Bunu bana yapmış olamaz :(((

Böylesi yoktur artık dedim ama vardır ya vardır . Konu sahibi kimseye bir şey anlatmana gerek olduğunu sanmıyorum .Hepsi akrabaymış birbirlerinden haberleri vardır ya da senden tahminimce . Ay çok ne yazacağımı bilemedim . Geçmiş olsun . İnşallah bundan sonrası senin için iyi olsun .

Canim yaa cok uzuldum senin adina ama gercekten onun yuzunu simdi gorduun icin sukret.belki kendine gore hakli belkide sorunlari var ama bunu sana yapmaya hakki yokdu.nedirbu kadinlarin cilesi yaa..

Doğulu değiller iç Anadolunun bi koyundenler ama şerefsiz doguda görev yapio

türlü türlü psikopat var!!!
benim teyzemin arkadaşının kızına da (suyunun suyu gibi oldu) sevgilisi diyor ki, bir arkadaşım evleniyor, gel nikahına gideceğiz, orada buluşalım diyor. gidiyorlar, düğün salonunun önünde buluşuyorlar (yani binanın değil, hani evlendirme dairelerinde birden çok salon olur ya, salonlardan birinin kapısında) beraber salona giriyorlar, koltuklara doğru yürüyorlar, kıza sen otur geliyorum diyor ve gidiyor. kız bir bakıyor ki evlenen sevgilisi. oradan da bakış atmış ona

edit: kız bir ara ayrılmak istediğini söylemiş ona, bir ara ayrı kalıp barışmışlar, adam intikamını almış aklı sıra

Son düzenleme:
Yok artık inanmam.Büyük geçmiş olsun. Nikahı ne zaman yapmışlar. Resmen evli yani aslında.
Hiç şüphelenmedinizmi hal ve tavırlarından. Ucuz atlatmıssınız.

Ohaa

Kim bu devirde zorla evlendirilir tabi ki de yalan söyledikleri. Karaktersiz !

Kelimem tükendi. . .yok. . .yorum bile yapamadım.

Yok artık inanmam.Büyük geçmiş olsun. Nikahı ne zaman yapmışlar. Resmen evli yani aslında.
Hiç şüphelenmedinizmi hal ve tavırlarından. Ucuz atlatmıssınız.
Hayır öyle guz l oynadı ki suphelenmedim ben notu gordugumden iki gün önceye kadar bayram sonu izin alırım nisan yaparız düğünü de dört ay sonra su kadar altın aliriz falan diyodu zaten kıza da daha önceden kendimiz için sectigim eşyaları aldı

Yok artık ... Hiç bir şey yapmamış mı kız

ruh hastası

Yok artık ... Hiç bir şey yapmamış mı kız

bi önceki mesajı da edit ettim
bir ara kız ayrılmak istemiş ayırlmışlar, sonra tekrar barışmışlar, aklı sıra adam intikamını almış

yok yapamamış dedi teyzem, hemen kaçmış oradan, günlerce de ağlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…