Bunu bana yapmış olamaz :(((

7 yıl olmuş bunun benzerini yaşayalı. Zaman işte, unutturmuş bana, ne güzel. Ve ardından kendi memleketlerinde nişanlı olup üniversite okurken başka kızlarla yıllarca ilişki yaşayan birçok erkek gördüm. Kader, başımıza gelecek olanı önleyemiyoruz ama ders alıyoruz, unutuyoruz neyse ki. Ben o kişi için ağlamaktan gözyaşı bezlerim tıkandı ve ameliyat oldum biliyor musun? Degmezdi. Olan zaten ona olacaktı. Sevmedigi biriyle evlendi. Yıllar geçti, ben tekrar birini sevdim. Yalancı olmayan beni önemseyen ve en önemlisi beni hak eden o kişiyle kendi irademle evlendim çok şükür. Şoku atlatınca elbette üzülürsün ama ona degmez arkadasım. Sen kendi hayatını kurmakta özgürsün, bundan ötesi yok.

şoktan çıkınca yazcam yorum

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Onlarda yalancı hayatlarında yaşayıp gitsinler. Bence acınasılar.

Zorla evlendiriliyormus kiyamam ya,sen onu benim küllahima anlat dengesiz herif...Ana,baba duası almışsın sen canım dua et kurtulduguna,ya evlenseydin nolcakti kumamı getircekti onu sana...Rabbim yarına koyar ama yanına koymaz merak etme sen..

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. Onlarda yalancı hayatlarında yaşayıp gitsinler. Bence acınasılar.
çok teşekkür ederim, amin, cümlemiz hep mutlu ve huzurlu olalım inşallah. Atlatmak zaman alıyor maalesef, güvendiğin dağlara kar yağıyor misali. Ben o zaman utancımdan bir ay ailemin evine gidemedim, ögrenciydim aynı şehirde yurtta kalıyordum okul uzak diye. Karşılarındaki kişiyi çok madur ediyorlar sonra da hala seni seviyorum diyebiliyorlar. Bana bunu yaşatan insan bir de, tecrübe hayatta yedigimiz kazıkların toplamıdır derdi. Çok ironik çok :)

benim aklim almiyor ,nasil koskoca adami ZORLA evlendiriyorlar ?cocuk mu bu ? silah mi dayamislar kafasina ,velev ki silah bile dayansa ERKEK ginu 'istemiyorum.ne ilacaksa olsun' demek yakisir gonlunde.siz varsaniz. oyle aglamakla falan olmuyor o isler. valla aklim fikrim almadi....

Zerre miktarı yaptığımız herşey çok zor bir günde karşımıza çıkacak. O gün inkar etme lüksümüz olmayacak. İyi yada kötü yaptığımız herşey önümüze gelecek. Yani;kazık size değil, gerçekte ona geçti. Artık rahat olabilirsiniz:)

:) benzer bir konu görünce eski yaşadıklarım aklıma geldi. Gerçekten erkeklere karşı dikkatli olmak lazım. Duygularımıza kapılıyoruz, belki gözümüzden kaçıyor bazı şeyler. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi.

yarın da senide alır kuma olarak..onlar alışık birden fazla kadınla yaşamaya..kadının değeri yok onlarda..

Ben boyle karaktersiz erkeklerin var olduguna inanmak istemiyorum yaa.
Bu nasil bi serefsizliktir yaaa daha neler dicem de isteee...........

Tövbe Yarabbim neler vaaaaar Rezil eşyaları neden size seçtiriyor nasıl bakacak o eşyalara evde. Aaaay yıkılır insan yaaa. Rabbim sabır versin,onu da Allah bildiği gibi yapsın.

Nasıl insanlar var yaaa..sakın inanmayin zorla morla değil bu evlilik.hangi devirdeyiz allasen.kandirmis seni canım boyle kişiliği bozuk adamdan sana Hayır gelmez. Kurtulmuş'un. .

Okuduğumda ufak bi çığlık attım "ay!" diye eşim bile noluyo dedi şaşkın şaşkın. canım kalk bi şükür namazı kır verilmiş sadakan, almış olduğun duan varmış ki şerefsizin teki kendiliğinden çıkmış gitmiş iş ciddiye binmeden. söylemeden geçemicem, o eve git o eşyaları baltayla itinayla parçala valla o eşyaları kullanırlarsa benim bile içime oturacak allah bildiği gibi yapsın o adamı

yuhh artık daha neler okucam galiba burda
şerefsiz karaktersiz herif !!
kurtulduğuna şükret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…