Bunu bana yapmış olamaz :(((

yuuuhhhh noluyor lan diyesim geldi
okuze bak sen yaaa esyalari da sana sectiriyoo bide kacccc bacim kaccc hayatini omrunu kurtar zorla evlencek olsa bile serefli onurlu bi adam olsa soylerdi demek ki hic biri yok onda
dogu gorevin bitti mi ne kadar var bence tayin iste sonra tekrar yaparsin dogu gorevini

Bunun için tayin istemiyordum ben temmuz da isticem nasipse cnm iyiki varsınız ya o kadar iyi geldiniz ki hepiniz sagolun

Sevdiğin çok karaktersizmiş bee canım,
ne demek sana o eşyaları seçtirmek ..
Madem seni seviyor niye ailesine diretemiyor, işi gücü var ailesine ne muhtaçlığı var ki ..
Allah'a şükret ki evlenmeden, daha da ilerlemeden bazı şeyler sana göstermiş bu adamın gerçek yüzünü ..

oha şaka gibi. hatta 25 bölümlük pembe dizi gibi..
Allah yardımcın olsun canım..
o pisliği de ıslah etsin.. bi kızın günahına hakkına böyle girilmez..
ben de diğer kıza üzüldüm hakikaten. eminim bişeycikten haberi yoktur onun da.. yoksa kimse istenmediği bi evlilik yapmak istemez..
bütün suç sevdiğim dediğin karaktersizde..

şakamı bu ya şaka dimi bu nasıl bir küfür edicem tövbe yarabbim adammı o ya öyle sevginin ben taa... anladın ulan insna sevdiği kadına başkasıyla evlenecği evin eşyasını seçtirir mi be kalıbına tükürdüğüm bu nasıl adamlık bu nasıl insanlık bu nasıl vicdan bu nasıl allahsızlık delirdim ya.. nedir bu kayınvalideden çekilen ya buda anne değilmi benim anamda ana erkek kardeşim var arkadaş kardeşim bir kıza zarar versin onu ben yakarım önce o ana varya çok çeker bu dünyadada öbür dünyadada 1 hafta oldu söz attık anası yüzünden değmez seninki benden betermiş şükür halime..çok seviyorsa evlenmesin alnına siyah mı dayadılar tövbe ya..

kimse kimseyi zorla evlendiremez.
ne yardan ne serden geçmek istememiş.
kanma ona.

böyle sessiz sakinmi kalacaksın.
ayy ben burdan nasıl öfkelendim anlatamam..
ayrılığı çok olası görüyorum lakin bu ayrılmak değil.
kandırdı seni duygularını kullandı kalbini kırdı vs vs vs..
bişeyler yapmalısın yada ben yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…