- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
- Konu Sahibi Green Gables
Ceneni tut be kızım…konuyu okuduktan 3 dk sonra sana ben kesin bununla konusmusumdur demedim mi…
yanildigim bir konu: yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceneni tut be kızım…konuyu okuduktan 3 dk sonra sana ben kesin bununla konusmusumdur demedim mi…
ona duz foto atmisim sana ozel cekiyim bariYazma kısa taytlı foto at
Mune bildiği halde seni çoklu üyelik ile burda tutmazerkek değilim. mune bizzat biliyor
bu konudan sonra mayissinegi benden istemis foto ben de atmisim. ayrica dunyanin en normal fotosu istersen buraya da at ahsjahajha oyle taytli falan deyince millet bisey zannedicek tovbeler olsun
tamam gec siraya sen de amaaanSu an canım sarısın taytlı kız fotosu cekti cok acil sjdjdjfjfk
konuyu okuduktan 3 dk sonra sana ben kesin bununla konusmusumdur demedim mi…
sana vakit ayirip oyun oynayacagimi mi saniyosun? ben hicbir chati silmiyorum oyle bi konusma da yok. sari sacli oldugumu da her yerde yazdim zaten. isine hadi.mayissinegi diye bir üyeliğim olmadı hiç o değilim hamilelik uydurmadım hiç bir de
Anlamıyorsunuz sanırımMune bildiği halde seni çoklu üyelik ile burda tutmaz
Anlık benim kafa: Özelden kimseyle yazısmadıgı icin mutlu hissediyor
O kadar doğru ki..Bu ne 1 nisan şakası falan mı?
Ama bugün 4 Nisan
Eğer gerçekse neden bu kadar maske takma hissettiniz ki ?
Siz sanki kendi kimliğinizi barisamamis gibisiniz.
Hayatınızda sizi bu hale getiren gerçekse travmanız ne olabilir bilmiyorum ama başkasının size yaptığı istismar sizi bu hale getirdiyse artık saklamayın.
Çünkü hiç bir istismar , istismar edileni suçlu yapmaz. Sizin bir günahınız yok yani.
Muhakkak tedavi olun ki mutlu olun.
Umarım hayatınızda daha net bir kimliğe burunebilir başınız dik gezebilirsiniz.
E hep burdayım tanırsin tabi beni artik taniyip bilmeyende ne bileyimSeni yıllardır tanıyorum Bibi
en yorumlarını sevdiğim en dürüst bulduğum hep sendin
Ne istiyorsun bizden bacım. ahlak polisi misin?Anlamıyorsunuz sanırım
zaten tüm üyelikler iptal
birini iptal etmeden diğerini açmıyordum
mune sadece kadın olduğumu biliyor diğerlerini değil
Ben saddam gibi saklanıyorum herkeşlerden bir yerden eltim cıkabilir güvenemiyorum altan ahdjdjdjdkBenim de atilmiş taytli fotom var. Ama ben Sassy ve bibiye filan atmiştim.
Benim de atilmiş taytli fotom var. Ama ben Sassy ve bibiye filan atmiştim.
Aferim maşallahAnlamıyorsunuz sanırım
Anlamıyorsunuz sanırım
Ben dururken kimlere foto atıyon heeeyyyy kimler kimlerle berabertamam gec siraya sen de amaaan