Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi de benim butun fotograflarim taytli veya sortlu yazin sort kisin tayt, tutturamadin boyle ifsa olmam ben aynen sarisinim dogru. simdi bakalim samimi olmadigim kime fotograf atmisim, yazicam kullanici adini birazdan.

Spor, squat konusundan açıldı konu. Yan şekilde durduğun taytlı bir fotoğrafın, saçların toplu ve sarıydı diye hatırlıyorum. Emin ol hatırlarsın zorladığında

Spor, squat konusundan açıldı konu. Yan şekilde durduğun taytlı bir fotoğrafın, saçların toplu ve sarıydı diye hatırlıyorum. Emin ol hatırlarsın zorladığında
oyle fotom mu varmis ya ben sacimi toplamam ki dur bakiyim bi daha

yeni bir konuşma değil rahat 4-5 senesi vardır
kısacası amacım ifşa etmek değil
ben erkek de olabilirdim kötü niyetle dağıtabilirdim de
bu konuda doğru söylüyorum kimseye güvenmeyin diye yazıyorum tüm bunları

Şuradakileri tara. Squatlı forum mesajın sadece bu konuda. Buradan özele geçmiştir.

belki de erkeksin nerden bilelim.

umarım biri kvkk'dan dava açar. çok sinirlendim.

Gunah mi çıkarıyorsun yada

Kamu spotu"kimseye güvenmeyin "

Amaç ne ?

of onu da senden mi bilicez sanki kicimizi attik normal bi fotograf yani ne buyuttun ahajahajah

halti yerken iyiydi, simdi iyilik abidesi olmuyosun. sen bana erkek arkadasinla ilgili bisey sormus muydun? anonim chat sitesinin algoritmasiyla ilgili?

Yorumları bile okumadan siliyordunuz hesabınızı güya, herkese cevap yetistiriyorsunuz.

Sizin gibi insanlar hayatta akillanmaz. İp adresinden yasaklanmaniz lazım, yeni bir üyelikle gelmemeniz için ya da başka bir yolla.

muneye zaten mesaj attım, onunla da konuştuk

Kimsenin aklına gelmezdi iyi yaptınız. Kimsede o akıl yok çünkü
hey allahımmmm
yaa fotoğraf gönderen zaten umursamıyordur ki

of onu da senden mi bilicez sanki kicimizi attik normal bi fotograf yani ne buyuttun ahajahajah

halti yerken iyiydi, simdi iyilik abidesi olmuyosun. sen bana erkek arkadasinla ilgili bisey sormus muydun? anonim chat sitesinin algoritmasiyla ilgili?

o yaşlarda erkek arkadaşım yoktu, o yaşlarda algoritma nedir zaten bilmiyorumdur büyük ihtimal

Aklıma bir anım geldi, birini beğenmiştim. Adam bana yüz vermemişti. Sırf onunla konuşabilmek,yakın olabilmek için zamanında intihar etmiş bir arkadaşını tanıyor gibi yapmıştım. O da tanıdığıma inanmıştı. Ama sizin gibi küçük değildim.2 sene önce falan oluyor bunlar. Doktora gitmeyi düşündüm buyüzden. Ama çok pahalı geldi vazgeçtim. Böyle işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…