- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Birkaç mesaj altta zaten kendi mesajıma ek olarak şiddet ve ihanet ayrı diye belirttim.Eşi tarafından şiddet gören kadınlar için ne düşünüyorsunuz? Dört duvar arasında ne olduğunu kimse bilemez diyip geçiyor musunuz?
Peki ya aldatılan kadınlar? Yine mi tek bir ağızdan duymak istemezsiniz?
Eğer ortada çok büyük bir sorun yoksa hiç kimse boşan demiyor. Aksine yapıcı bir şekilde çözüm önerilerinde bulunuluyor.
Zaten her türlü banlanacaksınız
Bari bazı üyeler diye yuvarlak konuşmayın da en azından içinizi dökmüş olursunuz
Banlanmanıza değsin bence
Böyle hem kime ne söylemek istiyorsanız direkt diyemiyorsunuz hem de banlanacaksınız
Bi de tam olarak hangi kuruma başvuruyoruz?
Boşanmaya özendirmek suç kapsamına mı girdi?
Memintoların döver dünya üzeirndeki bütün kadınlarıAhshsh benden iki tane kadin cikar ayol
Bence erkek ve Ekşici tayfadan.Erkek üye değil bence, boşanmayı göze alamayan mutsuz birisi. Başka türlü biri içinde şiddet geçen bir konuya böyle tepki vermez, mümkün değil.
Selam ben vahşet team başkanı, nasıl yardımcı olabilirim?
Ahshsh deme oyle Selimin akli karisacak.Memintoların döver dünya üzeirndeki bütün kadınları
ben de boşan diyip sonuna da ytd ekleyenlerdenimBen bosan diyenlerdenim. Siddet gören, mutsuz edilen, yok sayilan, cocuklari da eziyet gören bütün kadinlar kendini ve cocuklarini kurtarmali. Bir de avukat olacak.
Benm bildiğim ekşiciler dalga geçmek için gelir konu açar buraya. Yani konuları ayrıntılı takip edip böyle kuyruk acısı minvalinde şeyler çıkaracaklarını sanmıyorum. Fakat bilemeyiz tabi ki.Bence erkek ve Ekşici tayfadan.
Geldim başkanımVahşet team başkanı olarak tabi ki bu konuda başı çekmeliydim. Ama benim kızlar hep banlanmış dün gece.
@Vander gel bakayım yaz kızım bir zabıt tutalım.
Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
Ytd ne ayol ?ben de boşan diyip sonuna da ytd ekleyenlerdenim
Selim şu an hayal dünyasına daldı çıkamıyorAhshsh deme oyle Selimin akli karisacak.