Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkunç bir durum gerçekten.
Örnek verdiğim başlıktaki yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Ne kadar rahat boşanmayı teşvik etmişler.
Yani bir kadın gelse, hiç sorun olmasa veya çok küçük bir sorun olsa bile, buradakiler hemen boşandıracak.
Şuradaki bazı konuları ve yorumlaır okuyunca, problem yoksa bile üretir insan!...
Nesiniz siz ya?
Okuduk okuduk... erkek sevmezse gider aldatır , size göre gayet normal peki kadın sevmezse ne yapmalı ozaman ? Hergün sevmediği yada soğuduğu biriyle yatağa girince neler hissettiğini biliyormusunuz ??? Asıl atıp tutan ve önyargılı olan sizsiniz bu durumda ...

Bu tespiti yapmam ve böyle bir cümle kurmam kolay olmadı. Daha önceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi üretme, saçmalama" derdim.

Ancak zaman geçtikçe gördüm ki, burada aileleri yıkmaya çalışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.

Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu için, belki bir intikam, belki bilinçli, belki bilinçsiz.... Ama böyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı özendiriyorlar.

Çocukların acı çekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.

Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi açısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...

ÖRNEK:

"Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım" diye konu açmış ve sadece kendi açısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.

"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir çocuğun yuvasını dağıtırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler üzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv üzerinden aileleri tahrip etmeye çalışan programcılar gibi çalışıyor...

Örnek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?"

3 dk içinde nasıl okudun ve hüküm verdin? Başlığı açan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu için kullandığı başlık bile kendisinde de büyük problemler olduğunu gösteriyor... Ama burada bazı üyler hemen hüküm veriyor!..

Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile için boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile içi bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tüm çocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?

Bu sadece bir örnek. Burada böyle yüzlerce örnek olay var. Ve bu boşandırıcı üyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya özendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!

Örnek gösterdiğiniz konuyu tekrar bi okuyun bence.. Ne demek eşim yalnız uyuyor ve uyurken odasına kimseyi almıyor??? Evde kocam diye yaşadığınız adamın sizden ayrı uyuması ve sizi odasına sokmaması normal mi mesela??

Karısına fiziksel şiddet uygulaması peki??

Ben konuyu okumamıştım ama şuan boşanma fikrini dile getiren arkadaşların yorumlarını dönüp beğeneceğim mesela gündeme getirmeniz de iyi olmuş..

Ne denilmesi gerekiyor sizce mesela?? "iki tokat atmış kocanın vurduğu yerde gül biter otur evinde seninle yatmayan ve içeride her ne yapıyorsa artık seni içeri almayan kocanın başında dur çocuğuna bak, o parayı harcasın sen çocuğunu düşün sen harcama yapma erkektir o sen kadınsın yuvayı dişi kuş yapar "falan mı diyelim?? Bir de kendinizce bize aptal falan diyorsunuz? 🙄

Siz para mı alıyordunuz, hemde dolar. Ulan ben yıllardır enayi gibi sırf psikopat olduğum için yazıyordum tüh yaaaa. Gitti yeşil yeşil dolarlar. Bu cv'yi nereye atıyoruz tam olarak? 10 yıllık boşan örgütü üyeliğimiz var kkda boru değil, sağlam cv 🤭
Arkadas vasitasiyla basvurdum. Ben maas alamiyorum henuz gorusme asamasindayiz. Kendim evli olmadığımdan bosandirma biriminde sıkıntı cikti.
Su an uzman bir arkadasin yanina staja vermeleri gundemde. Eger deneme suresinde kendi basima iki cift bosandirirsam kadroya alınabilirim.

