Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o yaşlarda erkek arkadaşım yoktu, o yaşlarda algoritma nedir zaten bilmiyorumdur büyük ihtimal
mayissinegi mi adin? bi o musallat olmus bana squat diye onun disinda yok. yalniz o uyeysen harbi delisin galiba bir suru hamilelikle ilgili sey yazmissin.

Ben şeyi anlamıyorum ya. Fake üyeliktim diyorsun ya, gerçekten kim olduğunun ne önemi var? Erkek, sapık ya da dolandırıcı olmadığın sürece burda konu açıp yorum alman, yorum yapmanın kime ne zararı var? Fotoğraf atma kısmı da aynı mantık, kim olursan ol bir yabancıya fotoğraf atmaktan çekinmeyen kişi bunu da umursamaz zaten. Kurguladığın karakter de yabancıydı foto atana neticede. O yüzden bu fake olaylarını çok da içselleştirmeyin. Ha tespit edip ortaya çıkarmak zevkli oluyor o ayrı.

bu konudan sonra mayissinegi benden istemis foto ben de atmisim. ayrica dunyanin en normal fotosu istersen buraya da at ahsjahajha oyle taytli falan deyince millet bisey zannedicek tovbeler olsun

Ay kim ölmüş ben gene naptin acaba düz insanım işte kimden neden saklanayım pp fotom bile kendim canım kendim bazen çok kasiyorlar kasmayın

Ha ayrıca bu ara ailen şoyleydi ailem boyleydi konularıni cok goruyorum ondan öylelermiş miş ben neler yaşadım kimse biliyor mu 12500 kişilikle kk da gezmedik

Seni yıllardır tanıyorum Bibi
en yorumlarını sevdiğim en dürüst bulduğum hep sendin

Bu ne 1 nisan şakası falan mı?
Ama bugün 4 Nisan

Eğer gerçekse neden bu kadar maske takma hissettiniz ki ?
Siz sanki kendi kimliğinizi barisamamis gibisiniz.
Hayatınızda sizi bu hale getiren gerçekse travmanız ne olabilir bilmiyorum ama başkasının size yaptığı istismar sizi bu hale getirdiyse artık saklamayın.
Çünkü hiç bir istismar , istismar edileni suçlu yapmaz. Sizin bir günahınız yok yani.
Muhakkak tedavi olun ki mutlu olun.
Umarım hayatınızda daha net bir kimliğe burunebilir başınız dik gezebilirsiniz.

Kaç yaşında insanlara akıl mı veriyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…