- 27 Mart 2019
- 28.989
- 103.469
- Konu Sahibi Green Gables
HahahhaBen de matteacher27 diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahahhaBen de matteacher27 diyorum
iyi de benim butun fotograflarim taytli veya sortlu yazin sort kisin tayt, tutturamadin boyle ifsa olmam ben aynen sarisinim dogru. simdi bakalim samimi olmadigim kime fotograf atmisim, yazicam kullanici adini birazdan.
BedeviTheknack
oyle fotom mu varmis ya ben sacimi toplamam ki dur bakiyim bi dahaSpor, squat konusundan açıldı konu. Yan şekilde durduğun taytlı bir fotoğrafın, saçların toplu ve sarıydı diye hatırlıyorum. Emin ol hatırlarsın zorladığında
oyle fotom mu varmis ya ben sacimi toplamam ki dur bakiyim bi daha
oyle fotom mu varmis ya ben sacimi toplamam ki dur bakiyim bi daha
belki de erkeksin nerden bilelim.yeni bir konuşma değil rahat 4-5 senesi vardır
kısacası amacım ifşa etmek değil
ben erkek de olabilirdim kötü niyetle dağıtabilirdim de
bu konuda doğru söylüyorum kimseye güvenmeyin diye yazıyorum tüm bunları
Gunah mi çıkarıyorsun yadaZamanında bir sürü üyelik açıp kendimi hep olmadığım biri gibi tanıttım. Taa 2009-2010 yıllarından beri. O zamanlar yaşım 15miş. Bir avukat olmuşum bir psikolog bir öğrenci bazen de öğretmen. Bazen evli olmuşum bazen bekar. Bazen olmayan arkadaşlarım varmış gibi bazen eşimle çok mutluymuşum gibi yapmışım. Ama ortada haliyle koca falan yok, liseye gidiyorum o yıllar. Yıllar sonra burası aklıma geldi bakmak istedim tekrar. Burada konuştuğum kişilerde vardı zamanında. 15 yaşından itibaren yapmışım tüm bunları çok korkunç.
Hatta pro üyelerle özelden muhabbet ettiğimiz çok olmuştu o zamanlar. Eminim o kişilerden yorum gelecek şu an. Hepinizi aslında çok iyi tanıyorum. Yaşamadığım şeyleri yaşıyor gibi göstermişim hep. Asla dalga geçmek için yapmamıştım bi de bunları kendi kendimi inandırmışım yazdıklarıma. Bazen iki çocuklu bir ev hanımı bile olmuşum. Kendi fotoğrafım diye başkasının fotoğrafını atmışım bir sürü övgü almışım. Nikah günüm kına gecem falan varmış sözde. Sevgilim de beni çok seviyormuşmuş. Ve burada benim gibi yapan çok kişi vardı bizzat söyleyenler olmuştu tanıdık kişilerden, çok aşırı aktiftim yıllarca. Belki bunu itiraf eden ilk kişiyimdir. Yıllarımı burada geçirmişim inanılmaz bir şey. Diğer hiçbir üyeliğim aktif değil iptal .. bu hariç
Gelecek yorumları da az çok tahmin ediyorum. Ruh hastası tanımına uyan yegane bir şey.
Ailem hep sorunluydu, kavga gürültü eksik olmazdı. Bende bilgisayar başına geçerdim bunları yapardım odamdan çıkmazdım. Belki ailem kötü diye bunları yaptım dememin sebebi vicdanen. Buna da inanmıyorum ne alaka yani. O uydurduğum şeylerin çoğu hayalim bile değildi aslında. Neden bunları yapmışım diyorum çok ürkütücü geliyor. Şimdi buraya bile bir şeyler uyduruyordum yazıp yazıp sildim düşünün. Nedeni sizce ne olabilir bunun…
Erkek olup yıllarca burada kadın gibi muhabbet eden çok vardı. Benim yan çarım, aynı mokun laciverti. Ki hala da o kişiler aktif tek tek baktım biraz önce. Bağımlılık olduğunu anladım kısacası bu hastalık gibi bir şey. Gerçekten dikkat edin kimseye özelinizi açmayın sanal dünya neticede. Psikologla net görüşeceğim zaten o kesinleşti
Bu üyelik yine imha edecek kendini. Bilmenizi istedim kimseye güvenmeyin diye. Yorumları okumadan iptal ediyorum üyeliği
of onu da senden mi bilicez sanki kicimizi attik normal bi fotograf yani ne buyuttun ahajahajahyeni bir konuşma değil rahat 4-5 senesi vardır
Yorumları bile okumadan siliyordunuz hesabınızı güya, herkese cevap yetistiriyorsunuz.
Sizin gibi insanlar hayatta akillanmaz. İp adresinden yasaklanmaniz lazım, yeni bir üyelikle gelmemeniz için ya da başka bir yolla.
Kimsenin aklına gelmezdi iyi yaptınız. Kimsede o akıl yok çünküyeni bir konuşma değil rahat 4-5 senesi vardır
of onu da senden mi bilicez sanki kicimizi attik normal bi fotograf yani ne buyuttun ahajahajah
halti yerken iyiydi, simdi iyilik abidesi olmuyosun. sen bana erkek arkadasinla ilgili bisey sormus muydun? anonim chat sitesinin algoritmasiyla ilgili?