Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bu psikolojik bir şey. Gerçeklerden kaçma. Kendin dışında herhangi biri olma. Demek ki kendini hayatını sevmiyorsun. İlgi görmek istiyorsun. Yalan mı evet yalan ama insan sırf dalga geçmek için senelerce konu açıp durmaz. Bence de doktora git. Bizden yana sorun yok. Biz iki satır yazıp sonra konuyu unutuyoruz.

bu konudan sonra mayissinegi benden istemis foto ben de atmisim. ayrica dunyanin en normal fotosu istersen buraya da at ahsjahajha oyle taytli falan deyince millet bisey zannedicek tovbeler olsun

mayissinegi diye bir üyeliğim olmadı hiç o değilim hamilelik uydurmadım hiç bir de

mayissinegi diye bir üyeliğim olmadı hiç o değilim hamilelik uydurmadım hiç bir de
sana vakit ayirip oyun oynayacagimi mi saniyosun? ben hicbir chati silmiyorum oyle bi konusma da yok. sari sacli oldugumu da her yerde yazdim zaten. isine hadi.

Bu ne 1 nisan şakası falan mı?
Ama bugün 4 Nisan 🤔

Eğer gerçekse neden bu kadar maske takma hissettiniz ki ?
Siz sanki kendi kimliğinizi barisamamis gibisiniz.
Hayatınızda sizi bu hale getiren gerçekse travmanız ne olabilir bilmiyorum ama başkasının size yaptığı istismar sizi bu hale getirdiyse artık saklamayın.
Çünkü hiç bir istismar , istismar edileni suçlu yapmaz. Sizin bir günahınız yok yani.
Muhakkak tedavi olun ki mutlu olun.
Umarım hayatınızda daha net bir kimliğe burunebilir başınız dik gezebilirsiniz.
O kadar doğru ki..
çok çok teşekkür ederim , gerçekten 🙏🏻

Anlamıyorsunuz sanırım
zaten tüm üyelikler iptal
birini iptal etmeden diğerini açmıyordum
mune sadece kadın olduğumu biliyor diğerlerini değil

Derdin ne mübarek günde? Şuydum diye yazda millet nasıl muhabbetlere güvenmeyeceğini anlasın o zaman. Hani iyi niyetlisin ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X