Bunu bana yapmış olamaz :(((

2 hafta sonra evleneceklermiş. 2 hafta sonra ne olacaktı acaba? 2 hafta daha oyalayayım diye mi bakıyodu, yuh yani bu kadarına da pess.

Aklımı kaybetcek gibi oluyorum :KK43: ben buna çok cektirdim kaç defa ayrıldım ama her defasinda bana yalvar yakar oldu iki günlük izinde bile 1500 km yolculuk yapıp yanıma geldi zorla evlendiriyomus olmasına inanmak istiyorum aksini düşünmek bile kalbimi yerinden çıkarcak gibi :KK43:
kıyamam sana.
ama gerçek bu.
kimse kimseyi zorla evlendiremez.
heleki bu bir erkekse.

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((
Ya bir insana yapılacak en büyük kötülüklerden biri olsa gerek.Ya ayrılmanın,hatta terketmenin bile bir onuru vardır.Zorla evlendirmişlerde miş miş miş.Ölsünmüş müş müş.Ölse nolcak.Ailen sen de bu karaktersizlik oldukça başka kız bulmayacak mı?Ya hadi zorla evlendiriliyor diyelim !!!! Eşyaları seninle nasıl seçer.Ya bu nasıl bir karakter,bu nasıl bir ahlaksızlık.

Bak güzelim kıza mıza şuna buna üzülmeyi bırak.2 seneyi hayat tecrübesi olarak gör.Allah ın sevgili kuluymuşsun ki,sana gerçeği göstermiş.Böyle bir karaktersizle evlensen hayatın kayar.Bırak ne hali varsa görsün.Engelle,hayatından çıkar.Açıklama yapmasına bile izin verme.DEĞMEZ.Evlenip seni de idare etme niyetinde3 gün ağla.öMÜR BOYU AĞLAYACAĞINA.

türlü türlü psikopat var!!!
benim teyzemin arkadaşının kızına da (suyunun suyu gibi oldu) sevgilisi diyor ki, bir arkadaşım evleniyor, gel nikahına gideceğiz, orada buluşalım diyor. gidiyorlar, düğün salonunun önünde buluşuyorlar (yani binanın değil, hani evlendirme dairelerinde birden çok salon olur ya, salonlardan birinin kapısında) beraber salona giriyorlar, koltuklara doğru yürüyorlar, kıza sen otur geliyorum diyor ve gidiyor. kız bir bakıyor ki evlenen sevgilisi. oradan da bakış atmış ona :KK12:

edit: kız bir ara ayrılmak istediğini söylemiş ona, bir ara ayrı kalıp barışmışlar, adam intikamını almış aklı sıra
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((
YOK ARTIK ! Böyle bir karaktersizlik olamaz..

Konuya akşam yorum yapmıştım
Sabah oldu hala öfkem geçmedi
Benim herifi bile bi acabayla süzer oldum
Dengemi bozdu pislik

Sanırım bunların resmi nikahları vardı. Onlar evlerine yerleşecek, seni de yedekte mi tutacaktı acaba? Bunlar kendilerini çok zeki sanıyor galiba.

arkana bakma kaç bence bu adamdan hayır gelmez sana . ne namussuz adamış ya.
ne ayıp ya
çok etkilendim çok üzme kendini umarım ettiğini çeker

Yılan hıkayesı gıbı gercekten adınıza cok uzuldum:KK43: Eger erkek akadasınızın anlattıkları doğruysa onun ıcınde zordur emınım...Fakat sızı son ana kadar kandırmasını hıcbır bahane aklayamaz!

çok üzüldüm ben bu duruma. burda konuları okumaktan artıkpanik atak gibi bişe oldum elim ayagım titriyo hemen. valla ben senn yerinde olsam gerçektende zorlamı evlendiriliyo bu adam diye bi karıstırırdım ortalıgı. senn kaybedecek hiç bişeyin yok ama onun var. alesini ararım sonrada o ayşeyi. neymiş aslı astarı ögrenirim. Allah onun ztn belasını vericek buna eminiz. köyden iniyolar şehirde gözleri açılıyo bunların ne diiym artık

X