Bunu bana yapmış olamaz :(((

buna benzer bır durumu kankam yasamaıstı 3-4 yıllık evlılık dusuncesıyle yasanan bır ılıskısı vardı, aılesı cocugun kendı cevrelerınden bırı ıle evlenmesını ıstıyordu, aslen afyonlulardı ama antalyada yasıyorlardı o zamanlar bız unıv tede ogrencıydık cocukta bızım oldugumuz sehırde aşçılık yapıyordu.

gel zaman gıt zaman cocuk bır gun koyune gıttı bır haber geldı sozlenmıs dıye ama kankamla ılsıkılerı devam edıyor. bekledık bırlıkte , cocuk gelınce sorduk dogruymus,göyya zorlaymıs falan yaa adam olan adam dık durur kı kendı hayatını kendısı kazanıyordu zaten aılesıne baglı olmasını gerektırcek saygıdan baska bır sebebı yoktu.

sonra sozlendı ve arkadasımla mecburen ayrıldılar. bır zaman sonra sozu attı geldı bızımkıler barıstı ama cocugun aılesı bızım kızı ıstemıyor dıye hep kavgalar surtusmeler oldu ve yıne ayrıldılar. aradan 2 yıl gectı cocuk bır sekılde geldı yıne kankamın hayatına gırdı, bu sefer nısan yapıldı ama yıne aıle mevzularından nısan atıldı ve sonunda cocuk aılesının ıstedıgı bırı ıle evlendı ve gercekten mutsuz en son bosanmayı dusunuyorlardı.

kısacası aılesıne soz gecıremeyen bır damdan sıze hayır gelmez, zorlama kısmında adam olan adam hayır demesını bılrı ama bu ornekte oldugu gıbı olan adamlar aılesınden habersız su bıle ıcemez uzak durun, uzuntunuzu yasayın tabıkıde ama sevgısıne ınanmayın sadece acızlıgıne acıyın derım...

sızde onunuze bakın daha kımler gırecek hayatınıza sonra bakacaksınız mazı olmus hersey

kesinlikle şükredin kaçın ondan ve mutlu olun . sizide hakedecek biri vardır mutlaka. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoook artıııkkk

bence de siz önce kendiniz iin üzülün. Sevgi emek ister, gerekirse herkesi karşısına almak ister. Eğer sizin gerçekten dopru kişi olduğuna emşn olsaydı ve sizinle bir hayat paylaşmaya kararlı biri olsaydı ailesini de ikna ederdi.

Ayrıcaaaa adam 2 hafta sonra evleniyo, o evin eşyalarını size gösteriyo. Bu nasıl bir saygısızlık nasıl bir hakaret bu. Adam gibi adam olsaydı size bunu daha önce söylerdi. Siz farketmeseydiniz ne zaman söylücekmiş imzayı attıktan sonra mı?? Sizin adınıza çok üzüldüm. Arkanıza bile bakmayın bence.

Etrafta çok yalancı erkek var ama bazı kadınlarımız bile bile bu yalanları göz yumuyor

, sırf yanlızlık korkusu olduğundan bu 2 kişilik yanlızlığa dönüşüyor
fark etmekte yıllarını alıyor

bu nasıl bir şey ya, o insan olamaz ya, yatacak yeri yok

Bu sitede bir sürü dert okudum, çok şaşırıp hayret ettiğim konular oldu ama ilk defa, bu kadar içim sızladı öylece kaldım "yok artık" dedim "yuh" dedim. Allah yardımcınız olsun.

bu ne dir yahu. buda ayrı bi vakka allahım yaaa allahım sen islah et

ya bu adam şizofrenmidir arkadaşım yaa. vallaha billaha inan su an sinirden ölüyorum

Buna adam denmez, bi insan seviyorum dedigi kisiye nasil yapar boyle seyi bu erkeklerin hepsimi ayni allah bildigi gibi yapsin boylelerini yazik cok yazik
Dilerim biran once unutursunuz onu, sevgi boylelerinin agzina yakismiyor.

böyle seyler var işte ülkemizde kişinin aile yapısında bozukluk oluyo genelde geri kafalı olmalarından ve cocuklarınında kendilerini kıramayacagını bildikleri icin yapıyrlar ne yazık ki burda olan kıza oluyo kendini salak yerine konmus hissediyor neden ben değilde bi baskası benim ne eksiğim vardı diyo bu duruma benzer bi olay benımde basıma geldi benım esimin aileside aynısını yaptı biz 3 senedir birlikteydık esimn haberi olmadan kız istemısler ve söz almıslar biz 5 ay boyunca kahrolduk ama sonuc eşim nikahtan döndü ve benımle evlendi...

Canim senin esin sana karşı içi dışı bir olmuş dürüst olmuş bu işe benimle tanimadan önce varmış bu kız bildiğin kandirdi beni ama illaki bi yerinden çıkacak allaha havale ettim onu

aynen bu sekilde okudm yani Allah yardmcn olsnda su seninle aldigi esyalari o kisiyle beraber kullanacak orasida ayri bi konu

Ya ben anlamadım zorla evlendiriliyor olsa cidden kalbin yumuşayacak mı ona Ne saçma kim kimi zorla evlendirebilir...Demekki seni önemsemiyormuş ailesinin sözlerini dinlediğine göre. Koca adam kafasına silah dayıcak halleri yok ya sonuçta.. Allah sana sabır versin diyecek pekte bir şeyim yok. Şerefsiz birine denk gelmişsin. İnşallah bir daha yüzüne bakmazsın.

nasıl bişey bu yaa inanamıyorum allah yardımcın olsun çok zor bir durum ama yerinde olsam kesinlikle ailesine durumu anlatırdım

Şaka gibi yaaaa ben olsam bende yıkılırdım hiç kolay bir şey değil.
Ben bu erkekleri anlamıyorum anne baba sözünden çıkamıyorlar.
Ben bu kızı istemiyorum başka bir kız ile evlenecem demek bu kadar mı zor?
Anne baba kuzusu bu erkekler aman ya bırakın yarın öbür gün anaları boşa bu kızı dese boşarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…