• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada fake olan hiç oldu mu

Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline
Kesinlikle Emin misiniz? Çünkü şuan sizinle konuşan her üyeyi zan altında bırakıyorsunuz.
Yazdığı mesajların altında şikayet et butonu var. Oraya basın ve rahatsız olduğunuz konuyu kısaca yazın. Onlar halleder.
Yani biz bile merak ettik kim olduğunu yapmayın böyle şeyler.

Hahah panik yaptın kendini açıklarken :))
Endişelenme mune den saklayamaz profilini, adminden saklayacağıni düşünüyorsa beyne kan gitmiyordur şu an onun :KK70:
Yanı ben atıyorum sizle konustum siz de dedınız sen erkeksin konumu silmem ki kendime guvenıyorsam profilime kısıtlama sa getırmem

Kesinlikle Emin misiniz? Çünkü şuan sizinle konuşan her üyeyi zan altında bırakıyorsunuz.
Yazdığı mesajların altında şikayet et butonu var. Oraya basın ve rahatsız olduğunuz konuyu kısaca yazın. Onlar halleder.
Yani biz bile merak ettik kim olduğunu yapmayın böyle şeyler.
Yazdım ama ben yonetıcı kim bılmıyordum o yuzden konu açtım umarım kadındır ben

Ya muneye gonderdım ya cinsellikle alakalı kesınlıkle yazmadı ama nasıl desem şehir konusunda oldukca ıstarı söylersenız çok sey kazanacaksını yasım 22 dedıgımde 27 yim ama 20 gıbı gösterenlerdenım hemen açtıgı konusunu silmesi ve kısıtlama getırmesı profiline

mune çözer panik yapma..

Oohooğ neler gördük neler; birinin erkek üye-fake olduğundan şüpheleniyorsanız yönetime bildirin.

Hatta öyle fakeler oldu ki, kadınları 1-2 sene boyunca kandırmış, hamile topiklerinde aralarına sızmış, kocişinden çoluğundan çocuğundan bahsedip güven kazanmış, üstüne cinsel konulara girip ablalık yapmış, tavsiyeler vermiş, özelden güvenini kazandığı üyelerin cinsel hayatlarını sohbetle soruyla abla modunda anlattırmış, fantezi bile yapmış neler neler...
(İmza: KK sokağının başındaki duvarda çekirdek çitleyen, geleni geçeni süzen teyze)

Hahah panik yaptın kendini açıklarken :))
Endişelenme mune den saklayamaz profilini, adminden saklayacağıni düşünüyorsa beyne kan gitmiyordur şu an onun :KK70:
Tanımadığım bir üye özelden bişeyler yazınca cevaplamıştım. Sonra numaramı falan istedi. Bende yeniydim bi şaşırdım ne oluyoruz diye😄

Konuştuğum arkadaşlarım kesinlikle üzerinize alınmayın. Zaten üye çoktan hesabını kapattı☺️

Daha sakin bi zamanda yazsaydın o zaman keşke. Cümlelerinin başı sonu belli değil, ne anlatmaya çalıştığın belli değil.

Leyla6576 mı bahsettiğin üye?
Ayy bu bana da msj attı. Teşekkür ederim yazmış bende neden yazdım. Cevap vermemişti😄
@Vander size ne yazdı da bu kadar panik oldunuz?

Şimdi arkadaşlar durumu en baştan beri biliyorum ,mesaj atan kişinin cinsiyeti hakkında bir şey diyemem sonuçta kayıt olurken ne beyan ettiyse o .Mesajlarında çok aşırı rahatsız edici şeyler yok ama ,konu sahibinin nerede yaşadığını yaşını filan ısrarla sorması konu sahibini rahatsız etmiş .Bence haklı kimse kimseyi rahatsız edemez.Konu sahibi sinirlendigi için kendini ifade etmekte zorlandi.

Bahsi geçen üye hesap silme işini araştırırken yakalandı :) açtigi konuyu sildi ,profiline kısıtlama getirdi .Hani bunlar tek başına bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama çokta normal şeyler gibi gelmedi bana :)

Ayy bu bana da msj attı. Teşekkür ederim yazmış bende neden yazdım. Cevap vermemişti😄
@Vander size ne yazdı da bu kadar panik oldunuz?
Ya bakın burası sosyal medya hepımız kendimize nick alıyoruz gizliliğimizi koruyup rahatca derdımızı anlatmak içim arkadaş ısrarla şehrimi soruyor.ben burada ad sormaya çekinirken ısrarcı bir şeyler kazanacagımıı iddia ediyor

Back
X