Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşan yazınca direkt boşanmış sayılıyor. Ama en az üç kişinin boşan demesi lazım aksi halde tutmaz. Üç kişi boşan derse e devlete girip bakıyorsun soyadın değişmiş
Şu yorumun senin seviyeni gösteriyor. Benim bir şey söylememe gerek yok.

Sevgili avukat sevim.
Boşan yazanların işlerine o temiz burnunu sokma sümüklenmesin

herkese bosan dıyen bır grup yok
burası bdv
ınsanlar buyuk cogunlukla bıtmıs evlılıklerınden gorduklerı sıddetlerınden eslerının ıhanetlerınden dert yanıyor

ne dıyelım kocanın elının kiri vurdugu yerde gül bıter kendını tuket kafayı tırlat boyle saglıksız ortamda saglıksız cocuk mu buyut dıyelım

zihinlerde pırıl pırıl

bırı gercegı soyleyecek dıye bu kadar ödünüz kopuyorsa anlatmayın o zaman arkadasım
yazarsan sorarsan soylerız boyle yapmalısın dıye yoksa bana ne bana bosanmanın ne faydası dokunacak ?

Allahtan avukat değiliz..
Sitedeki avukat arkadaşları tenzih ederim.

Siz para mı alıyordunuz, hemde dolar. Ulan ben yıllardır enayi gibi sırf psikopat olduğum için yazıyordum tüh yaaaa. Gitti yeşil yeşil dolarlar. Bu cv'yi nereye atıyoruz tam olarak? 10 yıllık boşan örgütü üyeliğimiz var kkda boru değil, sağlam cv

Kesinlikle arkadaşım bile eşiyle bir problemini anlattığında hiçbir yorum yapamıyorum. Yapmaya çalışırken zorlanıyorum. Aynı sizin dediğiniz gibi. Sadece bir taraftan dinleyerek bir yorum yapamam. 4 duvar arasında ne olduğunu kimse bilemez 1 2 olayı tek bir ağızdan dinlemeyle asla bilemeyiz. Kaldı ki burada hiç tanımadığımız insanlara böyle kesin yorumlar yapabilelim. Haklısınız bence.

Nokta atışı değilse eğer 34 yaşıma kadar boş yaşamışım derim

Aldatma şiddet gibi olaylar farklı tabi.

Ya niye ifşa ediyosssooon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…