1- Üyeler hakkinda konu acmak yasak (her ne kadar tek tek üye isimleri zikredilmese de).
2- Bu konu tavsiye verilebilecek bir "dert" değil ve burasi da forumun "bir derdim var" bölümü. Dolayısıyla konu dışı bir yazı olmuş ki bu da forum kurallarina aykırı diye biliyorum.
3- Burada "boşan" denen konularin çoğunda kadınlar psikolojik, fiziksel veya ekonomik şiddet gördüklerini yazıyorlar ve ya ne yapmalıyım da aramizi duzeltiriz diyor ki çaresi susup oturmaktan ibaret oluyor yani adamin değişmesi soz konusu olmayacak ya da bu adami nasil bosamaliyim, bosanirsam ne yaparim tarzı kafa karışıklıkları yaşadıkları icin destek aranan konular oluyor.
Yani sayın "avukat" Sevim hanım, şayet avukatsanız yukarida yazdığım şiddet çeşitlerinin zaten evliliği temelden sarsacak ve bosanmak icin yeterli sebepler oldugunu bilirdiniz.

Bazı üyeler "sanki biz boşan deyince boşanıyor mu" anlamında cümleler yazmış. Çok kişi yazmış.
İşte ne yaptığınızın, neye sebep olduğunuzu bilmediğinizin en büyük göstergelerinden biri.
Sorumsuzca burada bir şeyler yapıyorsunuz, yazıyorsunuz... Ve bunun ne gibi sonuçları olacağının farkında değilsiniz.
Bu ülke insnaının nelere inandığından, nasıl kolay kandırıldığından haberiniz yok.
Bir kitap okuyup, bir film izleyip intihar edenler var.
Bir arkadaşıın sözüne uyup 500 bin TL dolandırılanlar var.
Komşusunun, arkadaşının sözüne inanıp, cinayete, tecavüze kurban gidenler var.
Siz yazdıklarınızın ve söylediklerinizin sonuçlarından habersiz, ne yaptığını bilmeyen kişilersiniz.
Dolar hakkında yorum yapanlar bile ytd yazıyor, siz insanın hayatı ile oynarken böyle küçük bir hatırlatma bile yapmıyorsunuz.

Korkunç bir durum gerçekten.
Örnek verdiğim başlıktaki yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Ne kadar rahat boşanmayı teşvik etmişler.
Yani bir kadın gelse, hiç sorun olmasa veya çok küçük bir sorun olsa bile, buradakiler hemen boşandıracak.
Şuradaki bazı konuları ve yorumlaır okuyunca, problem yoksa bile üretir insan!...
Nesiniz siz ya?
Ee ne desin insanlar sence?Bak ciddi soruyorum sence demeliler?
"Çocuğun için dayak yesen de sık dişini kocandır sever de döver de" mi demeliyiz sence?
Çok komiksin ayrıca bence ya kadın değilsin ya da empati yoksunusun.

Bazı üyeler "sanki biz boşan deyince boşanıyor mu" anlamında cümleler yazmış. Çok kişi yazmış.
İşte ne yaptığınızın, neye sebep olduğunuzu bilmediğinizin en büyük göstergelerinden biri.
Sorumsuzca burada bir şeyler yapıyorsunuz, yazıyorsunuz... Ve bunun ne gibi sonuçları olacağının farkında değilsiniz.
Bu ülke insnaının nelere inandığından, nasıl kolay kandırıldığından haberiniz yok.
Siz yazdıklarınızın ve söylediklerinizin sonuçlarından habersiz, ne yaptığını bilmeyen kişilersiniz.
Dolar hakkında yorum yapanlar bile ytd yazıyor, siz insanın hayatı ile oynarken böyle küçük bir hatırlatma bile yapmıyorsunuz.
Evet bu ülkede en yakınları eşleri, sevgilileri tarafından hergün kadınlar öldürülüyor.
Bizde şiddet gören kadınlara boşan diyoruz avukat apla.

Mayışlı eleman bunlar. ABD'den maas aliyorlar. Amaclari Turk aile yapısını bozmak.

Sabit maas ve ayırdıkları aile basina prim alıyorlar. Evden calistiklari icin yol yemek yok ama usd olarak maas aldiklari icin bence sorun olmaz.

