Burada fake olan hiç oldu mu

Şimdi arkadaşlar durumu en baştan beri biliyorum ,mesaj atan kişinin cinsiyeti hakkında bir şey diyemem sonuçta kayıt olurken ne beyan ettiyse o .Mesajlarında çok aşırı rahatsız edici şeyler yok ama ,konu sahibinin nerede yaşadığını yaşını filan ısrarla sorması konu sahibini rahatsız etmiş .Bence haklı kimse kimseyi rahatsız edemez.Konu sahibi sinirlendigi için kendini ifade etmekte zorlandi.

Bahsi geçen üye hesap silme işini araştırırken yakalandı :) açtigi konuyu sildi ,profiline kısıtlama getirdi .Hani bunlar tek başına bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama çokta normal şeyler gibi gelmedi bana :)
Asıl benı benden alan saçma sapan ben 27 yim ama 20 gosterıyorum şehrinizi söylersenız bir şeyler kazanabılırsınız durumu oldu

Daha sakin bi zamanda yazsaydın o zaman keşke. Cümlelerinin başı sonu belli değil, ne anlatmaya çalıştığın belli değil.

Leyla6576 mı bahsettiğin üye?
Mite calismak ister misiniz? Ya hemen nasil buluyorsunuz ? Gecende de biri kucukcekmece ipucundan kadinin gbtsini ogrendi.

Helal olsun diyorum.:KK9:

Ya bakın burası sosyal medya hepımız kendimize nick alıyoruz gizliliğimizi koruyup rahatca derdımızı anlatmak içim arkadaş ısrarla şehrimi soruyor.ben burada ad sormaya çekinirken ısrarcı bir şeyler kazanacagımıı iddia ediyor

Akil hastanesinin adresini ver oraya göndersin bakalım ne kazanacaksan :D

Mite calismak ister misiniz? Ya hemen nasil buluyorsunuz ? Gecende de biri kucukcekmece ipucundan kadinin gbtsini ogrendi.

Helal olsun diyorum.:KK9:

Ben geçenlerde birinin babasını buldum ne diyorsun :KK53:

Bazen öyle ince detaylar veriyorlar ki konularda iki tuşa basınca her şey önüne seriliyor insanın.

Asıl benı benden alan saçma sapan ben 27 yim ama 20 gosterıyorum şehrinizi söylersenız bir şeyler kazanabılırsınız durumu oldu
Bir şeyler kazanmak istemiyorum çok sağolun deyip kesin muhabbeti
Çok mu zor

Back
X