- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi Green Gables
mayissinegi mi adin? bi o musallat olmus bana squat diye onun disinda yok. yalniz o uyeysen harbi delisin galiba bir suru hamilelikle ilgili sey yazmissin.o yaşlarda erkek arkadaşım yoktu, o yaşlarda algoritma nedir zaten bilmiyorumdur büyük ihtimal
belki de erkeksin nerden bilelim.
umarım biri kvkk'dan dava açar. çok sinirlendim.
Gelinlikli fotonu attın ya bizeAnlık benim kafa: Özelden kimseyle yazısmadıgı icin mutlu hissediyor
Yazma kısa taytlı foto attitriyorum calci birazdan yazarim djdkdjdkdhkdhd
bu konudan sonra mayissinegi benden istemis foto ben de atmisim. ayrica dunyanin en normal fotosu istersen buraya da at ahsjahajha oyle taytli falan deyince millet bisey zannedicek tovbeler olsunSpordan anlayan hanımlar bakabilir mi?
Kızlar günaydın, direkt konuya giriyorum. Kızlar benim üst bacağım kalın. Yani devasa kalınlikta degil elbet ama fit bir görüntüsü yok. Ve bıngıl bıngıl. Kilo problemim yok. Boyumla kilom gayet uyumlu. Hatta önceden daha zayıftım 2-3 kilo alarak normal kiloma geldim. Ama o kilolari hep popo ve...www.kadinlarkulubu.com
Şuradakileri tara. Squatlı forum mesajın sadece bu konuda. Buradan özele geçmiştir.
Ay kim ölmüşBenim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibiBibibella
Yüzüm yoktuGelinlikli fotonu attın ya bizeifşalayayım seni bak güzel kadınsın
İfşalara gelmem diyorsunYüzüm yoktuEsegimizi saglam kazıga bagladık sükür akdkfkfkf
Ay kim ölmüşben gene naptin acaba düz insanım işte kimden neden saklanayım pp fotom bile kendim canım kendim bazen çok kasiyorlar kasmayın
Ha ayrıca bu ara ailen şoyleydi ailem boyleydi konularıni cok goruyorum ondan öylelermiş miş ben neler yaşadım kimse biliyor mu 12500 kişilikle kk da gezmedik
konuyu okuduktan 3 dk sonra sana ben kesin bununla konusmusumdur demedim mi…Yüzüm yoktuEsegimizi saglam kazıga bagladık sükür akdkfkfkf
Mune Abla bu ne demek? Sen böyle bir şeyi bilip göz yummazsın
Su an canım sarısın taytlı kız fotosu cekti cok acil sjdjdjfjfkİfşalara gelmem diyorsun
@Hannaz mesela en yakın olduğum kişiydi. İnanıp inanmamak artık size kalmış artık bir amacım yok gerçekten
kimseyle özel diyaloglara girmeyin diye yazdım bu kadar. İyi halt ettiğimden değil. Bunu savunsam zaten bunları neden itiraf edeyim