- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
-
- Konu Sahibi hamarathatice
kıyamam sana.Aklımı kaybetcek gibi oluyorumben buna çok cektirdim kaç defa ayrıldım ama her defasinda bana yalvar yakar oldu iki günlük izinde bile 1500 km yolculuk yapıp yanıma geldi zorla evlendiriyomus olmasına inanmak istiyorum aksini düşünmek bile kalbimi yerinden çıkarcak gibi
ve çok etkileniyorum ben..hergün daha kötüsü varmış diye şoktan şoka giriyorum bu sitede
Ya bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri olsa gerek.Ya ayrılmanın,hatta terketmenin bile bir onuru vardır.Zorla evlendirmişlerde miş miş miş.Ölsünmüş müş müş.Ölse nolcak.Ailen sen de bu karaktersizlik oldukça başka kız bulmayacak mı?Ya hadi zorla evlendiriliyor diyelim !!!! Eşyaları seninle nasıl seçer.Ya bu nasıl bir karakter,bu nasıl bir ahlaksızlık.Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook(((
türlü türlü psikopat var!!!
benim teyzemin arkadaşının kızına da (suyunun suyu gibi oldu) sevgilisi diyor ki, bir arkadaşım evleniyor, gel nikahına gideceğiz, orada buluşalım diyor. gidiyorlar, düğün salonunun önünde buluşuyorlar (yani binanın değil, hani evlendirme dairelerinde birden çok salon olur ya, salonlardan birinin kapısında) beraber salona giriyorlar, koltuklara doğru yürüyorlar, kıza sen otur geliyorum diyor ve gidiyor. kız bir bakıyor ki evlenen sevgilisi. oradan da bakış atmış ona
edit: kız bir ara ayrılmak istediğini söylemiş ona, bir ara ayrı kalıp barışmışlar, adam intikamını almış aklı sıra
aynen ya. iyi insanların da olduğunu telkin ediyorum sürekli kendime.ve çok etkileniyorum ben..
YOK ARTIK ! Böyle bir karaktersizlik olamaz..Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook(((
evet.aynen ya. iyi insanların da olduğunu telkin ediyorum sürekli kendime.