Bunu bana yapmış olamaz :(((

Nasıl iş bu ya film gibi.Bütün bağını kopartacaksın yapcak bişey yok.Senin adına da üzüldüm ya gerçekten zor bir durum

Bu hayatta daha da bir seye sasirmam diyorum ama mutlaka daha cok sasiracagim bir sey cikiyor. Bir erkekte hic mi omurga olmaz.

Nasıl seviyor sizi anladım. Insan sevdiğine bunu yapar mı. Düşmanına yapmaz insan bunu. Şükret kutrulduğuna öbür kızın yerinde sen de olabilirdin.

arkdşa karakter yerine, yalancılık yüklemişler. yazık.. :KK14:

kurtulduğunuza sevinin ama travma büyük olmuştur, geçmiş olsun.

O evi basina yik ya sinirden catladm biseyler yap mutlaka buna cezasiz kalmasn senin adna ve o kizin adina coook üzüldüm :'(

Adama bak yaa
Ben bu adamin anlattigi hikayeye inanmam
Diyelimki oyle, yasayacaklari evin bile esyalarini sana sectiriyor
Insanda biraz utanma olur
Vallahi ben burda sinirlendim

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((

Allah yardımcın olsun.hayır eşya seçtirmek nedir y? al karşına konuş insan gibi terbiyesiz.yuh ani! canım benim yapacak bir şey yok böylesi adam için.zaten evlenecekmiş bırak sevmedği insanla evlensin sen hayatına devam et.elbetteki karşna insan gibi değerini bilen biri çıkar.zor bir durum elbetteki allah yardımcın olsun.sabret nasılsa geçecek zaten böyle pısırık korkak bi admla evlenmediğine de şükret.

Üstelik ben buna dedim bu olaylardan habersiz keşke bunlar bizim esyamiz olsaydı da iki hafta sonra bizim düğünü muz olsaydı demiştim sarilmisti oda olucak inşallah demişti insanlar nasıl bu kadar acimasiz olabiliyor hiç mi Allah korkusu yok ya :KK43:((
KK ya yeni bir boyut getirdin arkadasim. Cok dusundum, bundan serefsizi aklima geldi. Uzulme n'olur, askine sevin, hatta ciddi bir sadaka ver. Bu hikayede evlenen kizin yerinde olmak asil kabus olurdu. Sen kurtulan tarafsin, kurban degil.

ohaaa çüşş daha neler ayy neler yazmak geldi içimden anlatamam.o herif dicem k.bakmayın doğolu mu kendi aslen yada o evlendiği kız mı doğulu hani artık o kültürde kaldı mı bilmiyorum ama doğuda oğullarını tuttururlar başka kız almayız diye öyle bişey miki ben mi çok iyimserim bir insan bir insana bunu yapamaz hadi diyelimki öyle nasıl olurda iğrenç bir bahneyle size seçtirir eşyaları ayy yok artık hakeretin önde gideni.madem bu durum varmış anlatsaymışya adam gibi onun adamlığına ben taa.lüffen ne derse desin aldıanmayın sakın.allaha havele edin.

X