Ben de cv gönderdim haber bekliyorum.
Buradaki yorumların çoğu buna benziyor ve bu yorum bir erkeğe ait. Bu tip cıvık esprileri genelde çok maklube kaşıklayan kişiler yapıyor.

kendınıze hakım olamıyorsanız devletın ılgılı kurumları sıze hakım olur demıs bırde :KK70: evet bırı bırıne hakım olur oda ınsanları tehtıt eden sıze kurumlar hakım olur haklısınız

devlet bana gelıp bu sıteye yorum yapma mı dıyecek :KK70: kendı haklarımı bılıyorum da sen bır avukat olarak nasıl bılmezsın :KK70:

avukatlık da ıcınde uhte kalmıs suracıga ısmın basına avukat yazayım da benı adam yerıne koysunlar demıssın durum o kadar vasat :KK43:

Sorumluluk sahibi oldugumdan bosan demiyorum, Allama bin sukur hepsinin kafa göz yarik

Bu tespiti yapmam ve böyle bir cümle kurmam kolay olmadı. Daha önceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi üretme, saçmalama" derdim.

Ancak zaman geçtikçe gördüm ki, burada aileleri yıkmaya çalışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.

Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu için, belki bir intikam, belki bilinçli, belki bilinçsiz.... Ama böyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı özendiriyorlar.

Çocukların acı çekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.

Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi açısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...

ÖRNEK:

"Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım" diye konu açmış ve sadece kendi açısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.

"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir çocuğun yuvasını dağıtırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler üzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv üzerinden aileleri tahrip etmeye çalışan programcılar gibi çalışıyor...

Örnek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?"

3 dk içinde nasıl okudun ve hüküm verdin? Başlığı açan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu için kullandığı başlık bile kendisinde de büyük problemler olduğunu gösteriyor... Ama burada bazı üyler hemen hüküm veriyor!..

Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile için boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile içi bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tüm çocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?

Bu sadece bir örnek. Burada böyle yüzlerce örnek olay var. Ve bu boşandırıcı üyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya özendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
Muhtemelen ne kadın ne de avukatsınız. Öyle olsanız elinize ne davalar geldiğini görüp ibret alır susardınız. Ki burada da binlerce acı verici hikaye var. Siz en basitini seçip örnek diye buraya koymuşsunuz.

Buradaki kadın kocasını sevmediğini söylüyor ne diyelim. Kocasını sevmesini mi? Ben boşanmayan huzursuz bir ailede büyüdüm bana tranvadan başka bir şey vermedi o aile. 38 yaşındayım 12 yıldır evliyim iki çocuğum sonsuz huzurlu bir evim var ama atlatamadım o tranvaları. Kaldı ki kadının da hataları olması o adamı artık sevmediği gerçeğini değiştirmez. Sevmediğin adamın yanında durmak zorunda değilsin, ekonomik gücün varsa basıp gideceksin, ya adam senden kurtulacak ya sen adamdan. Herkes sağ ve selamet. Bunun bilincine varan insanlar da zamanla evliliğin gelinlik kefen meselesi olmadığını anlayıp kendine çeki düzen verecek.

Ayrıca hukuk bu platforma ne yapacak onu da açıklayın. Herkesşn kişisel fikrini beyan hakkı var. Kimse kimseyi kolundan tutup boşanma dilekçesi vermeye zorlamıyor.

Gidin az ötede oynayın.

Burya boşanma fikriyle gelen kadınların çoğu zaten canından bezmiş olarak kendinden emin olmak için geliyor. Kimse kimseye hipnoz falan uygulamıyor.

Zaten her türlü banlanacaksınız
Bari bazı üyeler diye yuvarlak konuşmayın da en azından içinizi dökmüş olursunuz
Banlanmanıza değsin bence
Böyle hem kime ne söylemek istiyorsanız direkt diyemiyorsunuz hem de banlanacaksınız

Bi de tam olarak hangi kuruma başvuruyoruz?
Boşanmaya özendirmek suç kapsamına mı girdi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X