Bunu bana yapmış olamaz :(((

Hala daha sizinle uğraşıp duygularınızı hiçe sayıyor terbiyesiz ahlaksız,yemin olsun sizin yerinizde ben olayım herşeyi göze alır o kızıda bulur ailesini herşeyi anlatırım eşyaları bile bana aldırdı derimNiye yapmıyorsunuz niye

adam seni resmen kandirmis ve hala devam ediyo. bir insan kimi isterse onunla evlenir gerisi hikaye. kusura bakma ama senle zaman gecirmis sadece. uzulmene degmez

bir insan evladı yani senin benim gibi nefes alan bir canlı nasıl bu kadar adi ve karaktersiz olabilir, nasıl? hani tamam olurda nasıl bu kadar olur. ben konunuzu yeni okudum acaip sinirlendim. siz çok iyi sakin bir insanmışsınız ve sizi kesinlikle allah kurtarmış bu heriften.. çok seven zorla evlendirilen insan evden kaçar sizi kaçırır gider ne biliyim gizli nikah yaparsınız yani bir milyon farklı çözüm daha bulabilirim ama bu yaptığı asla bir çözüm değil ve en ufak elle tutulur yanı yok. bu yaptıklarının bedelini öder inşallah. sizde çok mutlu olursunuz.. bundan sonra sizi hak eden mantıklı düzgün saygılı sadakatli bir insanla mutlu olursunuz inşallah..

Kızlar bana bi yardım edin ...bugün yine aradı beni annesinin babasının kızın annesinin babasının numarasini verdi ara herseyi anlat hamileyim de bişeyler de kurtar beni diyo ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen (

Bu konu gerçek mi ya? Böyle ağır aldatılmayı da ilk defa gördüm.
Kimlik fotokopisi ne alaka

oldu canım bi de ipin altına sizi gönderiyor öyle mi? "istemiyorum" diyemiyor, "evlilik dışı çocuğum olacak" dedirtiyor. pes.

Istemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis

kendisi halledemiyor. sıkıntı o.

bakın ailesine sözünü geçiremeyen bi adamla sözlüydüm. hala sözlü müyüm bilmiyorum. seviyorsanız anlarım ama asla iki kişilik bi hayatınız olmayacak, bu insanlar yarın bebeğinizi almak istese bu adam ona bile engel olamaz. o derece.

bence bırakın evlensin.

saçmalamayın aklınız yerindemi sizin. O basiretsiz o kızla evlenir sizde ailenizin bile kulağına gidebilecek bir yalanla başbaşa kalırsınız. Belki annesi babası ailenizi arayacak kızınız oğlumuzdan hamileymiş diye. Açın artık gözünüzü kanmayın şu adama. Annesine babasına laf geçiremiyor ama güya sevdiği kadına hamileyim dedirterek büyük bir yükün altına sokuyor. Bumu adamlık.

Istemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis
Yalancı. Lütfen inanmayın şu adama. Neden hala konuşuyorsunuz. Hakediyormu sizce sesinizi duymayı. Siz yakalamasanız bal gibide eklenecekti o kızla. Hemde güle oynaya. Anlıyorum hala gönlünüz onda. Umarım gururunuz ağır basar. İnsanlıktan adamlıktan nasibini almayanlara prim vermeyin. Aşk bu değil. Konuşmaya devam ettiğiniz sürece aklınızı karıştırmaya devam edecek.

Sizede pes diyorum artik konu sahibi hanim,neden iletisim kuruyorsunuz bu adamla hala...sizinde samimiyetinizden suphelendim.anlattiginiz olayda ozellikle deginmediginiz noktalar var eksik havada kaln birseyler.bunu bana yapmis olamaz deyip konu acip sonrada o adamın size hamile yalanini söyle demesi.bir bayanin namusudur en buyuk serveti .
onu ayaklar altina alip ailesini aramanizi istemis sizden demekki sizde arayacaksinizki napayim diye sormussunuz ,yap kardeşim ara gururunu ayaklar altina al,o adam icin kendiniz rezil et. olaylardan midem bulandi artik.ilk basta size cok uzulmustum simdi sadece o masum kiza üzülüyorum.

Ne yapmaya çalışıyor bu adam saçmaladı iyice.
Nasıl bir kafa var bunda ne saçma, yemek yollayacağına çiçek yolla bari
Ay bırak kızım başına bela alma bu herifi nerden buldun sen yaaaa
Bak Allah karşına çıkardı bunun yalanlarını nasıl bir adam olduğunu gösterdi lütfen uzak dur bundan
Bence senin kısmetin çok daha iyi olacak

Aramadim birazdan nikahı kiyilacak benim için herşeyi göze aldiysa Hayır der demezse de bana onu unutmaktan başka çare kalmıyor Allah bu acıyı bi an once atlatmayi nasip etsin bana da Rabbim olmasını istemiyorsa diyecek söz yok olacağı varsa nasipse olur zaten (

Hadi aradınız hamileyim dediniz kıyılmadı nikah ve siz evlendiniz o kişinin anne babasının gözünde ne olacaksınız ilerde kv kp derdiniz çok olacak bu zamana kadar nerdeymiş hiç bi erkek zorla evlenmez. Sizide yan cepte tutmak istiyo gibi geldi ögrenmeseydiniz zaten hem sizi hem karısını aldatıcaktı bu böyle gidecekti nasıl bi cesaret ya nasıl bi kişiliksizliktir pes kanmayın kullandırtmayın kendinizi istemiosa zaten evlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…