Bunu bana yapmış olamaz :(((

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((
Ben pek yorum yapmam burda ama okurken ben bile Oha dedim yani ilk defa duydum böyle bir yuzsuzluk pes diyorum başkada bir şey demiyorum diyemiyorum gerisini siz getirin :KK57:

böylesini ne okudum ne de duydum, ne pişkin adamlar var. ne kurnaz adammış.
seni bu koskoca yalana inandırana kadar, ailesini sevgisine inandıraymış keşke.

Sizin sevgiliniz bu adam.
Yanlış anlamayın ama en fazla birkaç seneye unutursunuz.
Onu size unutturacak biri gelir hayatınıza, bulutların üzerine çıkarır biter gider her şey.
Ama o kız, evinin eşyasını bile müstakbel eşinin sevgilisi seçtiği evde, kendisine 'ölsün' diyen bir adamla yaşamaya mahkum gibi...
Çok yazık çok...

Bazı erkeklerin sonuna kadar hiçbir şey olmamışçasına yalan söyleme potansiyeli beni çok korkutuyor, şaşkınlıkla okudum. Biz kadınlar olsak başında söyleriz. Ama benim tanık olduğum durumlarda hep erkekler yakalanana kadar çok güzel yalan soyluyor nasıl başarıyorlar anlamıyorum. Sana üzüldüm gerçekten canım, ama sıkma canını inşallah çok güzel günler bekler seni daha düzgün ve erdemli bir insanla...

sana ne zaman söylemeyi düşünüyor du acaba. bir de işin garip tarafı davetiyeler vs herşşey tamm ama bunlar bunu hangi arada yaptı. hiç mi görüşmedi. biraz eksiklikler var gibi

Pembe dizi gibi :KK70:
Gerçeklik dışı bir hikaye.. Siz çok mu körsünüz hiç mi bişi çaktırmadı bu adam. Evlendikten sonra sizle takılmaya devam mı edecekti. Yok ya bu kadar kör olunmaz bence hikaye havada kalmış

Okuduğumda ufak bi çığlık attım "ay!" diye eşim bile noluyo dedi şaşkın şaşkın. canım kalk bi şükür namazı kır verilmiş sadakan, almış olduğun duan varmış ki şerefsizin teki kendiliğinden çıkmış gitmiş iş ciddiye binmeden. söylemeden geçemicem, o eve git o eşyaları baltayla itinayla parçala valla o eşyaları kullanırlarsa benim bile içime oturacak allah bildiği gibi yapsın o adamı
Bende olsam eşyaları kırıp geçirirdim ya...
Ayrıca ailesinin sizden ne kadar haberi var ondan da emin olamadım yani niye istemiyormuş..

Biz ikimizde doguda yız iki farklı şehirde araba mesafesi ile bi buçuk saat haftada iki kez görüşüyoruz işi gereği on gün bi aylık görevlere gittiği de oluyordu o zamanlar gorusemiyorduk zannediyordum ki yine öyle goreve gidiyorum deyip halletti her boku KisaSamsun KisaSamsun papatyadiyari papatyadiyari

Evlendikten sonra da sizi oyalamaya devam etmeyi dusunuyordu kesin.
Iyi zamaninda (!) farkedebilmissiniz.

cok uzuldum. Aileler haddini bilememis. dogru soyluyorsa eger ne cekiyor kim bilir ailesinden... Eger yalansa Allah onu bildigi gibi yapsin, Koyde yasamasinin bununla ilgisi oldugunu da zannetmiyorum. ben de esim de koylu cocuklariyiz. sulalesindeki tek yabanci gelin benim. isteseydi kabul ettirirdi ailesine.

Çok merak ettim mesleği asker mi acaba?
Bayağı askeri bir plan yapmış çünkü. Hedef şaşırtmış.Bu kurnaz lıgını mesleki anlamda kullansaymiş adi pislik..

Onu sevmiyor ama gerdege girmeyi bilir eminim hic istemeden olur dimi yalana gell yalana..simdiden seni kapatmaya calisiyo haberin ola..bi insan hele de eli ekmek tutan bi erkek ailesini ikna eder edemiyosa resti ceker ..istedigini alir ..olmadi gidip el opup barisirlat vs..cok aga töre filmi izliyosunuz kandirilmissinizzzzzzz

X