Bunu bana yapmış olamaz :(((

Vicdansız karaktersiz pislik...
Bir insanın duygularıyla oynamak ne kadar kolay,Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın yazık ki ne yazık...
Siz de umarım daha güçlü olur bir an önce atlatırsınız bu durumu...

Allahım!! Yarebbimm!!! Acaba bu kadınlar kulübünde daha neler okuyup göreceğiz? Yakında akli melekelerimi kaybedebilirim. Bu ne yahu!!! Türk filmi tadında...Eşşek adam

Ay inanamıyorum yaa.. olaya bak şaka gibi.... Allah sana sabır versin ve bence dua et kurtulmuşsun... Seni sevseydi bu şekilde kandırmazdı seni... Bu kötülüğü sana yapamazdı. Karaktersizin tekiymiş.

Bunuda duymadik demeyiz artik. Pess.. bir mahlukat örneği daha. Bu adamı seviyorum deme artik.senin sevdiğin adam o değilmiş demekki.

Öncelikle çok geçmiş olsun, ben böyle şey görmedim ! :/
peki bu kızın ailesi falan çeyizi kendileri getirmediler mi?
siz neden eve gitmiştiniz?

Hamarathatice seni hatırladım.
adın gibi hamarat, elinden her iş gelen, tutumlu bi hanımsın sen.
Hiç üzülme, üzülen o olacak.
Senin gözyaşının üzerine kurduğu o evde mutlu olacağını düşünüyorsa çok yanılıyor.
Allah onu eşşekten düşmüşe çevirir görür gününü.
Her canı yandığında senin ahın gelecek aklına.
Bu adam seninde arasındaki km mesafesini kullanarak iş çevirmeye kalkmış.
Nasılsa seninle 15 günde bir görüşüyordu.
Ne karısı ne sen bişey anlamayacak o da günün gün edecekti.
Ailesinden uzakta kendi parasını kazanan sağlıklı bi adamı kim ne diye zorla evlendirsin.
O çiçekler kimden gelmiş peki. Aile fertlerinden birinden mi.
Çiçek falan gönderildiğine göre baya anlı şanlı düğün telaşına girilmiş gibi.
Sen çalışan okumuş bi hanımsın seninle evlense belki hayatına bir sevgili sokması çok daha zor olacaktı.
İhtiyacın olduğunda ara ne demekmiş.
Hangi sıfatla arayacakmışsın. Adamın niyeti burdan belli.
Adam adam dedim durdum ama adam yerine koyduğumdan değil kötü bişey yazmayayım diye.
İnşallah çabucak geçer acın. tayin iste kaç git oralardan.
Allah güzel kapılar açsın sana canım benim

Ne karaktersiz bir adammis , evlenecegi kizin esyalarini bile sana sectiriyor ..
Seviyormus ne sevmesi yahu resmen dalga gecmis , kurtuldun diye sevinmelisin..
Hic kimse kimseyi istemedigi bisey icin zorlayamaz..

Allah razı olsun canım bunu haketcek ne yaptım bilmiyorum bide bana diyo ki bana bi yazma oyalarim yengeme hediye etcem demişti allah bilir onu da kıza hediye etcekti Allahın dan bulsun çok şükür ki kurtuldum o kızın yerinde bende olabilirdim böyle bi karaktersiz karısını da yüz kere bin kere aldatır hep dua ettim Rabbim hayırlısı ise olsun değilse bi vesile çıkar karşıma diye Rabbim duydu ki çok geç olmadan gördüm gerçek yüzünü çok şükür

böyle adamları Allah ters çevirsin inş. ne kadar karaktersiz duygusuz adamın tekiymiş. Hadi bir kızın zorla evlendirilmesini anlarımda, erkek adam ne yapsan zorla evlenmez. belliki onunda gönlü varmış. iki kişiyi bir arada idare etme peşinde.

Okudum ve cok derin bir 'ohaaa' cektim. Aldatmanin bu boyutunu ilk defa gordum. Ilk evliligimde onca problem yasadim,yerlerde suruklendim. Allah sahit bu olay kadar etkilemedi beni.
Biri bana bunu yapsaydi ekmek Kur'an carpsin,iki gozum onume aksin ki molotof atar yakardim o evi sectigim esyalarla beraber.
Bu adam agir cok agir o.rsp cocugu..

Bence bunu ailesine ve evleneceği insana söyle . Bu ne ya ?
Resmen benim mideme kramp girdi ,
Seni düşünemiyorum ..
Uzak dur sakın görüşme , seni bi yanlışın içine çekmesine izin verme .
Seni gerçekten isteyen adam ,
O evde nikahını kıyar seninle otururdu .
Sıkma canını üzülme olmaz mı ?
Allah çok büyük ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…