- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi hamarathatice
Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook(((
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Onlarda yalancı hayatlarında yaşayıp gitsinler. Bence acınasılar.7 yıl olmuş bunun benzerini yaşayalı. Zaman işte, unutturmuş bana, ne güzel. Ve ardından kendi memleketlerinde nişanlı olup üniversite okurken başka kızlarla yıllarca ilişki yaşayan birçok erkek gördüm. Kader, başımıza gelecek olanı önleyemiyoruz ama ders alıyoruz, unutuyoruz neyse ki. Ben o kişi için ağlamaktan gözyaşı bezlerim tıkandı ve ameliyat oldum biliyor musun? Degmezdi. Olan zaten ona olacaktı. Sevmedigi biriyle evlendi. Yıllar geçti, ben tekrar birini sevdim. Yalancı olmayan beni önemseyen ve en önemlisi beni hak eden o kişiyle kendi irademle evlendim çok şükür. Şoku atlatınca elbette üzülürsün ama ona degmez arkadasım. Sen kendi hayatını kurmakta özgürsün, bundan ötesi yok.
çok teşekkür ederim, amin, cümlemiz hep mutlu ve huzurlu olalım inşallah. Atlatmak zaman alıyor maalesef, güvendiğin dağlara kar yağıyor misali. Ben o zaman utancımdan bir ay ailemin evine gidemedim, ögrenciydim aynı şehirde yurtta kalıyordum okul uzak diye. Karşılarındaki kişiyi çok madur ediyorlar sonra da hala seni seviyorum diyebiliyorlar. Bana bunu yaşatan insan bir de, tecrübe hayatta yedigimiz kazıkların toplamıdır derdi. Çok ironik çok :)Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Onlarda yalancı hayatlarında yaşayıp gitsinler. Bence acınasılar.
Zerre miktarı yaptığımız herşey çok zor bir günde karşımıza çıkacak. O gün inkar etme lüksümüz olmayacak. İyi yada kötü yaptığımız herşey önümüze gelecek. Yani;kazık size değil, gerçekte ona geçti. Artık rahat olabilirsiniz:)çok teşekkür ederim, amin, cümlemiz hep mutlu ve huzurlu olalım inşallah. Atlatmak zaman alıyor maalesef, güvendiğin dağlara kar yağıyor misali. Ben o zaman utancımdan bir ay ailemin evine gidemedim, ögrenciydim aynı şehirde yurtta kalıyordum okul uzak diye. Karşılarındaki kişiyi çok madur ediyorlar sonra da hala seni seviyorum diyebiliyorlar. Bana bunu yaşatan insan bir de, tecrübe hayatta yedigimiz kazıkların toplamıdır derdi. Çok ironik çok :)
:) benzer bir konu görünce eski yaşadıklarım aklıma geldi. Gerçekten erkeklere karşı dikkatli olmak lazım. Duygularımıza kapılıyoruz, belki gözümüzden kaçıyor bazı şeyler. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.Zerre miktarı yaptığımız herşey çok zor bir günde karşımıza çıkacak. O gün inkar etme lüksümüz olmayacak. İyi yada kötü yaptığımız herşey önümüze gelecek. Yani;kazık size değil, gerçekte ona geçti. Artık rahat olabilirsiniz:)