Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki o zaman avukat kimliginizin reklam olabilecek/anlasilabilecek sekilde sosyal medyada kullanilmasinin hem meslek etigine hem de avukatlik kanununa aykiri oldugunu da ben size hatirlatmak isterim. Siz de eger kendinize engel olamiyorsani, bagli bulundugunuz baro ve hatta tbb seve seve olur

Ne avukatı yahu bildiğimiz ekşiboy işte

Böyle genellemelere bayiliyorum: Siddet gören ve eziyet edilen kadinlara bosan derim. Vicdanim gram sizlamaz. Cocuklar evde siddete sahit olarak büyüse yuva mi oluyor? Birakin ya. Bosanmaya özendiriyormusuz. Burda kac konuda kadinlara olsun, esleri ile beraber terapi almalari önerildi. Profesyonel destek almak cogu zaman sart, cünkü esler tek baslarina asamiyor bazi seyleri. Ha o durumda cogu zaman erkekler gitmeye yanasmiyor cünkü sorun cogunlukla onlarda oldugunu biliyor ayilar. Kadinlarimizi ve cocuklarimizi koruyun! Bu bosanma gerektiriyorsa oda olacak

Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, ekonomik şiddet vb şiddet türlerine karşı olan, dik duran kadınlarız. Sen değilsen sanada öğretelim.

Boşan yazınca direkt boşanmış sayılıyor. Ama en az üç kişinin boşan demesi lazım aksi halde tutmaz. Üç kişi boşan derse e devlete girip bakıyorsun soyadın değişmiş

Siz direk cevaplara odaklanmışsınız. konuları da detaylı şekilde okudunuz mu? Ne önerirsiniz şiddet gören bir kişiye?

Konu açmak için açan arkadaş onlar anlatır biz fikirlerimizi sunarız hayat onların yoksa her bosan diyen boşanmiyor

ıcımden gecen hıslere gore yazıyorum
2014 yılından berı resmen uye oncesınde de mısafır olarak burada takılan ve aktıf bırı olarak buranın ortamını uyelerı- ortalama potansıyellerı de cok ıyı bılırım

konuyu acan kısının yarası var bu konuda bellı
ödü kopuyor bırı esıne ayrıl bundan dıyecek ve esının gozu acılacak dıye
ondan bence bu heyecan ...

Bir parazit gibi yaşamaktansa boşanıp kadın gibi yasamak daha iyi degil mi ? Bunun neresi tuhaf ? Evlenmek kadar boşanmakta normal . Olmuyorsa olmuyordur. Sırf o yuva yıkılmasın diye kaç kişi aynı anda mutsuz biliyormusunuz? Bence bilmiyorsunuz ...

Siz “Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın” diyen Hayriye hanım olmalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…