Bunu bana yapmış olamaz :(((

Aha böle kaldım Eşime bile okudum bu konuyu Bu ne ya bu nasıl bi adam eşyayı size aldırıyor inanamıyorum

Siz o notu görmeseydiniz ne olucaktı peki? Kız geldikten snra mı söylemeyi düşünüyomuş size? Amaç neymiş yani? Terbiyesiz adam..
Yoo söylemeyecekti, yurda çıkacağını söylemiş işte. Adam zaten o hatunla evlenmiş yani nikah kıyılmış, geriye düğün kalmış ben size söyleyeyim. Yani kadın oraya yerleştikten sonra, beyimiz yurtta kaldığı yalanına devam edip konu sahibi ile görüşmeye devam edecekti bir şey yokmuş gibi.

Siz o notu gormeseydiniz adam hala yalaninin uzerine yatacakti: halasinin ogluyla kiz evleniyor diye oyle mi?
Nerden baksaniztutacak yeri yok adamin. Neyse gecmis olsun. Allah 'in sevgili kuluymussunuz da o not onunuze cikmis yoksa ardindan kimbilir ne yalanlar daha gelecekti.

Ya adam evlenmis bide bana ramazandan sonra gelip seni isteriz diyo şu kadar altın takariz diyo ciddi ciddi bu meseleleri konuştu benimle

Benim anlayamadigim 17 yaşında bir kızla evlendigini kendisinin kızdan 10 yaş büyük olduğunu söylüyorsunuz.

Ilk mesajinizda eşyaları oğlu için aldığınızı evde de oğlunun oturacagini belirtmistiniz.

Yani kendi 27 yaşında ama evlenme çağında oğlumu var

Sizin üzerinizde Allah'ın eli var. Sizi çok büyük bir beladan korumuş. İyi ki görmüşsünüz. sizin duygularınızla oynayan bir adam için ( çok seviyorum) yazmışsınız ;Emin misiniz? Sizi sevmiyor, Notu görmeseydiniz belki de son bir ümit, kullanmaya çalışacaktı sizi. . . Bu devirde kızlar bile zorla evlendirilmiyor. Adam sizin aşk zannettiğiniz şeye sahip çıkma gereği duymamış ; o yüzdende son ana kadar söylemeyecekti. Demek ki bir beklentisi vardı. Sadaka verin.

Nasıl bu kadar kolay yalan söyleyebiliyorlar hemde bu konuda anlamıyorum.

Algı yollarım tıkandıııı.. Nasıl bi pislikliktir bu yaaa ıyyyyyy

Mesajda hala oğlu yazıyor canım.

Algı yollarım tıkandıııı.. Nasıl bi pislikliktir bu yaaa ıyyyyyy
Bunları olmamış deyip geri göndermek lazım. Yazıklar olsun ne diyeceğimi bilemiyorum.

Yok artık o kadar da değildir dediğimiz şeyler günümüz şartlarında tam olarak o kadar oluyor işte, hepimizin ders alması lazım.

Hala oğlum diyomuş cnm kendi oğlu değil..

Oglu degil o. Halamin oglu evlenecek diye yakan soylemis. Guya esyalar halasinin oglunun dugunu icinmis...

ortada tek bir serefsiz ve iki masum kadin var... nasil bir kafa,esyalari bile kiza begendirip almak nedir ya. aklim almiyor böyle biseyi. Allah islah etsin

Kesinliklee öyle.. Allah böyle kötü insanlardan korusun hepimiziii.. Neyseki konu sahibi daha fazla geç olmadan olmadan öğrenmiş gerçekleri.. Zararın neresinden dönülürse kârdır sonuçta..

Türkiye gibi gariplikler diyarı bir ülkede yaşadığım için absürd olaylar beni eskisi kadar etkilemiyordu ama bunu okuyunca "vay canına " diye tepki verdim.
Madem ortada böyle bir şey var, sizi dediği gibi sevseydi böyle aptal yerine koymaz ve gerçekleri söylerdi. Bir de ev eşyasını size seçtirmiş! Bu ilginç fantezisini tebrik ediyor, Allahından bulsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…