Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu acarken ornek verdıgın lınkını bıraktıgın konuda kadın sıddet goruyor

o konuda bosan dıyenlere kızmıssın yanı sıddete sessız kalarak kadınlara susun oturun evınızde dıyerek benzer durumu yasayan kadınları nasıl durdurdugunu nasıl bır tehlıkeye yol actıgının farkında olamayacak kadar muhakeme yetenegın yok

Kimse yazilan haricinde senaryo üretmek ve o senaryoya gore yorum yazmakla uğraşamaz adam siddet gösteriyor diyen bir uyeye cevap bosan olacaktır cok empatikseniz buyrun siz adami anlayip onun avukatı olun
Bence erkeksiniz hic bir kadin hele ki bir avukat, kadinlari yerip dayakci kocaları savunmazdı!

Kimse boşan bence demekle boşanmaz.Bunlari yaşarken boşanmayı akıl edemiyor mu kadın??Buraya içini döküyorlar zaten boşan diyenlerde öyle kolayca boşanmaz.Herkesin tahammül sınırı,cesareti,yalnız hayatı göze alabilmesi farklı.

Biz boşan dedik boşandın pişman mı oldun?
Eh sokma akıl kırk adım demişler sende haklısın.

Eşi tarafından şiddet gören kadınlar için ne düşünüyorsunuz? Dört duvar arasında ne olduğunu kimse bilemez diyip geçiyor musunuz?

Peki ya aldatılan kadınlar? Yine mi tek bir ağızdan duymak istemezsiniz?

Eğer ortada çok büyük bir sorun yoksa hiç kimse boşan demiyor. Aksine yapıcı bir şekilde çözüm önerilerinde bulunuluyor.

Alooo kadın "Şiddet gördüm" diyor. Yoksa siz de "Bir kereden bir şey olmaz"cılardan mısınız?

evet boşanmak sık verilen bir öneri. ve bu öneriyi alan üyelerin 3. 4. 5. şikayet konusunu bulabilirsiniz :) eleştirinizi hasız bulmuyorum, boşanmak kolayca ağızdan çıkıveren bir öneri olmamalı, evet tek taraflı bir süreç söz konusu. Ama tamamen haklı da bulmuyorum yazdıklarınızı.
çünkü, boşan önerisinin çok olduğu başlıkları tek tek inceleyin mutlaka tekrarlayan şiddet öyküsü vardır. tıpkı sizin örnek verdiğiniz başlıkta olduğu gibi.
burada her eğitim seviyesinden her hayat görüşünden kadın var. ve şiddet içeren başlıklara "şiddete izin verme" yazılması bile güzel bence. belki kendisi de şiddet görüyor, belki kendi uğradığı şiddeti durduramıyor ama burada şiddet görünce tanıyor, bunun kabul edilemmesi gerektiğini biliyor, görüyor, öğreniyor. "erkektir döver, kocandır idare et" söylemlerinin ne kadar yaygın olduğunu bilmiyor olamazsınız.
diğer yandan (burada boşan gazını alan hatunlar boşanmıyor zaten tabi ki, adı üzerinde iç dökmece yapıp rahatlıyorlar sadece) babasız kalacağından endişe ettiğiniz çocuklar halihazırda şiddeti gördükleri, yakından şahit oldukları belki de maruz kaldıkları bir evde travma içinde büyüyorlar. şiddeti evliliğin normal bir parçası sanarak... bu da itiraz edilmesi gereken bir durum hem de acil ve yüksek sesle.

Siz kacin beni tanidilar ahshs

Valla doğduğumdan beri kadinim. Hayatimda maklube yemedim, bizde raki sofrasi falan var. Siz cok maklube yediginiz icin mi boylesiniz, formunuzu buna mi borçlusunuz
Aşkolsun hayatım ,yıllardır kadın biliyoruz seni niye söylemedin ben erkeğim diye. Sen de yeni öğrendin ama olsun hissedip söyleseydin bak millet nasıl anladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…