Soğan kürü

aksus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
7
2
1
36
Merhabalar polikistik over var bende de yeni evliyim korunmadan 10 aydır çocuk düşünüyoruz olmuyor adetim düzenli 2 veya 4 gün oynuyor umutsuz değilim olcak soğan kürünü yaptım adetime 5 gün kala kahve rengi akıntı geldi işin garip yani deli gibi sancı çeken ben gram sancı çekmedim tuhaf olan rengide çok farklı kırmızıydı sonra siyaha döndü acaba 2 ay önce smear verdim ondan dolayımı yoksa soğandan mı anlamadım lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın

kürden olabilir kisti temizlemiştir soğan kürü kistler için bayağı etkili oluyor ben de kistim varken koca kisti soğan kürüyle temizlemiştim tek ayda temizlemişti. smear sadece ilk alındığında lekelenme yaparsa yapar onun dışında diğer aylarda yapmaz

kürden olabilir kisti temizlemiştir soğan kürü kistler için bayağı etkili oluyor ben de kistim varken koca kisti soğan kürüyle temizlemiştim tek ayda temizlemişti. smear sadece ilk alındığında lekelenme yaparsa yapar onun dışında diğer aylarda yapmaz

O zaman kist temizlenmiştir ama ben hiç sancıda çekmedim deli gibi sancı çeken biriyim ağlıyorum o derece ilk kez sancı çekmedim hatta adet olduğumu bile anlamadım yerleşme kanaması mı bu acaba dedim

Merhaba kürü kaç gün kullanıp etkisini gördünüz

Merhaba ben kafama göre başladım adetime 10 gün vardı kürü 5 gün uyguladım adetim de erken geldi önce çamur gibi 2 gün kahve pas renginde akıntı geldi sonra açık kırmızı daha sonra siyaha döndü ve ilk kez şansı çekmedim. Acaba diyorum hamilemiyim karnımda da ufak kramp anlamadım bakalım

Merhaba ben kafama göre başladım adetime 10 gün vardı kürü 5 gün uyguladım adetim de erken geldi önce çamur gibi 2 gün kahve pas renginde akıntı geldi sonra açık kırmızı daha sonra siyaha döndü ve ilk kez şansı çekmedim. Acaba diyorum hamilemiyim karnımda da ufak kramp anlamadım bakalım
Ben de 5 gün kullandım da acaba yeterli gelmiş midir diye merak ediyordum teşekkür ederim🌸
Soğan kürü kullananlar kanama görebildiklerini yazmışlardı sizin de ondan dolayı olmuş olabilir belki rahim temizlenmiştir 🙏🏻

Ben de 5 gün kullandım da acaba yeterli gelmiş midir diye merak ediyordum teşekkür ederim🌸
Soğan kürü kullananlar kanama görebildiklerini yazmışlardı sizin de ondan dolayı olmuş olabilir belki rahim temizlenmi

Normalde soğan kürü 15 gün yapılıyor ama ben 5 gün yaptım adetim geldi diye yoksa devam edecektim iyi geldi bana sancı çekmedim ya o bile yeter 🌸

Back
X