Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen dunyaligini yaptin. Aldigin maasla Cesme'de yazlik, Etiler'de kışlık, Fethiye'de tekne almadin mi?
Yeter biraz da baskalari kazansin.
Ben bu kariyeri yapmak için ömrümden kaç sene verdim, kaç çift boşandırdım haberiniz var mı lyanna hanım. Kaptırmam koltuğumu.

Buradaki yorumların çoğu buna benziyor ve bu yorum bir erkeğe ait. Bu tip cıvık esprileri genelde çok maklube kaşıklayan kişiler yapıyor.
Siz kacin beni tanidilar ahshs

Valla doğduğumdan beri kadinim. Hayatimda maklube yemedim, bizde raki sofrasi falan var. Siz cok maklube yediginiz icin mi boylesiniz, formunuzu buna mi borçlusunuz

Kadın evinde şiddetin her türlüsüne maruz kalsın, zerre kadar saygı ve sevgi görmesin ama yine de evli kalsın öyle mi?

Neden peki? HKEKF (Her Koşulda Evliliği Kutsama Fedaileri) böyle buyuruyor çünkü.

Gerçek olduğunuza inanmıyorum, avukat olduğunuza ise hiç inanmıyorum. Ama trol olduğunuza yürekten inanıyorum.

Fakat bazı konuların kendine has bir hassasiyeti vardır ve mizah konusu yapılmamalıdır. Kadına yönelik şiddet de bunlardan biridir.
Kısacası trollüğün de bir ahlakı olmalıdır, aklınızda bulunsun.

K Kazen burda avukat oldugunu iddia eden biri var, bence baroya şikayette bulunmalıyız. Burda avukat kimliği yaratıp şiddet uğrayan kadınlara yanlış fikirler veriyorlar.

İstanbul sözleşmesi neden hiç oldu, bakınız böyle insanlar yüzünden. Kadın dayak da yesin, tecavüze de uğrasın ama ağzını açmasın çünkü kadın bir insan evladı değil, aile birliğini! sağlamaktan sorumlu bir köle??? Dangalaklık bu toplumun başına bela.

Evet, ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Bir tane bile olsa beni anlayan çıktı. Belki daha çok var ama buradaki cıvık espri yapan dengesiz kişilerin linç etmesinden çekindikleri için yazamıyorlar.

Iyi ezber olmuş.

Evet, devlet gelip akşam ellerimizi bantlayacak dur sakın yorum yapma diye

Evet çoğu zaman kendi açımızdan yazabiliyoruz ancak bu foruma üye olup konu açabilecek zekada bir insan sırf buradaki çoğunluk fikirlerine göre boşanmıyordur. Bende buraya konu açtım boşandık. Ama bunu aaa kk bosan dedi diye boşanmadım çok şükür aklım yetiyor sadece objektif bakış acısı icin açılıyor konular.

Kişilerin anlattığı fikir aldığı şeyler ve fikir veriyoruz, göremediği şeyleri söylüyoruz. Düşünsün diye tabi kendinin de kıymetini bilsin. Herkes olay üzerinden bir fikre varıyorsa buna boşanmayı teşfik eden diyemeyiz olay ve anlatım bizi o sonuca götürdü deriz. Ayrıca avukat olan sizsiniz, boşayan da sizsiniz. Bizim lafımızla boşanmanın olmayacağını bilmesi gereken de sizsiniz. Haydut adamlardan bahsedeceğiniz günler de olur umarım, toplum insana değer vermeyen anlayışsız kocadan geçilmiyor, buna bir açıklamanız var mı? Dayak yiyerek mi evliliği kurtaracak kadın??

Örnek verdiğiniz konuda kadın şiddet gördüğünden bahsetmiş farkında mısınız? 2 yaşındaki çocuğa ailesi ayrılacağı için değil, kadının şiddet gördüğü bir evde büyüyüp bunu içselleştirerek normal görmeye başlayabileceği için üzülün.

Ayrıca burada hiç kimse bir cani yaratamaz. Kadın cinayetlerininin sebebi kadındır diyen güruhtan ne farkınız kaldı acaba? Biri başka birini öldürüyorsa cani olduğu için öldürüyordur. (Nefsi müdafa istisnadır.)

Bir de mahlasınız avukat. Umarım gerçek değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…