Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet görmüş ve resmen bunu kendi içinde normallestirmis konu sahibi , çok üzücü.

Üstüne de uyuduğu odaya , rahatsız oluyor diye eşini bile almıyor şahıs . Konu sahibi bunu da kanıksamış.

İsminizde ki mesleği görünce , gönüllü danışmanlığını yapacaksınız , şiddete hayır diyeceksiniz sandım.

Ancak maalesef siz buna değil üyelere odaklanmişsınız , çok üzücü.

Birkaç mesaj altta zaten kendi mesajıma ek olarak şiddet ve ihanet ayrı diye belirttim.
Ben arkadaşın attığı konulardaki olaylarla ilgilide hiçbir fikrim yok girip bakmadım. genel olarak yorumumu yaptım
Birkaç kesim var basit şeylere bile boşan diyen bunu bdvye fazla girmesem bile görebiliyorum.

Ben bosan diyenlerdenim. Siddet gören, mutsuz edilen, yok sayilan, cocuklari da eziyet gören bütün kadinlar kendini ve cocuklarini kurtarmali. Bir de avukat olacak.

hahaha niye kadınların kendi aklı yok mu boşanmak istemeyen boşanmaz
Bu arada biz insan gibi yaşamaya özendiriyoruz
Bu aile korunsun da yeni akım ama nedense sabredenler kadınlar

tabi evli kalsın aaaa neden kalmasın öz bakımı olmayan adamlara daha öz bakım öğretsin kadınlar işleri ne canım
Çilekeş olsunlar

Vahşet team başkanı olarak tabi ki bu konuda başı çekmeliydim. Ama benim kızlar hep banlanmış dün gece.
@Vander gel bakayım yaz kızım bir zabıt tutalım.
Geldim başkanım
Alıştık artık bu konulara aile mahkemesiyiz biz tabi bizim karar vermemiz yetiyor
Siz kararı söyleyin ben yazayım ne zabıtı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…