Kadın profili açıp erkek olan ya da kadın ama belki lezbiyendir başka bir yorumum yok malesef
Burada mesajlastıgın ve kadın sandıgın biri sana mı yürüdü ?Kadın profili açıp erkek olan ya da kadın ama belki lezbiyendir başka bir yorumum yok malesef
Size ne insanların cinsel tercihinden ?Kadın profili açıp erkek olan ya da kadın ama belki lezbiyendir başka bir yorumum yok malesef
Hanımefendş ben onu mu diyorum elbette banane ama bence erkek yasam değil mi buradaSize ne insanların cinsel tercihinden ?
Dediğm gibi yuksek ihtımal erkek ama kadınsa da tercihi farklı günahıjı almak istemıyorumBurada mesajlastıgın ve kadın sandıgın biri sana mı yürüdü ?
Lezbiyenler erkek mi oluyor? Hey yarabbi..Hanımefendş ben onu mu diyorum elbette banane ama bence erkek yasam değil mi burada
Ay nasıl bildiricem bılemıyorum ki gunahını mı alıyorum diyprum ama ofErkek üye yasak, bildir Mune abla direkt banliyor.
Bana özelden öffff yalarım bilmem ne yazan iki kişi oldu
Ayrıca lezbiyense bile kimsenin kimseye yürüme, rahatsız etme hakkı yok bana kalırsa.
Nasıl gecmek gerekıyor kendisine özel mesaj mı atmam lazımBir sıkıntı varsa yönetimle irtibata geçin .Onun harici kimse kimse için yorum yapamaz .Kesin yargıya varamaz.
Nasıl gecmek gerekıyor kendisine özel mesaj mı atmam lazım
Konu dışı ama valla yazmadan duramayacağımErkek üye yasak, bildir Mune abla direkt banliyor.
Bana özelden öffff yalarım bilmem ne yazan iki kişi oldu
Ayrıca lezbiyense bile kimsenin kimseye yürüme, rahatsız etme hakkı yok bana kalırsa.
Arkadaş şuan hesap silme konusuna bakıyor ne kadar manidar
Bana kırılmıs biraz uzuldum yani:) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?