Bunu bana yapmış olamaz :(((

ne denir ki..gercekten cok cok igrenc bi durum..
sizin ona olan sevginizi kullanmak isteyip evlendikten sonra sizinle gorusmek isterse kesinlikle gorusmeyin..
haysiyet seref yok bu adamda..doktugu gozyaslari da olsa olsa timsah gozyaslari olur,bencil adi herif.
eger sizi gercekten sevseydi insan gibi alir karsisina durumu aciklar yollarinizi ayirirdiniz..

Aklımı kaybetcek gibi oluyorum ben buna çok cektirdim kaç defa ayrıldım ama her defasinda bana yalvar yakar oldu iki günlük izinde bile 1500 km yolculuk yapıp yanıma geldi zorla evlendiriyomus olmasına inanmak istiyorum aksini düşünmek bile kalbimi yerinden çıkarcak gibi

Diyecek söz bulamadım ...
YUHHHHHH ARTIK

Üniversitede bir hocam vardı derdi "bahane g*t gibidir herkeste bulunur"..Erkek arkadaşını sürükleye sürükleye evlendirceklerini sanmıyorum en kötüsü sana bu durumu söylemeliydi hadi söylemedi sana eşya seçtirmek ne demek?Kusura bakma ama karaktersizlik desem hafif kalır.Maşallah kaç yüzü varmış söylesinde seçip birine tükürelim.

Söylediğine göre ailesi iliskimize olmaz demiş onuda geçtim ailesi bu kızı iki seneden beri dusunuyormus buna ya en başta soylese bana böyle böyle bi durum var diye bide bunun abiler abla lar hepsi akraba evliliği bu aldıkları kizda akraba

Şerefsizlige bak ya utanmadan birde eşyaları sana mı seçtiriyor. Inanamıyorum yani. Böyle biri icin üzülmeye bile deymez. Keşke yuzüne tükürseydin

Senin için kötü kız için de kötü. Benle zorla evlendircekler ve eşyasını iki senelik sevgilisine seçtircek. Sen iki senedir sevgilisisin evleniceği evin eşyasını sana seçtiriyo. Biz buna iki ucu kirli değnek diyoruz.

Allah sabır versin sana. Kıza da yazık. Böyle biriyle..

Erkeklerin söylediklerin yarısına inanacaksın ama bu adam tümden şerefsizmiş , iyiki yakalamışsın yalanını

Tekmeyi bas gitsin ..terbiyesizlik karaktersizz,canını üzmeye deymez ,boyle bir adamla evlenseydn ,eminim problemler kısa sure sonra başlardı ..şükret

Nasil zorla olur ki? Hersey hazirlanmis.. ki sen bakip görmesen, kendin ortaya cikarmasan, hicbir seyden haberin olmayacak..

Siz o notu görmeseydiniz ne olucaktı peki? Kız geldikten snra mı söylemeyi düşünüyomuş size? Amaç neymiş yani? Terbiyesiz adam..

Adamın kimse ile zorla evlendiği falan yok. Gayet bile isteye evleniyor işte. Olan kırılan kalbine oldu. Bu kadar şerefsizini hiç görmemiştim.Utanamadna birde eşya bakıp seni sevdiğini söylüyor! Rezil pislik!

Kızı da gördüm kimlik fotokopisinde bundan on yaş küçük 17 yaşında kapali bi kız çok da güzel değil yine de üzüldüm yazık dedim ya ona da üzüldüm şerefsiz bide bana bi ihtiyacın bi sikintin olursa beni ara diyo söz ver diyo ilk isim numaramı degistirmek oldu .

Üstelik ben buna dedim bu olaylardan habersiz keşke bunlar bizim esyamiz olsaydı da iki hafta sonra bizim düğünü muz olsaydı demiştim sarilmisti oda olucak inşallah demişti insanlar nasıl bu kadar acimasiz olabiliyor hiç mi Allah korkusu yok ya ((

Kimse istemedigi biriyle zorla evlendirilmez. Bari daha destekli bir yalan atsaydi. Utanmaz rezil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…