- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- Konu Sahibi hamarathatice
Ohaa!! Şaka gibi. Ne desem bilemedim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylediğine göre ailesi iliskimize olmaz demiş onuda geçtim ailesi bu kızı iki seneden beri dusunuyormus buna ya en başta soylese bana böyle böyle bi durum var diye bide bunun abiler abla lar hepsi akraba evliliği bu aldıkları kizda akraba
Doğulu değiller iç Anadolunun bi koyundenler ama şerefsiz doguda görev yapioohaaa çüşş daha neler ayy neler yazmak geldi içimden anlatamam.o herif dicem k.bakmayın doğolu mu kendi aslen yada o evlendiği kız mı doğulu hani artık o kültürde kaldı mı bilmiyorum ama doğuda oğullarını tuttururlar başka kız almayız diye öyle bişey miki ben mi çok iyimserim bir insan bir insana bunu yapamaz hadi diyelimki öyle nasıl olurda iğrenç bir bahneyle size seçtirir eşyaları ayy yok artık hakeretin önde gideni.madem bu durum varmış anlatsaymışya adam gibi onun adamlığına ben taa.lüffen ne derse desin aldıanmayın sakın.allaha havele edin.
Ohaatürlü türlü psikopat var!!!
benim teyzemin arkadaşının kızına da (suyunun suyu gibi oldu) sevgilisi diyor ki, bir arkadaşım evleniyor, gel nikahına gideceğiz, orada buluşalım diyor. gidiyorlar, düğün salonunun önünde buluşuyorlar (yani binanın değil, hani evlendirme dairelerinde birden çok salon olur ya, salonlardan birinin kapısında) beraber salona giriyorlar, koltuklara doğru yürüyorlar, kıza sen otur geliyorum diyor ve gidiyor. kız bir bakıyor ki evlenen sevgilisi. oradan da bakış atmış ona
Kelimem tükendi. . .yok. . .yorum bile yapamadım.türlü türlü psikopat var!!!
benim teyzemin arkadaşının kızına da (suyunun suyu gibi oldu) sevgilisi diyor ki, bir arkadaşım evleniyor, gel nikahına gideceğiz, orada buluşalım diyor. gidiyorlar, düğün salonunun önünde buluşuyorlar (yani binanın değil, hani evlendirme dairelerinde birden çok salon olur ya, salonlardan birinin kapısında) beraber salona giriyorlar, koltuklara doğru yürüyorlar, kıza sen otur geliyorum diyor ve gidiyor. kız bir bakıyor ki evlenen sevgilisi. oradan da bakış atmış ona
Hayır öyle guz l oynadı ki suphelenmedim ben notu gordugumden iki gün önceye kadar bayram sonu izin alırım nisan yaparız düğünü de dört ay sonra su kadar altın aliriz falan diyodu zaten kıza da daha önceden kendimiz için sectigim eşyaları aldıYok artık inanmam.Büyük geçmiş olsun. Nikahı ne zaman yapmışlar. Resmen evli yani aslında.
Hiç şüphelenmedinizmi hal ve tavırlarından. Ucuz atlatmıssınız.
türlü türlü psikopat var!!!
Hayır öyle guz l oynadı ki suphelenmedim ben notu gordugumden iki gün önceye kadar bayram sonu izin alırım nisan yaparız düğünü de dört ay sonra su kadar altın aliriz falan diyodu zaten kıza da daha önceden kendimiz için sectigim eşyaları aldı
Yok artık ... Hiç bir şey yapmamış mı kız