Bunu bana yapmış olamaz :(((

Nasıl iş bu ya film gibi.Bütün bağını kopartacaksın yapcak bişey yok.Senin adına da üzüldüm ya gerçekten zor bir durum

Bu hayatta daha da bir seye sasirmam diyorum ama mutlaka daha cok sasiracagim bir sey cikiyor. Bir erkekte hic mi omurga olmaz.

Nasıl seviyor sizi anladım. Insan sevdiğine bunu yapar mı. Düşmanına yapmaz insan bunu. Şükret kutrulduğuna öbür kızın yerinde sen de olabilirdin.

arkdşa karakter yerine, yalancılık yüklemişler. yazık..

kurtulduğunuza sevinin ama travma büyük olmuştur, geçmiş olsun.

O evi basina yik ya sinirden catladm biseyler yap mutlaka buna cezasiz kalmasn senin adna ve o kizin adina coook üzüldüm :'(

Adama bak yaa
Ben bu adamin anlattigi hikayeye inanmam
Diyelimki oyle, yasayacaklari evin bile esyalarini sana sectiriyor
Insanda biraz utanma olur
Vallahi ben burda sinirlendim

Allah yardımcın olsun.hayır eşya seçtirmek nedir y? al karşına konuş insan gibi terbiyesiz.yuh ani! canım benim yapacak bir şey yok böylesi adam için.zaten evlenecekmiş bırak sevmedği insanla evlensin sen hayatına devam et.elbetteki karşna insan gibi değerini bilen biri çıkar.zor bir durum elbetteki allah yardımcın olsun.sabret nasılsa geçecek zaten böyle pısırık korkak bi admla evlenmediğine de şükret.

KK ya yeni bir boyut getirdin arkadasim. Cok dusundum, bundan serefsizi aklima geldi. Uzulme n'olur, askine sevin, hatta ciddi bir sadaka ver. Bu hikayede evlenen kizin yerinde olmak asil kabus olurdu. Sen kurtulan tarafsin, kurban degil.

ohaaa çüşş daha neler ayy neler yazmak geldi içimden anlatamam.o herif dicem k.bakmayın doğolu mu kendi aslen yada o evlendiği kız mı doğulu hani artık o kültürde kaldı mı bilmiyorum ama doğuda oğullarını tuttururlar başka kız almayız diye öyle bişey miki ben mi çok iyimserim bir insan bir insana bunu yapamaz hadi diyelimki öyle nasıl olurda iğrenç bir bahneyle size seçtirir eşyaları ayy yok artık hakeretin önde gideni.madem bu durum varmış anlatsaymışya adam gibi onun adamlığına ben taa.lüffen ne derse desin aldıanmayın sakın.allaha havele edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…