Bunu bana yapmış olamaz :(((

Günaydın hatunlar ... bitti o iş evlendi ... zerre kilimi kipirdatmadim oturup düşünüp mantigima kulak verdim hiç kimse için annecigimi uzmeye değmez kaybeden ben değilim o oldu :KK66:
Allah kurtarmış. böyle bi karaktersizle ömür geçirdiğini düşün ve kurtulduğun her güne şükret :)

yaşın kaç bilmiyorum ama önünde güzel günler var. Allaha tevekkül et ve önüne bak. mutlu olmayı sen ondan daha çok hakediyorsun :KK66:

Günaydın hatunlar ... bitti o iş evlendi ... zerre kilimi kipirdatmadim oturup düşünüp mantigima kulak verdim hiç kimse için annecigimi uzmeye değmez kaybeden ben değilim o oldu :KK66:
Her şeyden ama her şeyden engelleyin onu.
Size ulaşma şansı sıfıra inmeli....

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((
Hoppala bu kadarıda pes artık....

Kızlar bana bi yardım edin ...bugün yine aradı beni annesinin babasının kızın annesinin babasının numarasini verdi ara herseyi anlat hamileyim de bişeyler de kurtar beni diyo ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen :KK43:(
e siz numaranızı değiştirmediniz mi? nerden nasıl buldu yeni numaranızı?? bide size yemek getiren kuryeye nasıl vermiş yüzüğü takip mi etmiş.adam öğretmen değil cıa mubarek

Bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olabiliyor aklım almiyo bi yuzuk almıştı bana masasının üzerine birakmistim bugün de isyerime yemek siparis etmiş yuzugude yemek getiren kurye ye vermiş pislik iyice midem bulandı
O evleneceği kızı bulup o yüzüğü o kıza yollayın, nişanlın bana almıştı ben sana yolluyorum diye..

Bende sevgilimin nisanlanacagini nisandan bir hafta önce öğrendim, yalnız o bile isteye evlendi.. Kalbimin kırıklığı, içimdeki hırs, gururumun ayaklar altına alınmasının verdiği acı hala geçmedi. Hafifledi ama geçmedi. Bana sen iste affet bırakayım her şeyi dedi, ama yapmadım ve şu an görüyorum ki çok mutlu huzurlu yaşıyor. Ama ettiğim ah yerini bulacak burda veya öbür tarafta.. Günlerce gecelerce uyumadan aklımda bir saniye bile çıkmadan düşündüm, ne olduğum ortama sığabildim ne de kabuslarimdan kurtulabildim, baktım olmuyor delirme noktasına geldim. Namaz kıldım Allâh a yalvardim unutmak için ve duamin kabul olacağına inandım. Gerçekten ilahi adalete inanıyorum ve bu bana güç verdi, şimdi eskisi kadar üzülmüyorum. Umarım sende atlatırsın, tamamen silinmesi uzun sürecek ama şimdilik sadece izi kaldı..

En iyisini yapmıssınız . Güzel günler yakındır.sabredin mükafatını alırsınız muhakkak..ne güzel ki Allahın sevdiği kuluymussunuz göstermiş size gerçek yüzünü..mutlu bir ömür diliyorum size değerinizi bilenlerle..

Kızı da gördüm kimlik fotokopisinde bundan on yaş küçük 17 yaşında kapali bi kız çok da güzel değil yine de üzüldüm yazık dedim ya ona da üzüldüm şerefsiz bide bana bi ihtiyacın bi sikintin olursa beni ara diyo söz ver diyo ilk isim numaramı degistirmek oldu .
Oğlum evlenecek dememiş miydi? Bu 27 yaşındaysa oğlu kaç yaşında? Diğer sayfaları okumadım henüz ama bu garip geldi.

Edit: hala oğlu yazdığını yeni fark ettim

Son düzenleme:
X