu mu

ozendigi biriydi galiba bize fotosunu attigi kiz. gercekten fotografini attigi kiz cok guzeldi kendisi degil. ama bir suru de yalanlar. esiyle bosaniyordu guya. hic oyle bir sey yok. bosandigi icin bir anda gelen bodrumdaki is teklifini kabul etmişti. tas bir ev tutmustu.o evi paylasmisti falan. normal biri yapmaz bunu.

Kompleksli-ilgiye aç demek, olmayan hayatı oldurup hem sürekli ilgi odağı, hem de hayalindeki istediği kişi olabiliyor.
Fake denince aklıma twitterdaki Ruling hesabı geliyor, takip ederim ara ara; böyle anormalleri ifşalayan bir hesap, istersen incele; ne kadar çok ilgi manyağı yalancı-dolandırıcı var hayret edersin.

Neden bu kadar gerildiniz ki :)) o şüpheye düştüyseniz erkekte çıksa kadında olsa zaten yakınlık kuramayacagınız anlamına geliyor. Ben olsam arastirmazdım bile gözardı eder bırakırdım. Ama Mune de ilgilenir kayitli numarasindan bulabilir kim oldugunu?

Gangsta eski sevgilim kanserim diye kandırmıştı beni bildiğin üşenmemiş belgelerle gelmişti yanıma. Nasıl üzülmüştüm kendimce ilaç araştırmalari yapıyordum dünyam basima yıkılmıştı. Sonra bir gün babası beni aradı, demek o kız sensin dedi öyle konuştk biraz. Dedim, ben çok üzgünüm oğlunuzun hastalıgı beni çok etkiledi ileri düzeymiş sanırim hepimize geçmiş olsun neler yapabiliriz bu konuda acaba dedim. Ayyy adam bir başladi gülmeyeee hayır saygısıda yook, yeaaa kızım yok öyle bişey ne kanseri hahaha bizimki şaka yapmıştir sana dedi. İnternetteydim salaga ulaşayim dedim, o an esti bana birden sosyal medya hesabına girdim tam o esnada diğer sevgilisiyle buluşma ayarlıyordu. Çifte şerefsizlikten ayrıldık

ay yok artık.
yok muydu şöyle kuvvetli bir abi/kuzen/arkadaş, hastanelik olmak ne demek öğretseydi

ay yok artık.
yok muydu şöyle kuvvetli bir abi/kuzen/arkadaş, hastanelik olmak ne demek öğretseydi
Benim çook eskim kuzenine arattırmıştı kaza geçirip öldü seninki diye.. cenazeye gelmek istemezsin belki dedi köye kaldıracağız vs.. Allah rahmet eylesin dedim kapattım kendisi aradı sevgin bukadarmıydı diye ondan öncede anneme zarar vermekle tehdit etmişti beni. En son karakolun önunden selfie çektim attım,seni şikayet edicem dedim,kaçış o kaçış. Var öyle psikopatlar.

Ip den banlanmayi cozmek statik ip li bir modem icin bir modem resetine bakar. Banlandi yeni uyelikle burda. Ayni eskisi gibi millete opucukler canimlar yagdiriyor :) ayni insanlar ayni oltaya nasil geliyor ben asil onu anlamiyorum :)
Neden deşifre etmiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…